(Відео) Чому не рекомендується спати напроти дзеркала: те, чого ви не знали

У сучасному світі люди неоднозначно ставляться до дзеркала, особливо коли воно знаходиться в спальні. З цього приводу є думки в наукових колах.

Існує багато повір’їв та міфів, які говорять про те, що не можна спати навпроти дзеркала. У середні століття вважалося, що через дзеркала може прийти нечиста сила в цьому світ і нашкодити людині. У свій час дзеркала тоді забороняли.

У сучасному світі люди неоднозначно ставляться до дзеркала, особливо коли воно знаходиться в спальні. З цього приводу є думки в наукових колах. Вони суперечливі та найголовніше ставлення людей до висновку вчених різні.

Річ у тому, що дзеркало, як вважається в древніх повір’ях, відображає кути кімнати, в якій воно знаходиться. А як вважали в той час люди – в кутах ховається нечиста сила. Також вважається, що якщо поставити дзеркала один напроти одного, то можна відкрити так званий потойбічний коридор для духів.

 "В "
Чому не можна спати навпроти дзеркала?

Вважається, що коли людина спить, то його дух виходить з тіла і подорожує зустрічаючись з іншими духами. І коли в спальні знаходиться дзеркало, то подивившись в нього дух може потрапити або його затягнути в потойбічний світ і він не зможе повернутися. Іноді дух може злякатися і забуде дорогу назад і тоді може статися непоправне – людина не прокинеться. Так кажуть перекази древніх.

Найцікавіше так думають і деякі розсудливі люди. Хто ж правий? А що кажуть з цього приводу фахівці та вчені?

Подивіться це відео і дізнаєтеся. Ви дізнаєтеся багато інформації, яку раніше не знали – це дивовижні факти. Про них ви не чули та напевно не здогадувалися.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.