Внутрішній голос, який у нас є. Згідно езотеричним вченням

Ті, хто використовує його енергію, називають цю силу праной, ци, життєвою силою, оргоном або поруч інших імен.

Згідно з езотеричними вченнями, у нас є енергетичне тіло з більш легкого і менш щільного матеріалу, яке пов’язане з нашими фізичними тілами. Ті, хто бачить це, називають це аурою та іноді можуть вплинути на стан здоров’я людини по тому, як вона виглядає. Ті, хто використовує його енергію, називають цю силу праной, ци, життєвою силою, оргоном або поруч інших імен. Є сім чакр, або енергетичних точок, де ця енергія збирається в ефірному тілі. Робота з чакрами та цими духовними енергіями може зіграти велику роль в психічному розвитку і просвітління тих, хто досить чутливий, щоб працювати на цих рівнях.

Є багато шарів нас самих, які знаходяться у свідомості єдності, ми світло і завжди були. Ми цілі, ми божественні та нескінченні, що не обманюйте себе ілюзіями цьому земному життю.

«Нам потрібна тиша, щоб досягти нашого Я. І внутрішня, і зовнішня тиша дуже важливі для відчуття присутності цієї вищої Любові» – Аміт Рей.

“Як тільки Душа прокидається, починається пошук, і ви вже не зможете повернутися назад. З цього моменту ви займисті особливим прагненням, яке ніколи більше не дозволить вам затримуватися в низинах самозаспокоєння або часткового задоволення. Вічне робить вас наполегливим. Ви не хочете, щоб компроміс або загроза небезпеки утримували вас від прагнення до вершини самореалізації “- Джон О ‘Донахью.

 ""

“За загальним визнанням, ми не можемо знайти в фізиці чи хімії нічого, що хоч якось впливало б на свідомість. Однак всі ми знаємо, що існує така річ, як свідомість, просто тому, що воно є у нас самих. Отже, свідомість повинна бути частиною природи або, в більш загальному плані, реальності, а це означає, що, зовсім крім законів фізики та хімії, викладених у квантової теорії, ми повинні також розглядати закони зовсім іншого роду “- Нільс Бор.

“Щастя ніколи не буде залежати від того, що у вас є або хто ви є. Він покладається виключно на те, що ви думаєте. Якби все дивилися на життя в цілому, ми б побачили одне й те саме. Ця проста річ об’єднає людей, і ми будемо жити в раю! Уява більш важливо, ніж знання, тому що, хоча знання визначає все, що ми знаємо, тоді розуміння всього уяви вказує на те, що ми можемо відкрити, створити та рухатися вперед. Наша місія в житті – Чи не випереджати інших людей, а випереджати самих себе, рішення завжди знаходиться всередині всіх проблем. Ми просто повинні навчитися бачити це. Ви не можете розв’язувати проблему, використовуючи той же тип мислення, який створив проблему “, – Амель Тресніч.

«Щоб зрозуміти силу і таємницю подяки, ви повинні випробувати її на собі. Так чому б не почати з рішення знаходити 100 речей в день, за які можна бути вдячним? Якщо ви практикуєте подяку кожен день, не пройде багато часу, перш ніж вдячність стане вашим природним станом, і коли це станеться, ви відкриєте один з найбільших секретів життя ».

Ронда Бірн з “Таємних щоденних навчань”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.