27 вересня 2021 року повертається Ретроградний Меркурій: чого очікувати?

Планетарний цикл розпорядився так, що з понеділка, 27 вересня настає період, коли верховенство бере Ретроградний Меркурій.

Багато хто знає фразу “це Ретроградний Меркурій винен “. Вираз виникло не просто так, і зовсім неспроста на нього списують всі біди. Він має дійсно сильний вплив на негативну енергетику.

Чому важливо знати, коли вступає в силу енергія ретроградного Меркурія?

ретроградний Меркурій
ретроградний Меркурій

Все дуже просто – попереджений – значить озброєний. Дане астрологічне явище поширюється не тільки на метеозалежних людей. І знаючи його сценарій, можна передбачити потенційно небезпечні для себе дати.

Ретроградний Меркурій – загроза

Коли ця планета знаходиться в домінантному становищі, багато людей пригніченими і надчуттєвими. Ви будете здивовані, але саме в період з 27 вересня по 18 жовтня (цикл Меркурія), можуть відбуватися і хороші речі. Однак найчастіше негативної енергетики настільки багато, що людина зациклюється саме на ній.

Чому потрібно знати, в який період проявляється ретроградний Меркурій?

Як ми вже говорили, попереджений – значить озброєний. Вам слід підготуватися, і на самі “важкі ” дати скасувати важливі угоди і заплановані дії. До речі, в період дії ретроградна Меркурія краще не виходити заміж / не одружуватися, не купувати дорогих речей, не відкривати бізнес, не брати відповідальних рішень. Адже всі ці дії будуть здійснені під впливом Меркурія.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.