Гороскоп на 27 квітня 2021 року для всіх знаків зодіаку. Що приготували вам планети в цей день

Іноді криза виносить на поверхню те, що є в вас. Ваша уява і бажання створити щось нове можуть рости.

Гороскоп для Овна (21 березня – 19 квітня)

Відпустіть страх, Овен, все налагодиться. Місяць входить в ваш сонячний будинок з загальними ресурсами, і вам, можливо, доведеться залежати від інших, щоб все працювало.

Як тільки відбудеться повний місяць в Скорпіоні, воно буде квадратним з Плутоном, що внесе напругу в ваш кар’єрний сектор. Життя може здаватися неконтрольованої, коли ви все ставите під сумнів, але ці сильні емоції так корисні. Оцініть їх. Є причина, по якій виникають певні ситуації, які стають частиною вашої історії.

Телець

Телець
Телець

Гороскоп ля Тельця (20 квітня – 20 травня)
Якщо ви хочете, щоб все вийшло, Телець, ви повинні бути готові спробувати. Місяць входить в ваш сонячний будинок зобов’язань і шлюбу, і любов може бути важким, але вона стоїть боротьби.

Як тільки настане повний місяць в Скорпіоні, воно звернеться до Плутона, створивши напругу в вашому освітньому секторі, і, якщо ви відчули себе далеким від Бога або своєї віри, вам може здатися правильним спробувати возз’єднатися з допомогою медитації, молитви або будь-якої форми духовна практика, яка допоможе вашим думкам і почуттям підготуватися до наступної фази Місяця.

Близнюки

Гороскоп для Близнюків (21 травня – 20 червня)
В рутині та полягає успіх, Близнюки. Місяць входить в ваш сонячний будинок повсякденних обов’язків, і вам доведеться багато зробити, але не всі вимагає вашої уваги одночасно.

Як тільки відбудеться повний місяць в Скорпіоні, воно буде квадратним з Плутоном, створивши напругу в вашому секторі загальних ресурсів, і вам може не сподобатися отримувати від когось подарунок. Можливо, ви вважаєте за краще бути дарувальником, але прийшов час для змін. Давати може бути так само приємно, як і отримувати.

Рак

Гороскоп для Рака (21 червня – 22 липня)
Знайдіть моменти, в яких можна висловити сміх, Рак. Місяць входить в ваш сонячний будинок задоволень і ігор, і вам вирішувати, що ви хочете бути щасливими.

Як тільки настане повний місяць в Скорпіоні, воно буде квадратним з Плутоном, створивши напругу в вашому секторі зобов’язань, і це ваш момент, щоб дійсно сказати, що ви хочете і що відчуваєте.

Якщо ви стоїте на паркані, коли справа доходить до партнерства, не піддавайтеся тиску, щоб відповідати чиїмось зразком. Будьте відверті та скажіть, що вам потрібно, щоб ці речі працювали.

Лев

Гороскоп для Лева (23 липня – 22 серпня)
Можливо, тобі не все подобаються, Лев, але поважати завжди корисно. Місяць входить в ваш сонячний будинок авторитетних фігур, і бувають моменти, коли ви стикаєтеся головами з людьми, з якими ви повинні працювати, які називають постріли, а не ви.

Як тільки настане повний місяць в Скорпіоні, воно буде квадратним з Плутоном, що внесе напругу в ваш сектор повсякденних обов’язків, а це може означати безліч змін протягом місяця, яких ви не очікували.

Можливо, ви відчуєте суттєва зміна в житті, яке призведе ваш шлях в іншому напрямку, яке ви не планували.

Діва

Діва
Діва

Гороскоп для Діви (23 серпня – 22 вересня)
Плануйте свою наступну подорож, Діва. Місяць входить в ваш сонячний будинок місцевих подорожей, і, можливо, вам доведеться відпустку, якщо ви до нього готові.

Як тільки відбудеться повний місяць в Скорпіоні, воно буде квадратним з Плутоном, створивши напругу в вашому творчому секторі, а тиск життя може надати на вас прекрасне вплив.

Іноді криза виносить на поверхню те, що є в вас. Ваша уява і бажання створити щось нове можуть рости.

Ваги

Гороскоп для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
Рятуйте, що можете, Ваги. Місяць входить в ваш сонячний будинок грошей, і є речі, які вам потрібні і які ви хочете, але необхідно встановити бюджет, щоб про все подбали.

Як тільки настане повний місяць в Скорпіоні, воно буде квадратним з Плутоном, створивши напругу в вашому домашньому секторі, і якщо ви мали намір переїхати або внести якісь внутрішні зміни в дизайн свого будинку або кімнати, тепер настав час хороший час для цього. Можливо, зміна вас освіжить.

Скорпіон

Гороскоп для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Ти повинен вірити в себе, Скорпіон. Місяць входить в ваш сонячний будинок ідентичності, і ви повинні дивитися на життя очима інших.

Як тільки відбудеться повний місяць в Скорпіоні, воно буде квадратним з Плутоном, створивши напругу в вашому секторі спілкування. Є речі, які слова не можуть висловити так легко, але ви можете знайти новий спосіб.

Співати. Писати вірші. Може бути, запустіть канал TikTok або що-небудь, що дасть вам можливість висловитися по справі, яке вам подобається.

Стрілець

Гороскоп для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Завжди є вихід, Стрілець. Місяць входить в ваш сонячний будинок духовності, і ваші духовні наставники знаходяться там, щоб ви могли спертися на них.

Як тільки настане повний місяць в Скорпіоні, воно буде квадратним з Плутоном, створюючи напруженість у вашому секторі особистої власності, і іноді вам доводиться штовхати, щоб отримати те, що по праву належить вам.

Попросіть одного повернути важливий предмет, узятий у позику. Це нормально, якщо ви вирішите, що певні речі, якими ви володієте, відтепер заборонені.

Козоріг

Козеріг
Козоріг

Гороскоп для Козорога (22 грудня – 19 січня)
Познайомся з новими людьми, Козоріг. Місяць входить в ваш сонячний будинок спілкування, і вікно можливостей відкривається в міру того, як інші закриваються.

Як тільки настане повний місяць в Скорпіоні, воно буде квадратним з Плутоном, створивши напругу в вашому секторі самовдосконалення, так що будьте готові до невпевненості в собі. Можливо, ви не знаєте, в якому напрямку ви хочете, щоб ваше життя пішла прямо зараз.

Вам може здаватися, що вам є безліч варіантів, але пошукайте свої варіанти та подивіться, що вас дійсно цікавить. Потім ви можете зосередитися на тому, щоб розвивати цей у своєму житті протягом наступних 3-6 місяців.

Водолій

Гороскоп для Водолія (20 січня – 18 лютого).
Ніколи не знаєш, чи отримаєш ти роботу, якщо не спробуєш, Водолій. Місяць входить в ваш сонячний будинок рекламних акцій, і нова глава наближається, як тільки ви дозволите закінчитися інший.

Як тільки настане повний місяць в Скорпіоні, воно буде квадратним з Плутоном, створюючи напруженість в вашому ворожому секторі, і іноді у людей є спосіб розкрити свої злі наміри. Звертайте пильну увагу на слова інших людей і їх дії. Не ігноруйте червоні прапорці, коли вони відмовляються.

Риби

Гороскоп для Риб (19 лютого – 20 березня)
Будьте неупередженими, Риби, Місяць входить в ваш сонячний будинок вищої освіти, і все починає змінюватися, щоб ви могли адаптуватися і рости.

Як тільки настане повний місяць в Скорпіоні, воно буде квадратним з Плутоном, створивши напруженість у вашому секторі дружби, і ваше самотність може скоро закінчитися. Ви можете зустрітися і завести раптове знайомство, яке надихне вас стати краще.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!