Перевір, чи не помилилися астрологи: улюблена їжа всіх знаків Зодіаку – кулінарний гороскоп

Астрологи запевняють, що зірки визначають не лише риси характеру та долю, а й кулінарні уподобання людини. Перевірити, чи це так насправді, можна за одну хвилину.

Овен (21.03 – 20.04)

Ці люди віддають перевагу гострій їжі, що називається “з перцем”. До всіх страв люблять додавати соуси та різноманітні спеції в їжу. Особливих традицій, пов’язаних з їжею, у Овнів не має: вони цілком можуть перекусити на ходу.

Телець (21.04 – 21.05)

Це найголовніші гурмани серед усіх знаків. Вибирають найякісніші продукти, вони мають бути натуральними та свіжими, віддають перевагу фермерській продукції, а не магазинній. Але й від фастфуду їм іноді відмовитись важко, адже головне – гастрономічне задоволення.

Близнюки (22.05 – 21.06)

Байдужі до їжі, їхнє кредо “Я їм, щоб жити”. Рідко поєднують продукти: спочатку каша, потім молоко. Якщо Близнюки захочуть чогось смачного, це буде скоріше ресторанне блюдо, ніж домашня їжа.

Рак (22.06 – 22.07)

Ці знаки віддають перевагу домашній їжі, яку самі ж готують. Борщ, котлети, вареники, печеня – фаворити Раків. У їхньому будинку часто смачно пахне традиційними стравами, рецепти яких перейняли від мам та бабусь.

Лев (23.07 – 21.08)

Ці знаки люблять найсмачнішу їжу, сервіровану, начебто для королів. Гарний посуд, витончені прибори додають апетиту Левам. Обходять акції та розпродажі, купують виключно якісні продукти.

Кулінарний гороскоп для всіх знаків зодіаку
Кулінарний гороскоп для всіх знаків зодіаку

Діва (22.08 – 23.09)

Ідеалісти Діви готують їжу ретельно, приділяючи увагу деталям. Часто вони стають відомими шеф-кухарями. На підсвідомому рівні розуміють, коли і скільки потрібно солити, а коли вимикати готову страву.

Терези (24.09 – 23.10)

Ці знаки вважають кулінарію справжнім мистецтвом, віддають перевагу складним стравам з довгим процесом приготування. Звичайно, щодня вони так не готують, але на свято завжди радують смаколиками.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Люблять їсти мешканців водного простору: рибу, мідії, кальмари. Також люблять страви дитинства, якими годували мами чи бабусі.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Ці знаки можуть змінювати свої уподобання в їжі. Люблять м’ясо, особливо на грилі. З віком починають вживати більше здорової їжі.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Їжа без проблем – те, що необхідно для цих символів. Ситно та смачно поїсти, не витрачаючи на приготування багато часу, – найкращий варіант для Козерогів. Готують із запасом на кілька днів, щоб усім вистачило. Їдять багато фруктів та овочів.

Водолій (21.01 – 18.02)

Люблять експериментувати, першими пробують нову та незнайому страву. Також люблять харчуватися у ресторанах, замовляючи найекстравагантніші страви.

Риби (19.02 – 20.03)

Найбільші любителі солодкого – це Риби. У будь-якій незрозумілій ситуації допоможе шоколад або шматок торта. Риби просто не можу встояти перед різноманітними солодощами.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.