Прибульці передбачили кінець світу

Уфолог Біллі Мейер заявив, що повідомлення від інопланетних форм життя попереджають про потенційний подію, що загрожує загибеллю світу, яке необхідно запобігти.

Уфолог Біллі Мейер заявив, що повідомлення від інопланетних форм життя попереджають про потенційний подію, що загрожує загибеллю світу, яке необхідно запобігти.

Як інопланетяни зв’язалися з Землею

Майкл Хорн, вчений дослідник і представник уфолог Біллі Майера, сказав, що містер Майер вважав, що інопланетяни зв’язалися з ним, щоб попередити про небезпеку астероїда Апофіс «Бог Хаосу».

г н Хорн розповів про претензії інопланетного життя, бажаючих, щоб світ об’єднався, щоб відхилити астероїд.

НАСА наполягає на тому, що космічний камінь навряд чи вдарить по планеті в наступному появі на навколоземній орбіті.

Хоча НАСА залишається впевненим в тому, що астероїд не вдарить по планеті протягом наступного польоту планети через 10 років, вони вважають його потенційно небезпечним астероїдом.

Інопланетяни повідомили Біллі Мейеру, що є інші засоби, які вони можуть спробувати для запобігання небезпечному зіткнення.

Вони також можуть спробувати підірвати астероїд, але це не рекомендується.

Як захистити Землю

Найбільш рекомендованим способом є детонація ядерного заряду в належній близькості, щоб просто відхилити і відштовхнути астероїд: “Бог Хаосу Апофіса” від його траєкторії.

Коли його запитали, чому команда г на Хорна і висновки Біллі Майера відрізняються від висновків НАСА, він сказав: “Технології космічних мандрівників значно перевершують можливості НАСА.”

Що може статися

Інопланетяни дали інформацію про руйнівну дію астероїда Апофіс і пояснили багато наслідки.

Г н Хорн сказав: “Вони дали інформацію про кліматичні і тектонічних змінах, а також про додаткові зміни, які загрожують розколоти земну кору від сучасного Північного моря до Чорного моря.”

З за величезної тріщини на Землі Апофіс створить новий континент від Північного до Чорного моря, з якого вивергається розпечена лава.

Розпечені лавові маси, земний газ, створять з нього смертельну сірчисту стіну, яка, дрейфуючи на захід, покриє землю і тим самим створить додаткову зону смерті.

Що необхідно зробити

З за руйнівної сили удару астероїда космічне агентство НАСА розпочало підготовку до місій про те, як найкраще справитись з астероїдами, що прямують до Землі.

Дослідники астероїдів та інженери космічних кораблів з США, Європи і всього світу зібралися у вересні цього року в Римі, щоб обговорити останні досягнення в їх спільної мети.

Це буде амбіційна подвійна космічна місія під назвою HERA, щоб відхилити астероїд в космосі, щоб довести, що техніка є життєздатним методом планетарного захисту.

Місія буде проводитися з використанням можливостей НАСА, Європейського космічного агентства (ЄКА) та інших фахівців по астероїдах.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Ці молитви допоможуть вам в скрутну хвилину

Нагадаємо, Життя було спокійніше, а шоколад і цукерки смачніше: ТОП-5 цукерок СРСР

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.