Гороскоп на 2 лютого 2021 року для всіх знаків зодіаку. Дізнайтеся, що приготували вам планети в цей день

Покладіться на свою віру в найвищу силу. Повірте, якщо ви зробите свою частину роботи, всесвіт зробить все інше.

Гороскоп для Овна (21 березня – 19 квітня)

Місяць входить в знак зодіаку Терези, активізуючи ваш сектор дружби, і вона гармонує з Сатурном в Козорізі в вашому домі кар’єри.

Це привносить структуру в ваші відносини та бажання поглянути на речі в перспективі.

Іноді друзі можуть підштовхнути вас спробувати те, що може вам нецікаво.

Отже, в наступні кілька днів у вашому спілкуванні може виникнути деяка напруженість.

Пам’ятайте, що ви самі є авторитетом, коли справа стосується того, що ви робите чи не робите, і вам не потрібно делегувати свою владу іншим, якщо ви цього не хочете.

Телець

 "" Гороскоп для Тельця (20 квітня – 20 травня)
Місяць входить в знак зодіаку Терези, активізуючи ваш сектор кар’єри та соціального становища, і вона гармонує з Сатурном в Козорізі в вашому домі духовності.

Є причини, за якими щось відбувається у вашому житті, і важко зрозуміти, як ці точки з’єднуються. Однак на підсвідомому рівні ви можете притягувати до себе речі.

Близнюки

Гороскоп для Близнюків (21 травня – 20 червня)
Місяць входить в знак зодіаку Терези, активуючи ваш сектор вищої освіти, і гармонує з Сатурном в Козорізі в вашому домі таємниць.

Ви вчитеся в міру зростання. Те, що ви не усвідомлювали, може спливти для вас на поверхню.

Можливо, ви виявите, що здатні поспівчувати та зрозуміти причину, по якій вам щось не було відкрито досі.

Це також прекрасний час, щоб вивчити свою натальну астрологію та отримати професійну консультацію для свого знака зодіаку.

Рак

Гороскоп для Рака (21 червня – 22 липня)
Місяць входить в знак зодіаку Терези, активуючи ваш сектор загальних ресурсів, і гармонує з Сатурном в Козорізі в вашому домі зобов’язань.

Не давайте обіцянок, які ви не зможете стримати. Будьте обережні, наскільки великими або глибоко відданими ви заявляєте, що хотіли б бути.

Ви повинні бути обережні та не надто захоплюватися завданнями, на які ви не знаєте, скільки часу це займе.

І постарайтеся з усіх сил не припускати, що щось, до чого у вас є доступ, буде легко доступно без попереднього запиту.

Лев

Гороскоп для Лева (23 липня – 22 серпня)
Місяць входить в знак зодіаку Терези, активуючи ваш сектор спілкування, і гармонує з Сатурном в Козорізі в вашому домі повсякденних обов’язків.

Тепер у вас є шанс по-справжньому сказати, що ви думаєте про те, що у вашому житті накопичується робота.

Можливо, ви розумієте, що потрібно зробити більше, ніж ви очікували, і це може бути приголомшливим.

Але не намагайтеся тримати все це всередині. Повідомте про це своєму босові та подивіться, чи є обхідний шлях у вашій ситуації.

Діва

 "" Гороскоп для Діви (23 серпня – 22 вересня)
Місяць входить в знак зодіаку Терези, активуючи ваш сектор грошей, і гармонує з Сатурном в Козорізі в вашому домі творчості.

Коли справа доходить до того, хто заробляє гроші і як вони витрачаються, ви повинні бути збалансованими та справедливими.

Ви можете виявити деякі творчі способи розтягнути свій всемогутній долар за допомогою грошових додатків або рефералів, які надають знижки, які допоможуть вам і іншим.

Гороскоп для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)

Місяць входить в знак зодіаку Терези, активуючи ваш сектор ідентичності, і вона гармонує з Сатурном в Козорізі в вашому секторі сім’ї.

Приходить час, коли ви повинні бути собою, навіть якщо інші не розуміють або не приймають вас таким, яким ви є.

Ви можете боротися з тим, що подобається людям.

Ви можете працювати понаднормово, щоб спробувати згладити ситуацію, щоб уникнути будь-яких непорозумінь, але кінець кінцем ви захочете цінувати себе.

Скорпіон

Гороскоп для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Місяць входить в знак зодіаку Терези, активуючи ваш сектор прихованих ворогів, і гармонує з Сатурном в Козорізі в вашому домі спілкування.

Можливо, ви не зможете повністю стерти когось зі свого життя в соціальних мережах або інших формах взаємодії через ваших робочих відносин, однак ви можете визначити чіткі межі та вирішити змінити своє ставлення до інших.

Стрілець

Гороскоп для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Місяць входить в знак зодіаку Терези, активізуючи ваш сектор друзів, і вона гармонує з Сатурном в Козорізі в вашому домі грошей.

Ваша любов до людей і допомогу іншим, можливо, вкусила вас в минулому, але тепер ви готові змінити свій підхід і те, як ви до них ставитеся.

Можливо, вам захочеться бути натхненним, але коли справа доходить до витрати грошей, ви можете подумати, що пора скоротити витрати.

Козоріг

 "" Гороскоп для Козорога (22 грудня – 19 січня)
Місяць входить в знак зодіаку Терези, активізуючи вашу кар’єру, і гармонує з Сатурном в Козорізі в вашому домі духовності.

Можливо, ви перебуваєте не там, де хочете, і не виконуєте свою роль в компанії або на роботі, але щось змінити прямо зараз може здатися неможливим.

Покладіться на свою віру в найвищу силу. Повірте, якщо ви зробите свою частину роботи, всесвіт зробить все інше.

Водолій

Гороскоп для Водолія (20 січня – 18 лютого).
Місяць входить в знак зодіаку Терези, активізуючи ваш сектор філософії, і вона гармонує з Сатурном в Козорізі в вашому домі кар’єри.

Ви можете ставитися до цього скептично прямо зараз, і ідея пробувати щось нове, що не було перевірено, може здатися вам дурною або надмірно ризикованою.

Можливо, вам доведеться трохи зігнутися, щоб можновладці побачили, як йдуть справи. Це може спрацювати та вас здивувати.

Риби

Гороскоп для Риб (19 лютого – 20 березня)
Місяць входить в знак зодіаку Терези, активуючи ваш сектор переродження, і гармонує з Сатурном в Козорізі в вашому домі дружби.

Хтось може повернутися у ваше життя з метою закриття. Це може бути відновлення зв’язку, яка у вас колись була, але так і залишилася незавершеною.

Ви можете виявити, що можете поглянути на речі з нової точки зору і зцілитися, не знаючи, як все могло бути, можливо, навіть отримаєте другий шанс виправити ситуацію.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.