ТОП-6 дзеркальних прийме. Що в цьому поганого

Ці прикмети допоможуть вам визначитися з вашим дзеркалом в спальні.

Є кілька причин, чому вважається поганим мати дзеркало навпроти ліжка. Це пов’язано з проекцією нашого астрального тіла під час сну.

Ось короткий виклад фахівця з фен-шуй:

Це виснажує особисту енергію і створює безсоння

Це тому, що дзеркало подвоює і відображає всі види енергії. Це порушує спокій, необхідне в спальні для кращого сну. Я не впевнений, чи правда це, але краще перестрахуватися.

Це приносить кошмари

Коли ми спимо, наша душа (тобто астральне тіло) покидає фізичне тіло. Коли душа бачить своє власне відображення, вона лякається, звідси і погані сни і нічні кошмари. Коли душа повертається в тіло, вона може помилково прийняти зображення в дзеркалі від реального тіла, звідси і приказка «злодійство душі». Є деякі докази існування астрального тіла, і що воно виходить з фізичного тіла під час сну.

Ви будете стривожені рухами

За словами дослідників, наші очі виявляють рух через нервовий контур в сітківці в задній частині наших очей.

Нашу увагу, природно, привертає будь-які рухи, будь то перед вашими очима або в куточках ваших очей. Тому, якщо у вас є дзеркало поруч з вами, коли ви спите, ви помітите будь-який рух від відображення дзеркала. Це може бути правдою тільки в тому випадку, якщо в кімнаті є світло і ваші очі злегка відкриті під час сну.

Ви можете налякати себе

Коли ми раптово прокидаємося від сну, ми можемо налякати себе, коли побачимо своє власне відображення в дзеркалі. Це можливо.

Зелене світло

Оскільки більшість дзеркал не є ідеальними дзеркалами, іноді ви можете побачити трохи зеленого в відображенні. І це може вас здивувати. Дзеркала не відображають весь спектр світла.

Ви можете почути дивні звуки

Дзеркала призначені не тільки для відбиття світла і зображень, а й для відображення звуків. Звук вважається типом «Ци» в фен-шуй, і дзеркала відображають звук назад в кімнату, а не просто поглинають його. І це може вплинути на якість вашого сну.

Як виправити ці проблеми:

Просто закрийте дзеркало тканиною, щоб воно не відображало вас і ваше ліжко.

Останнє слово: не всі однаково реагують на наявність дзеркал в спальні. Якщо вас не турбує дзеркало, звернене до вашої ліжка, вам не потрібно нічого з цим робити. Як то кажуть, «якщо щось не зламано, не чинить його».

Схожі статті

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.