Що можуть сказати вам лінії на складених долонях: дізнайтеся про найдавніших ворожіннях

Древнє ворожіння - хіромантія, вона багато чого може розповісти про вашу долю, а також який у вас характер.

Ви не замислювалися, що можуть розповісти вам лінії на ваших долонях? Виявляється багато. І найголовніше ви можете дізнатися практично все про свого партнера – яка він людина і що від нього можна очікувати.

Древнє ворожіння – хіромантія, вона багато чого може розповісти про вашу долю, а також який у вас характер. Також ви можете дізнатися як ваша половинка до вас ставитися і любить.

Робиться все просто – складіть дві долоні поруч і подивіться на лінії. Ці лінії можуть багато чого сказати вам про почуття вашого партнера.
Є кілька варіантів – розглянемо їх.

Коли лінії збіглися

долоні
Долоні

Коли у вашої другої половинки лінії на долонях збіглися, то ви щаслива людина. Це говорить про те, що він однолюб і у нього до вас постійні та серйозні наміри.

Ця людина розумна і йому не подобатися зміна протягом його життя. Це м’яка людина і він прислухається до думки інших.

Якщо лінія на лівій руці знаходиться нижче

долоні
Долоні

Цій людині подобається коли його друга половина старша за нього. І у нього є досвід, якого багато не по його років. Йому не подобаються соціальні правила.

Він романтик і велелюбний. Як правило, така людина орієнтується на своє шосте відчуття.

Якщо лінія на лівій руці знаходиться вище

долоні
Долоні

Цій людині не потрібні серйозні стосунки. Любов – це не щастя для нього. Коли він буде в віці він розсудливим і почне вибирати свою другу половину молодший і як правило іншого етнічного походження.

Це самовпевнений і влюблива людина. Однак він цілеспрямований, незалежний і легко може подолати всі складнощі на своєму шляху до мети.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.