Вас наврочили або прокляли? Що робити, щоб убезпечити себе

У перехідний період дотримуйтеся добрих звичаїв і всього хорошого і здорового, наприклад: не обманюйте інших, то не будьте дурними і не скигліть.

Все є карма – результати дій. Іронія полягає в тому, що, навіть якщо ми забули причину цього, ми вибираємо свою карму.

Я знаю, що важко прийняти таку біль, але як тільки ви її приймаєте, життя зводиться до розв’язання проблем, а не до волань горя або відчуття себе безпорадною жертвою. Які б проблеми у нас не виникали в житті, вони існують для нас, і як тільки ми їх подолаємо, в кінці ми отримаємо цінний подарунок.

Звідси та з’явилася приказка: “Все, що не вбиває, робить тебе сильнішим”. Однак, якщо ви просто продовжуєте бити ногами проти уколів життя, як кінь, що пробивається через колючий дріт, ви заподієте собі ще більше горе, не зробивши жодного руху вперед, щоб пройти через неї. Якщо (думаючи, що ви прокляті, а життя безнадійна) ви зробите самогубство, ви не тільки припиніть рух вперед, але і застрягнете без тіла, щоб відпрацювати карму. Але ось як ви знаєте, що робити – ви пам’ятаєте, що вихід уже пройдено.

Марк Аврелій (блискучий римський імператор і філософ) писав, що перешкода – це шлях. Перешкода – це те, з чим вам дало справу Божественність (і ваше власне рішення). Ця проблема унікально підходить для вашого шляху еволюції. Він призначений не для покарання, а для того, щоб принести вам еволюційне зростання і силу.

в
Карма

Я знаю, як важко застосувати цю ідею і прийняти все, що відбувається, але, як би болісно це не було, якщо ви зможете підкоритися цьому, ви будете більш щасливі. Прийняти це. Чи не нити. Запитайте, що мені потрібно зробити, щоб це виправити? Тоді роби роботу.

Не думайте, що ви повинні бути унікально нещасною людиною, щоб заробити стільки поганої карми, але зрозумійте, що ви вибрали цю життя, щоб відпрацювати ці речі. Як показує практика, важкі життя вибирають старі душі. Це означає, що у вас є необхідні сили, щоб пройти через це. Сумуєте про це щоразу, коли це необхідно, але там, де горе є законною емоцією, не шкодувати себе. Якщо ваше життя постраждала від землетрусу і перетворила все, чим ви володієте і любите, в руїни, процес такий: ви сумуєте про втрати, але не лягайте на уламки та не кажіть: “О горе мені “. Замість цього поставте одну ногу перед іншою, щоб приступити до збирання безладу. Крок за кроком – ось що приведе вас до абсолютного щастя.

Потім, коли на вас обрушується наступне лихо, ви робите те ж саме. Відчуйте шок і горе, але чиніть опір імпульсу жалю про себе, прийміть, що якимось чином ви (до свого втілення) вибрали цю карму, тому що в ній є щось, що служить вашим інтересам, а потім приступайте до роботи, щоб розв’язувати проблему. Потай пишаєтеся тим, що у вас вистачить сил впоратися з цим.

Кожен раз, коли ми стикаємося з новою проблемою або горем, виникає відчуття, що ми стикаємося з неможливим, нездоланною стіною, за яку ми не можемо вийти. Це сигнал про те, що ми знаходимося на новій території та у нас є щось нове, чого можна навчитися, якесь нове розширення в магазині. Одна з найскладніших ситуацій – це коли минуле мертве, а майбутнє сформовано недостатньо, щоб ви могли його побачити. На Сході символ кризи такий же, як і символ можливості. Зупиніться, вдихніть, погляньте по-новому, візьміть на себе відповідальність і шукайте найкраще рішення, яке ви можете знайти.

У перехідний період дотримуйтеся добрих звичаїв і всього хорошого і здорового, наприклад: не обманюйте інших, то не будьте дурними та не скигліть. Ідіть в напрямку зрілості, що означає брати на себе відповідальність і шукати мудрість. Ставлячи одну ногу попереду інший, ви можете працювати на іншій стороні.

Важкі часи або зроблять вас злим, або жалісливим. Це твій вибір. Я (яким зараз за сімдесят і у якого все життя була погана карма, щоб працювати) виявив, що, схоже, допомагає піднести молитви з вибаченнями тим, з ким я звертався досить прикро, що заслужив образливе звернення в цьому житті. Це допомогло мені стати жалісливим стосовно інших і зробити так, щоб я ніколи більше ні з ким не робив цього. В цілому я став більш жалісливим, тому що ті, хто випробував сильний біль, знають, як зрозуміти інших, хто відчуває біль.

Найбільше мені допомогла Трансцендентальна Медитація. ТМ легко навчитися і легко практикувати, і вона стирає в нас безліч негативних впливів, що привертають до нас негативну карму. ТМ також прискорює ріст, тому замість того, щоб спотикатися по кожній частині карми, щоб засвоїти необхідні уроки на власному гіркому досвіді, з часом приходить мудрість, що ці важкі уроки не потрібні так часто. Без допомоги ТМ я не думаю, що зміг би вижити.

Я знаю, що це складно, але обіцяю вам – якщо ви зможете працювати, хоча і якомога витонченіше, з якомога менше жалості до себе і самобичування, в кінці будуть подарунки. Зрештою ви скажете: “Я сильніше і краще, тому що це сталося “. Або ви скажете: “Я не розумів цього в той час, але мені дуже пощастило, що це сталося, тому що це врятувало мене від цієї гіршої долі”.

Нарешті, я хочу закінчити цю важливу мудрістю: не молитеся про легкого життя, моліться про силу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.