Друге пришестя Ісуса Христа – про що оповідає Біблія

Коли і чим ознаменується Друге пришестя Ісуса Христа. Це буде велика Скорбота і Захоплення.

Кінець світу буде відзначений великою Скорботою і Захопленням, сказав біблійний вчений.

Ці дві події означатимуть кінець світу і Друге пришестя Ісуса Христа. Хоча Біблія не вказує, коли події повинні розгортатися, професор Том Мейер, також відомий як Людина Біблійної Пам’яті, впевнений, що годинник вже цокає для людства.

Професор Мейер сказав, що в останні дні на Землі буде бій.

Він сказав: «Подія, яка змусить годинник горезвісних останніх днів бити північ і почати семирічну скорботу, про яку йдеться в Одкровенні 6-19, – це Захоплення.

Подія не слід плутати з Другим пришестям.

Підхоплення Церкви неминуче – це може статися в будь-який момент – настільки швидко, що це станеться так швидко, як оком не змигнути ».

За словами професора Мейєра, Христос з’явиться в небі під час Захоплення, щоб воскресити мертвих християн і повернути їх на небеса.

Там він приготував для них місце, як зазначено в Євангелії від Іоанна 14: 1-6.

Але Захоплення ще не ознаменує Друге пришестя.

Імовірно, через деякий час після Захоплення почнеться семирічний період, відомий як Скорбота.

Скорбота буде розділена на дві половини, кожна тривалістю 42 місяці.

Протягом першої половини християни вірять, що прийде Антихрист, щоб обдурити світ.

Професор Мейер сказав: «Те, що ми в даний час страждаємо на глобальному рівні, є лише найменшим попереднім переглядом того, що нас чекає.

Друга половина семирічної Скорботи характеризується як «велика скорбота, якої не було з початку світу до цього часу, немає і ніколи не буде».

«Буде так погано, що Христос сказав, що« якщо цей час лиха не скоротиться – до семи років – жодна людина не виживе ».

Друге пришестя Христа не відбудеться до Великої Скорботи, коли багато хто вірить, що Ісус повернеться, щоб вразити Антихриста.

Доктор Мейер сказав, що Ісус знищить самозванця і встановить своє правління в Єрусалимі на 1000 років.

Багато з цих подій описані в Біблійної книзі Одкровення.

Книга Одкровення містить заключні глави Біблії, написані Іваном Апостолом.

У цих останніх главах Іоанн Павло розкрив свої апокаліптичні видіння останніх днів.

Професор Мейер сказав, що відлік часу до останніх днів почався з воскресіння Ісуса 2000 років тому.

Однак, як він вказав, ніхто не знає, коли розгорнуться останні дні людства.

Він сказав: «Але як близько години до полудня, Біблія говорить, що ніхто не знає,« навіть ангели на небесах або сам Син. Тільки Отець знає ». – Матвія 24:36 “.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.