(Відео) Застереження із задзеркалля: що не можна робити перед дзеркалом

Наші прадіди вірили, що у дзеркал є магічна сила.

З давніх часів вважалося, що дзеркало це межа двох світів: реального та потойбічного. І коли людина підходить до дзеркала його енергетичне поле може вступати в контакт з дзеркалом і притягнути позитивне або негативне поле життя людини.

Для того, щоб негатив не притягувався до вас, потрібно знати деякі правила, які говорять про те, що забороняється робити перед дзеркалом.

 ""

Наші прадіди вірили, що у дзеркал є магічна сила. Маги і ворожки використовують дзеркало для ритуалів. Вважається, що дзеркало може показати минуле і майбутнє людини і впливає на енергетичне його поле.

Через дзеркало можна впливати на людину або завдавати йому шкоди. Особливо це відноситися до різних змов і псувань.

У цьому відео підібрані застереження, що категорично не можна робити перед дзеркалом. Ви можете вірити цьому, може ні. Це ваше право і вирішувати тільки вам. Однак краще перестрахуватися і не робити це перед дзеркалом, щоб не накликати на себе неприємності і небезпека.

Подивіться це відео і вирішуйте самі, чому вірити.

Відео: що не можна робити перед дзеркалом

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.