(Відео) Хто твій ангел-охоронець за датою народження. Дізнайтеся все про вашому ангела-хранителя

Про те якою силою володіє ваш ангел-хранитель можна також дізнатися виходячи з вашого дня народження.

За біблійними переказами, у кожної людини існує ангел-хранитель, який посланий Богом для захисту.

Про існування свого ангела-хранителя ви можете не здогадуватися. Він може зримо вам не показуватися. Але ангел-охоронець завжди поруч і дивиться за вашими діями і намагається убезпечити вас від усяких небезпек і негараздів. Найцікавіше, що деяким людям ангел-хранитель може з’являтися у виняткових випадках в образі людини – чоловіка або жінки. Залежно від вашого народження ангел-хранитель може бути маленький або у віці, коли він приймає людську подобу.

 ""

Про те якою силою володіє ваш ангел-хранитель можна також дізнатися виходячи з вашого дня народження.

Як він буде вас захищати і оберігати від небезпек ви відразу не впізнаєте. Це може бути якийсь знак або знаки, а може він вам також з’явиться уві сні і підкаже як чинити в тому чи іншому випадку. Ви багато чого не знаєте про своє ангела-хранителя.

Хочете дізнатися?

Подивіться цей відео файл і зрозумієте хто ваш ангел-хранитель і якою силою він володіє.

Відео: ваш ангел-хранитель по вашому дню народження

Коментарі в соцмережах підкажуть як люди поставилися до цього відео:

“Я коли виходжу з дому, кажу: ” Ангел мій йди зі мною, ти попереду, я за тобою! “Повірте, у мене завжди все виходить!”

“Дуже цікаво і я хотіла б дізнатися побільше про таке цікаве, мене взагалі все цікавить про це, все що пов’язано з іншим світом. ”

“Вірю, що ангел-хранитель насправді є! І все життя – поруч зі мною. Просто раніше я не звертала увагу на багато речей, старанність, дивовижні події. Навчилася спілкуватися зі своїм Ангелом, і без всяких молитов, простим, мирським мовою. Іноді прошу його про допомогу, навіть в нісенітницю, з якою і сама б впоралася, нехай трохи пізніше. він допомагає і навіть робить маленькі подаруночки-сюрпризи. А по ним я вже розумію, як він до мого прохання поставився: буває, що і “приколюється “.

Чи не марення божевільного! Якщо не втомила людей добрих, то для прикладу: їду додому в маршрутці, голову ломаю- не можу згадати назву кави (ось же заморока, да ?!), повертаю голову до правого плеча і неголосно кажу: “Хороший мій, ти поряд? бачиш, склероз підкрався непомітно! Допоможи, будь ласка, мені згадати. Думаю, для тебе це дріб’язковим справою буде. Будь ласка! “І мені ” по барабану “що в цей момент сидять поруч про мене думають. За хвилину я згадала.

Мало того, підходячи до свого дому, зайшла в наш маленький магазинчик за якийсь дрібницею. Розмовляю з продавщицею, а сама на полицю з продуктами навпроти мене дивлюся.

І – шок! Варто пакетик з моєю кавою. Ніколи в нашому магазинчику його не було !!! Природно, я його купила. Дома подумала на цю тему, а на наступний день вирішила перевірити свою здогадку. Зайшла в магазинчик і запитала, чи є у них у продажу ще такий же пакетик кави і скільки вони взагалі їх отримали?

Продавщиця відповіла, що більше немає, і що вони і цей-то пакет взяли так, про всяк випадок.

Я ще посміялася, що – НА МІЙ ВИПАДОК ВЗЯЛИ.

А прикладів допомоги мені моїм Ангелом – хоч греблю гати.

І життя рятував: заснула за кермом на 120 км / год, могла б полетіти з траси, колесами вже по самій кромці мчала, або з переляку не ті дії зробити і потрапити в аварію, так мені за тиждень вперед раптом згадався фільм “Все буде добре! “і ці слова я постійно чула з різних джерел …

Так що, добрі люди, будьте уважними і чудовими.

У сенсі – помічайте в житті підказки для вас.

І будьте вдячними. Щастя всім!!!”

Схожі статті

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!