З розкуйовдженим волоссям і в смугастому костюмі: Оля Полякова заспівала “Королеву ночі” українською (ФОТО)

Оля Полякова влаштувала благодійний концерт і вразила публіку репертуаром, а також сміливим образом. На сцену співачка вийшла з цікавою зачіскою та в обтислому костюмі

Нещодавно Оля Полякова заспівала на благодійному концерті в столиці. Відома українська співачка вразила не лише сміливим сценічним вбранням, але і піснею, яку переклала українською і заспівала вперше за повномасштабну війну. Останнім часом українські артисти відмовляються від своєї творчості, створеної російською мовою, й активно перекладають пісні солов’їною й не тільки.

Так, нещодавно Тіна Кароль заспівала свій легендарний хіт “Скандал” англійською мовою, а Оля Полякова вирішила перекласти пісню “Королева ночі” рідною мовою. В одному зі столичних ресторанів 7 жовтня відбулась презентація україномовної пісні. Втім, переклад був не на 100% літературною українською мовою.

Оля Полякова виступила в сміливому образі, який складався зі смугастого яскравого комбінезону та кудрявої зачіски
Оля Полякова виступила в сміливому образі, який складався зі смугастого яскравого комбінезону та кудрявої зачіски

У приспіві Оля Полякова, аби дотриматись правил римування, вирішила залишити частину: “Ти тепер свободний, більше ти не модний”. Зірка одразу передбачила, що особливо прискіплива публіка може дорікнути їй за використання “суржика”, а тому Полякова заздалегідь відповіла на критику.

Зараз причепляться, що “свободний” слова немає. Є слово “свобода” і взагалі в піснях не обов’язково співати лише чистою українською

– зазначила співачка.

Окрім уже згаданої “Королеви ночі” Оля Полякова заспівала останні випущені треки, які, зокрема, записувала в дуеті з Артемом Пивоваровим. У ресторанному залі лунали “Все буде добре, Оля”, “Тішся” і “Долечка”.

В одному зі столичних ресторанів Оля Полякова виступила з перекладеним українською хітом
В одному зі столичних ресторанів Оля Полякова виступила з перекладеним українською хітом

На імпровізовану сцену артистка вийшла із кудрявим волоссям та блискучому смугастому костюмі. Біляві кучері артистки під час виступу розлітались у різні сторони, а “паєтки” відбивали світло концертних софітів. Оля Полякова обрала доволі вдалий наряд – блискучий смугастий комбінезон привертав увагу.

Нагадаємо, що свій легендарний трек “Королева ночі” Оля Полякова презентувала 2019 року. Тоді пісня майже миттєво стала хітом. Шанувальники по всій Україні наспівували рядки з треку Полякової, а тепер прихильники творчості співачки зможуть робити це рідною мовою.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.