Як ангели-хранителі захищають людей?

Бог часто посилає ангелів-хранителів для захисту людей, які перебувають під загрозою.

Ангел-хранитель Захист від небезпеки.

Ви заблукали, подорожуючи по пустелі, молилися про допомогу, і на допомогу прийшов таємничий незнайомець. На вас напали і погрожували зброєю, але якимось чином – з причин, які ви не можете пояснити – ви втекли, не отримавши травм.

Ви під’їхали до перехрестя під час руху і раптово захотіли зупинитися, хоча світло перед вами був зеленим. Через кілька секунд ви побачили, що в поле зору з’явилася інша машина, яка пролетіла через перехрестя, коли водій проїхав на червоне світло. Якби ви не зупинилися, машина зіткнулася б з вашою.

Звучить знайомо? Про таких сценаріях зазвичай повідомляють люди, які вірять, що їх ангели-хранителі захищають їх. Ангели-охоронці можуть захистити вас від шкоди, або врятувати вас від небезпеки, або не допустивши потрапляння в небезпечну ситуацію.

Іноді захищає, іноді утримується

У цьому грішному світі, повному небезпек, кожен повинен мати справу з небезпеками, такими як хвороби і травми. Іноді Бог дозволяє людям страждати від наслідків гріха в цьому світі, якщо це сприятиме досягненню благих цілей в їх житті. Але Бог часто посилає ангелів-хранителів для захисту людей, які перебувають під загрозою, всякий раз, коли це не суперечить свободі волі людини або цілям Бога.

У деяких основних релігійних текстах говориться, що ангели-хранителі чекають наказів Бога, щоб відправитися на місію по захисту людей. Тора і Біблія проголошують в псалмі 91:11, що Бог «накаже Своїм ангелам про вас, щоб охороняти вас на всіх ваших шляхах». У Корані говориться, що «Для кожної людини є ангели по черзі, перед і за ним: вони охороняють його по велінню Аллаха [Бога]» (Коран 13:11).

Кожен раз, коли ви стикаєтеся з небезпечною ситуацією, можна запросити ангелів-хранителів в своє життя через молитву. Тора і Біблія описують ангела, говорить пророку Даниїлу, що Бог вирішив послати його відвідати Данила після того, як почув і розглянув молитви Данила. У Данила 10:12 ангел говорить Данилу: «Не бійся, Данило. З першого дня, коли ви вирішили знайти розуміння і упокорити себе перед вашим Богом, ваші слова були почуті, і я прийшов у відповідь на них ».

Ключ до отримання допомоги від ангелів-хранителів – це попросити про це, пише Дорін Вірчу в своїй книзі «Мій ангел-охоронець: правдиві історії зустрічей з ангелами» з журналу Woman ‘s World Magazine: «Оскільки у нас є свобода волі, ми повинні просити допомоги у Бога і ангели, перш ніж вони зможуть втрутитися. Не має значення, як ми просимо їх про допомогу, будь то молитва, благання, твердження, лист, пісня, вимога або навіть занепокоєння. Важливим є те, що ми запитуємо ».

 ""

Духовний захист

Ангели-охоронці завжди працюють за лаштунками вашому житті, щоб захистити вас від зла. Вони можуть вступити в духовну війну з занепалих ангелів, які мають намір заподіяти вам шкоди, працюючи над тим, щоб злі плани не стали реальністю в вашому житті. При цьому ангели-хранителі можуть працювати під керівництвом архангелів Михайла (глава всіх ангелів) і Варахіїла (який направляє ангелів-хранителів).

23-тя глава Тори і Біблії Результат показує приклад ангела-хранителя, який захищає людей духовно. У вірші 20 Бог говорить єврейському народу: «Дивись, Я посилаю попереду вас ангела, щоб охороняти вас на шляху і привести вас на місце, яке Я приготував». Далі Бог говорить в Результаті 23: 21-26, що якщо єврейський народ піде керівництву ангела і відмовиться поклонятися язичницьким богам і зруйнує священні камені язичницького народу, Бог благословить євреїв, які вірні йому, і ангела-хранителя він призначив захищати їх від духовного скверни.

Фізичний захист

Ангели-охоронці також працюють, щоб захистити вас від фізичної небезпеки, якщо це допоможе виконати цілі Бога для вашого життя.

Тора і Біблія записують в главі 6 Данила, що ангел «заткнув левові пащі» (вірш 22), який інакше скалічив б або вбив пророка Даниїла, якого помилково кинули до лев’ячої ями.

Ще одне драматичне порятунок ангела-хранителя відбувається в 12 розділі Дій Біблії, коли апостол Петро, який був помилково поміщений у в’язницю, був розбуджений в своїй камері ангелом, який змусив ланцюга спадати з зап’ясть Петра і виводив його з в’язниця на свободу.

Близько до дітей

Багато людей вважають, що ангели-хранителі особливо близькі з дітьми, оскільки діти не знають так багато, як дорослі, про те, як захистити себе від небезпечних ситуацій, тому їм, природно, потрібна додаткова допомога опікунів.

У вступі до книги Рудольфа Штайнера «Ангели-охоронці: зв’язок з нашими духовними наставниками і помічниками» Маргарет Йонас пише, що «ангели-хранителі дещо відстають по відношенню до дорослих, і їх захисне спостереження за нами стає менш автоматичним. Тепер, дорослі, ми повинні підняти свою свідомість до духовного рівня, належного ангелу, і більше не захищені так, як в дитинстві ».

Знаменитий уривок з Біблії про дитячі ангелів-хранителів – це Євангеліє від Матвія 18:10, в якому Ісус Христос говорить своїм учням: «Дивіться, щоб ви не погордували ані одним із малих цих. Бо я кажу вам, що їх ангели на небесах завжди бачать лик Мого Отця Небесного ».

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.