Місячний календар стрижок на серпень 2022: сприятливі дні, в які найкраще стригти волосся

Астрологи поділилися інформацією, коли найсприятливіші дні у серпні для зміни зачіски. На тих, хто встигне зробити стрижку до 8 серпня, чекає везіння у фінансових справах.

Небагато людей вірять у те, що дотримуючись порад місячного календаря можна змінити своє життя. Але факт про те, що Місяць має вплив на все живе на нашій планеті, залишається фактом. Питання, коли краще зробити стрижку в серпні 2022 року, втратить актуальність, варто лише запам’ятати сприятливі дні.

Календар сприятливих днів для стрижок у серпні 2022
Календар сприятливих днів для стрижок у серпні 2022

Для зміни зачіски цього місяця підійдуть лише чотирнадцять днів, варто запам’ятати кілька дат. 8 серпня має магічну силу, безпосередньо пов’язане з енергією волосся. Якщо встигнути зробити стрижку саме до цього дня, то зміниться не лише зовнішній вигляд, а й внутрішній світ людини. Дата 08.08. наділяє людину силою інтуїції та передбачення, що допоможе реалізуватися у фінансовій сфері.

Місячний календар стрижок у серпні 2022
Місячний календар стрижок у серпні 2022

Швидше за все, вдалими для стрижки будуть наступні дні: 2, 3, 5, 7, 11, 12, 14, 17, 21, 22, 28, 29, 30. Крім того, можна визначити загальні тенденції, що впливають на перебіг подій в серпні, вони здатні вплинути на самопочуття та загальний стан людини. Знаючи особливості періодів, можна заздалегідь спланувати важливі справи. В серпні місяць зростатиме з 1 по 11 і з 28 по 31 серпня, спадатиме – з 13 по 26 серпня. Звичайно, маніпуляції з волоссям краще не робити у спадну фазу Місяця. Непридатні дні для будь-яких маніпуляцій із волоссям: 15, 16, 20,24 та 27 серпня.
Загальна характеристика окремих періодів місяця:

  • з 1 по 7 серпня – сприятливий період для професійного догляду чи лікування захворювань волосся;
  • з 8 по 14 серпня – період, коли потрібно бути обережним з волоссям, є небезпека завдати непоправної шкоди;
  • з 15 по 21 – стрижка може уповільнити зростання волосся, можна обмежитися лише видаленням кінчиків;
  • з 22 по 31 серпня – сприятливий період для зміни стрижки, кардинальних змін, сміливих рішень.

Довіряти астрологам у питаннях краси власного волосся чи ні, справа, звичайно, за кожним. Але безперечно, дотримуючись місячного календаря стрижок можна поліпшити стан волосся або сповільнити його ріст.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.