Розповідають люди, які пережили клінічну смерть і побували в Пеклі

Більшість людей, які проходять NDE, повертаються, щоб поговорити про спокій переживання і про те, як вони побачили яскраві вогні, які вони вважають небесним загробним життям.

Люди, які пережили клінічну смерть розповідають про свої почуття.

Страждальці Near Death Experiences (NDE) звернулися на сайт агрегатора соціальних новин Reddit, щоб поділитися своїми звітами про те, яке це після смерті – але ці люди стверджують, що вони вирушили прямо в АТ.

Більшість людей, які проходять NDE, повертаються, щоб поговорити про спокій переживання і про те, як вони побачили яскраві вогні, які вони вважають небесним загробним життям.

Але ці нещасні небагато хто вважає, що вони або люди, яких вони знають, випробували найтемнішу сторону з усіх … вони знали Пекло.

Один користувач на ім’я Zushiba ділиться досвідом своєї тітки, яка технічно «померла» протягом деякого часу під час операції.

Зушіба каже, що вона плавала над операційним столом і бачила, як вони намагалися її оживити.

Вона каже, що відчула на собі натяг і вилетіла через самий верх кімнати. Вона дуже добре пам’ятала, як плавала над світильником на стелі, а потім темрява.

Раптово вона опинилася над землею на кілька сантиметрів трохи вище рівня землі. Перед нею була дуже велика прірва, глибока, дуже темна, вона не могла бачити дно з того місця, де знаходилася.

На іншій стороні прірви було прекрасне поле. Зелена трава, квіти, дерева і сонячне світло. На її боці прірви було похмуро і дуже мало світла, ніякої рослинності, тільки коричнева бруд.

Потім пара рук «потягнулася з темряви і почала тягнути її, майже як відриваючи плоть від її ніг і ступень», завдаючи жахливий біль.

Зушіба продовжує: «Руки розірвали її, і вона відчула біль, яку відчувала раніше. Нарешті вона знову підійшла до брудного боку прірви. Тоді чорнота.

Потім вона знову опинилася на стелі своєї кімнати в лікарні, і вона побачила, що її тіло сильно спазмоване, і її рука вдарила руку доктора, і розбила йому годинник », перш ніж вона в кінцевому підсумку відродилася.

Інший користувач стверджує, що у деяких з його друзів були NDE – більшість поверталося і або говорило про яскраве світло, але один обліковий запис виділялася.

Користувач говорить, що у одного друга був зовсім інший досвід, який мене трохи потряс. Він сказав, що бачив демонів і істот всіляких божевільних.

Він навіть сказав, що відчуває біль і печаль. Він сказав, що це була найжахливіша річ, яку він коли-небудь відчував.

Інший користувач Atlantarn, що працює в хоспісі, каже, що багато хто з їх «пацієнтів кажуть, що ангели приходять і відвідують їх».

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.