Як звернутися до ангела-хранителя для захисту і подяки

Коли вранці встанете, скажіть так: "Ангел мій, ходімо зі мною. Ти попереду, я за тобою. " І потім сміливо можете починати свій день.

Багато людей, особливо християни вважають, що у них є ангел охоронець.
Ангель-хранитель дається людині при його народженні. Він незримо присутній біля людини та захищає його в різних ситуаціях.

Більшість людей навіть не здогадуються, що він поруч.
Ознаки за якими можна визначити, що ангел-хранитель посилає вам повідомлення різні. Це може бути де не взялася пір’їнка яка чомусь впала вам у вічі. А може тиха музика, яка зазвучала у вас у вухах, коли навколо нікого немає. Іноді людині може приснитися сон, в якому ангел-хранитель попереджає вас про щось погане.
У кожної людини це буває по-різному.

Ангел охоронець

Потрібно звертатися в думках або словах, коли ви молитеся до ангела-хранителя.
Говоріть з ним бо би ви говорили зі своїм кращим другом.
Він завжди почує вас.

Краще з ранку коли ви молитеся звернутися до ангела-хранителя про вашу захисту упродовж всього дня.
Попросіть його йти завжди попереду вас в тій дорозі, яку ви плануєте з самого початку дня. Ви завжди будете під його захистом.

Коли вранці встанете, скажіть так: “Ангел мій, ходімо зі мною. Ти попереду, я за тобою.” І потім сміливо можете починати свій день.

Протягом дня, якщо у вас буде час, то поспілкуйтеся з ангелом-хранителем і знову попросіть його захистити вас від всього поганого, що може з вами трапитися.

По закінченню дня, обов’язково подякуйте свого ангела-хранителя.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.