Як зрозуміти, що вас наврочили? Це можна визначити і до того ж зняти самому (Відео)

Подивіться нижче відео як дізнатися, що вас наврочили як цьому протистояти. У ньому багато повчального.

Всі ми є частинами електричних сутностей, які ходять в тілі та містять певну інформацію.
Люди до тих пір, поки їм здаються прикріпленими до результатів, які трапляються з людьми, такі фрази, як прокляття або невезіння.
Річ у тому, культурі та сім’ї ваш народилися в цілому або колективне завантаження певної інформації для вас і його членів.
З вами напевно будуть відбуватися повторювані речі через програми, яка встановлена ​​у вашому мозку і душі.
Мова, поведінку і примус, якщо необхідно, гарантують, що вас утримують в культі або програмою, і тільки до тих пір, поки ви не вирішите, що якщо у вашому житті повторюється прокляття або невдача, ви повинні повстати проти та сказати немає більше.
Я скажу, що невдача, прокляття, реальні – це спрямоване спілкування, що йде на вас, щоб або утримати вас в колективі, або очікування того, якою має бути ваша життя для навколишніх і начальства у вашому житті.

Чорний кіт
Чорний кіт

Подібно до того, як тіло бореться з вірусом і створює антитіла, вам і вашій душі доведеться звернутися за допомогою до Господа і виробити антитіла, щоб показати вірус з вашого життя.
Ви як особистість отримаєте унікальну сироватку і будете вільні.
Бог ніколи не припускав, що людина знайде страждання, які виходять від колективу, зараженого демонами або злими умами.
Я виявив, що коли ви проявляєте добру волю, стаєте добре вихованими та проявляєте милосердя, навіть бувши дає, і повністю усвідомлюючи свою мову і то, хто на вас впливає, ви можете з часом відштовхнути, використовуючи накопичені антитіла для відбивання пристріту або прокляття.

Подивіться нижче відео як дізнатися, що вас наврочили як цьому протистояти.

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.