Вона заміжня, а він закоханий: що пов’язувало великих митців Софію Ротару та Володимира Івасюка

Софія Ротару та Володимир Івасюк назавжди будуть згадуватися у тісному зв'язку, бо два великі митці разом дали неймовірний поштовх розвитку українській естраді.

Володимир Івасюк — легенда, гордість та неослабний біль українського народу, почав працювати з теперішньою зіркою музичного олімпу Софією Ротару тоді, коли її ніхто й не знав. До зустрічі з ним Софія серйозно не планувала створювати свою співочу кар’єру. Та доля склалася так, що саме Володимир надихнув її на це й почав писати свої пісні для неї.

Цей творчий союз приніс славу обом. У своїх роздумах Софія Михайлівна неодноразово зазначала:

“Не знаю, як би склалася моя творча доля, якби ми розминулися з композитором Володимиром Івасюком”.

Вона з вдячністю називає його своїм композитором, пригадує, як мелодія, написана ним, відгукувалась у її серці. Можливо ця спорідненість душ й стала причиною неймовірної популярності обох.

Про самого композитора співачка каже, що він був неймовірно обдарованою людиною, з яким було легко та радісно працювати. Артистка вважає, що Володимир був рідкісним випадком, коли в одній особистості поєднуються краса душі з красою зовнішньою.

Романи приписували, але…

Всі знали, що Івасюк був щедрою людиною. Розповідають, що після того, як у 70 роках вони обидва зазнали шаленого успіху не тільки в країні, а й за її межами, після того, як вийшов їхній спільний альбом з 12 піснями, який потім мав 8 перевидань, композитор подарував співачці кільце з сапфіром та діамантами.

Володимир Івасюк та Софія Ротару
Що пов’язувало Софію Ротару та Володимира Івасюка

Після того цій парі приписували романи, але насправді митців пов’язувала творчість та робота. Софія у той час вже була заміжня. Її чоловік Анатолій Євдокименко для неї створив ансамбль “Червона рута”, в якому вона також співала пісні Івасюка. З ними ж вона зазнала міжнародної слави на фестивалях “Золотий Орфей” та “Бурштиновий соловей”.

Володимир же на той час був закоханим в іншу жінку — росіянку Тетяну Жукову.

Попри все, що пов’язувало Ротару з Івасюком, коли сталася жахлива трагедія з Володимиром, до якої приклала руку тодішня провладна структура, Софія не приїхала до нього на похорон.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.