ТОП-6 загадкових прогнозів Нострадамуса на 2021 рік. Дізнайтеся що передбачив нам французький астролог

Нострадамус, французький астролог і лікар, який, як кажуть, точно передбачив деякі з найграндіозніших подій за останні кілька сотень років.

Французький астролог зробив кілька що лякає точних прогнозів, що лякають – від Другої світової війни до вбивства Джона Кеннеді. Ось що його праці говорять нам про те, що готує 2021 рік.

Можна вірити цьому чи ні, але багато є людей, які вірять прогнозам Нострадамуса і вважають, що мало коли помиляється. Все-таки він вважається одним з визнаних авторитетів за передбаченням.

Деякі люди вважають, що необхідно обережно ставитися до пророкувань Нострадамуса, бо всі вони були алегорично. Тільки люди, які знають як правильно тлумачити його фрази можуть пояснити, що Нострадамус написав і то не завжди.

Він французький астролог і лікар, який, як кажуть, точно передбачив деякі з найграндіозніших подій за останні кілька сотень років.

Від Великого лондонської пожежі до приходу до влади Адольфа Гітлера і жахів Другої світової війни та від Французької революції до створення атомної бомби передбачення Нострадамуса були страхітливо точними.

Кажуть, що він навіть знав, що Джон Ф. Кеннеді буде убитий, і що станеться терористична атака 11 вересня на Всесвітній торговий центр в Нью-Йорку.

А у Нострадамуса є жахливі пророцтва на 2021 рік.

Він пророкує все: від зомбі-апокальпіса до падіння комети на землю і навіть сонячних бурь.

Тут представлені шість його головних передбачень, на наступні 12 місяців.

1. Зомбі-апокаліпсис

За словами астролога 16 століття, вчений з Росії створить біологічну зброю, що може бути дуже поганою новиною для людства.

Зброя створить вірус, який перетворить людей на зомбі – і в кінцевому підсумку залишить нас вимерлими.

Ось що він сказав: “Мало хто молоді люди: напівмертві, щоб дати початок. Мертвий злістю, він змусить інших сяяти, А в піднесеному місці відбудуться великі лиха. Сумні концепції завдадуть шкоди кожному, темпоральна велич, Меса – успіх. Батьки та матері, померлі від нескінченних скорбот, Жінки в жалобі, отруйний монстр: Велика, якої більше не буде, весь світ – кінець. ”

2. Біблійний голод

Наче цього було недостатньо, Нострадамус також вірить, що землю вразить голод біблійних масштабів.

Це ще одне з його пророкувань про кінець світу, який починається з почастішання землетрусів і поширення вірусів – чого ми всі дуже багато знаємо про цього року.

Ще один індикатор, на думку Нострадамуса, – це масовий голод, масштабів якого світ ніколи раніше не бачив.

Він сказав: “Після великої біди для людства готується більш велика, Великий Двигун оновлює століття: Дощ, кров, молоко, голод, сталь і чума, Поправді кажу вам небесний вогонь, що біжить довга іскра “.

 ""

3. Сонячні бурі

Величезної шкоди нашій планеті у 2021 році, стверджує Нострадамус, завдадуть величезні сонячні бурі.

Річний гороскоп стверджує, що він сказав: “Ми побачимо, як вода підіймається, а земля опускається під неї “.

Оскільки спустошення виявляється в усьому світі, доктор каже, що буде масова міграція, і люди, що живуть на Землі, почнуть боротися за небагаті природні ресурси.

Це також призведе до війни по всій планеті.

4. Земля буде вражена астероїдом.

Мало того, що світ постраждає від удару комети, Нострадамус також сказав, що це також може викликати величезну кількість стихійних лих.

Він писав: “В небі видно вогонь і довгий слід іскор “.

Схоже, що навіть НАСА стежить за небом на предмет зіткнення, особливо з урахуванням того, що астероїд 2009 KF1 може вдарити Землю 6 травня наступного року.

5. Руйнівний землетрус

Після 2020 року останнє, що нам потрібно, – це ще одне стихійне лихо, однак він пророкує погані новини, якщо ви живете в Каліфорнії.

Нострадамус стверджує, що в Америці відбудеться сильний землетрус, а ті, хто інтерпретують його роботу, вважають, що воно відбудеться саме в Каліфорнії.

І навіть передбачив дату – 25 листопада 2021 року.

Його уривок говорить: “Схильний парк, велике лихо, Крізь країни Заходу і Ломбардію, вогонь на кораблі, чума і полон; Меркурій у Стрільці, згасання Сатурна “.

6. Солдатам імплантують чіпи в мозок.

Розвиток технологій у 21 столітті – це те, до чого ми всі звикаємо, оскільки в більшості наших будинків є штучний інтелект, а в кишенях – крихітні комп’ютери.

Але, за словами Нострадамуса, у 2021 році це дійсно посилиться, коли солдатам будуть імплантовані чіпи в мозок.

Він писав: “Новоспечений очолить армію, Майже відрізаний від берега: допомога міланської еліти напружується, Герцог позбавлений очей в Мілані в залізній клітці “.

Ці нові Суперсолдати, очевидно, будуть необхідні для порятунку людства та очолять збройні сили.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.