Гороскоп на 2021: що принесе Білий Бик всім знакам зодіаку і що не розлютити повелителя року

Наступний 2021 рік проходитиме під заступництвом Білого Металевого Бика. Що чекати різним знакам зодіаку від майбутнього - відповіді астролога.

Офіційно Новий китайський рік, а це буде не +2021-й, а 4719-й по з календарем, стартує 12 лютого. Справа в тому, що обчислення ведеться за місячним календарем і наступний рік настає в день другого молодика після зимового сонцестояння (21 грудня попереднього року). Тому за часом він може потрапити на різні дати – від 21 січня і 21 лютого (час теж різний, а не рівно опівночі). До речі, китайці святкують Новий рік цілі два тижні, причому, перша – державні вихідні.

Святкування Нового року в Китаї триває два тижні
Святкування Нового року в Китаї триває два тижні

До речі, а ви знаєте, що Новий рік в Китаї називається “Свято весни” і “Оновлення світу”.

Що чекає представників різних знаків за астрологічним календарем

Важкий і довгий 2020 року нарешті добігає кінця – змінюються і зодіакальні управителі року, адже новий 2021 пройде під зоряним керівництвом Білого Металевого Бика, а не Щура. Астрологи і знавці китайських вірувань впевнені, що це на краще, і прийдешні 12 місяців пройдуть набагато вдаліше: працьовитий, солідний і “домашній” Бик обіцяє успіх всім починанням, зміцнить здоров’я, додасть дому затишку.

Білий бик - покровитель року 2021
Білий бик – покровитель року 2 021

Тільки ось для отримання приємних бонусів від цього символу китайського зодіаку, потрібно його НЕ “розлютити”. Ось поради, як уникнути гніву Білого Металевого Бика і примножити свій добробут – для кожного знака зодіаку.

Овни та Тільці

Для Тельців і Овнів рік Бика буде комфортним, вдалим – ці тварини знаходять між собою “спільну мову” і в природі, так що в житті цих знаків все буде мирно.

Овен
Овен

Овна буде сконцентровано увагу на нових фінансових можливостях і задуматися час задуматись про свої таланти – і про їх монетизацію теж. У перспективі – істотні доходи, якщо не втратити можливості.

Телець
Телець

Тельці ж можуть нарешті зробити паузу, відпочити і “зазирнути собі всередину” – це піде їм на користь, і нічого не буде відволікати від роздумів. Ще зірки радять готуватися Тельцям до важливих знайомств і зустрічей, які можуть вивести на новий рівень і перетворитися в хороший джерело доходів.

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Близнюкам варто бути насторожі: не всі їх життєві методи подобаються Бику. Він просить представників цього знака шукати нові підходи до вирішення проблем, орієнтуватися на колектив, зблизитися з родиною. Також потрібно утриматися від інтриг, скандалів. З позитивного – багато навичок і таланти знадобляться, нарешті буде можливість розкрити себе.

рак

рак
рак

У Раків нарешті буде можливість зайняти бажане місце в професійній або творчої діяльності, але це зажадає контролю над власними емоціями. Бик готовий допомагати лише тим, хто тримає себе в руках і прикладає зусиль для досягнення успіху. Трохи працьовитості – і цей рік винагородить Раків всім сумлінно заслуженим.

Лев

Лев
Лев

Леви в цей рік можуть розраховувати на підвищення статусу – Бик шанує царя звірів і дає йому зайняти відповідну позицію в ієрархії. Але для подальшої удачі варто проявляти доброзичливість, розуміння і любов до оточуючих. Адже ніхто не хоче, щоб його тільки боялися – навіть якщо при цьому слухаються. Тільки вибудовуючи близькі, обопільні зв’язку Лев відчуватиме себе добре в прийдешньому році.

Діва

Діва
Діва

Бикові дуже подобається працьовитість Дів – він винагородить їх достатньою кількістю ідей і починань, дасть поживу для роздумів і матеріальні можливості для нових звершень. При цьому всі спогади і яскраві моменти Діві потрібно забезпечити собі самій, інакше є ризик так і провести весь рік за постійною роботою.

Ваги

ваги
Терези

У Терезів намічається період справжніх подвигів – як з особистої ініціативи, так і необхідних обставинами. Для того, щоб утримати всі справи в балансі, доведеться попітніти і прикладати достатньо часу, але результат завжди буде на висоті. Різких змін в житті не буде, кризові періоди пройдуть швидко і гладко.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Скорпіонам варто звернути увагу на підказки Бика в особистій сфері – пора бути м’якше, ніжніше, і тоді “люди самі потягнуться”. Заради того, щоб з оточенням у цього непростого знака нарешті все склалося, зодіакальний управитель року навіть буде берегти Скорпіона від будь-яких негараздів. Решта в його власних руках: часом крок на зустріч і ризикована авантюра закінчуються найкращим чином.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

У авантюрних Стрільців з’явиться шанс знайти відповіді на важливі для себе питання – цьому сприятимуть переосмислення цінностей, життєві підказки, новий досвід. Важливо тільки зупинитися на мить і перепочити, адже думкам нікуди прийти, коли вся голова заповнена суєтою і рутиною. Варіанти відпочинку теж варто вибирати спокійні, неквапливі, щоб нарешті відновити душевну рівновагу.

Козеріг

Козеріг
Козеріг

Бик буде на боці Козерога в усіх його рішеннях – енергія тварин близька, так що з самого початку року цей знак відчує приплив сил. Підтримка зодіакального управителя 2021 року зробить його легким для Козерога, йому залишається тільки зустрічати нові події та враження. Робота не буде доставляти клопоту, а в питанні відпочинку варто йти на зближення з природою – і частіше виїжджати на свіже повітря.

Водолій

Водолій
Водолій

Водолія Білий Бик не дасть наробити дурниць, а тільки направить на істинний шлях – завжди дотримуватися середини. Дотримуючись цієї поради, Водолії зможуть вдало реалізувати плани і прийняти правильні життєві рішення. Ще варто не шкодувати часу на здоров’я – проблеми з ним не очікуються, але все оздоровчі процедури підуть на користь.

Риби

риби
риби

Риби після складного 2020 року, коли настрої було нестабільним і хитким, нарешті досягнуть гармонії з собою. У них буде багато часу для хобі і захоплень, можливо, навіть з’являться нові заняття або відбудеться зміна професійної діяльності. Все це буде супроводжуватися внутрішнім спокоєм, тому відпускати старе і приймати нове в життя варто легко.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.