Заговори на здоров’я і від семи бід, які бажано читати в обід

Що таке заговори? Їх придумали люди, саме тому їх прийнято вважати народними молитвами.

Які змови необхідно читати на здоров’я і від семи відомих бід:

«Змова читаю, особа умиваю. Нехай буде удача, нехай буде 3 удачі, а краще 4 і п’ять. Не боюсь попросити знову ».

«За здоров’я п’ю в обід води і прошу у Господа любові, чистою і прозорою, як вода, щоб вилетіла мене від ненависті вогню».

«Я здоров’я свою множу на щастя, на удачу і повна хата багатства на додачу, обіцяю за це зігрівати всіх своєю любов’ю і добротою. А ще бути собою, істинної, золотий ».

«Заговір від 7 відомих бід читаю в обід: погане самопочуття нехай пройде, головний біль вирушай в далеку дорогу, грип та ГРЗ прощай, ніяка напасть не нападай, злість человеческая- йди, давай, і ще заздрість, скупість і глухість – щоб вас у мене на порозі не було».

«Сніг кружляє над головою, сонце зігріває. Я йду з тобою удвох, руку обіймаю. Поки будемо ми вдвох, не страшні нам біди. З’їж на обід мій сонячний обід. Щастя нам великого».

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Блін з вівсяних пластівців, який можна приготувати за 5 хвилин

Нагадаємо, хвороби серця в наш час вражають все більшу кількість людей. Величезне значення має спосіб життя. Малорухливий ритм, неправильне харчування – основні причини серцево-судинних захворювань. В астрології також у кожного знака Зодіаку є слабкі місця .

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.