Читання Таро на одну карту для всіх знаків зодіаку, 28 квітня 2021 року

Риби, пора вирватися зі своєї раковини і йти вперед. Ви пройшли через багато в цьому році, і в минулому році теж.

Овен

Читання карт Таро для Овна (21 березня – 19 квітня)
Карта Таро: Королева Пентакль, перевернута

Овен, пора зосередитися на одному. Ваш девіз на цей день – будь простим. Є багато варіантів, якими може пройти ваш день, і, звичайно ж, ви хочете випробувати все це, проживаючи своє життя по максимуму.

Але бувають моменти, коли вам потрібно відпустити свій страх упустити успіх в одній області свого дня, щоб по-справжньому насолодитися моментом у часі, який ніколи не повториться. Якщо ви проскочите повз нього, ви не тільки пропустіть, а й пошкодуєте, що не зупинилися, коли слід було.

Телець

Телець
Телець

Читання карт Таро для Тельця (20 квітня – 20 травня)
У картах Таро: Колісниця

Телець, то, що ви не збираєтеся діяти на власний розсуд, не означає, що ви взагалі не можете брати участь. Це ваше его говорить вам, що це не працює для вас.

Справжнє питання в тому, чи дійсно це не працює? Або що ви засмучені через те, що не можете контролювати те, що, на вашу думку, зроблено неправильно.

Може бути, це не обов’язково має бути так, як ви це бачите. Можливо, якщо ви дозволите іншим робити щось по-своєму, ви переконаєтеся, що це нормально. Все ідеально як є. І ви не отримали кредит, але що з того? Ви були там для поїздки.

Близнюки

Читання карт Таро для Близнюків (21 травня – 20 червня)
Карта Таро: Чарівник

Близнюки, у вас так багато дивовижних якостей, і прямо зараз ви можете проявити одну силу, яка дасть вам необхідну перевагу.

Ви так прагнете знайти підходящу роботу або налагодити відносини з командою, і ви вклали в це прагнення чимало себе.

Річ у тому, що зараз не обов’язково бути майстром на всі руки. Все, що вам потрібно, це одна річ, яка дійсно виділяється серед інших. Тільки ви знаєте, що це за штука.

Рак

Читання карт Таро для Рака (21 червня – 22 липня)
У картах Таро: туз жезлів, перевернутий

Рак, не можна бути кращим у всьому. Іноді вам просто потрібно добре вміти те, що ви робите. Ніхто не буде судити вас, коли ви намагаєтеся щосили.

Не дозволяйте прагненню до досконалості так сильно тиснути на вас. Ти тут і викладаєшся на всі сто. Цього достатньо, і це приголомшливо.

Лев

Читання карт Таро для Льва (23 липня – 22 серпня)
Карта Таро: Сонце

Лев, ти сіяєш і все. Ви отримаєте латунне кільце. Це буде нелегко, але ви продовжуєте ставити одну ногу попереду інший.

Наступне, що ви знаєте, всі частини встануть на свої місця. Ти так близько. Що б ви не робили, продовжуйте в тому ж дусі.

Діва

Діва
Діва

Читання карт Таро для Діви (23 серпня – 22 вересня)
У картах Таро: Дев’ятка Пентакль, перевернута

Діва, цей складна людина не заслуговує всієї тієї кімнати, яку ви йому даєте.

Вам не потрібно турбуватися про те, що ця людина скаже чи зробить, коли ви живете своїм кращим життям. Вони в минулому.

Ви пішли. Швидше за все, вони навіть не думають про те, що сталося. Ви обоє сказали те, що потрібно було сказати, і прийшов час пробачити себе і забути те, що ви не можете повернутися і змінити.

Ваги

Читання карт Таро для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
У картах Таро: трійка кубків

Ваги, зробіть на цьому тижні щось супер креативне. Пам’ятайте свою дошку Pinterest? Ти знаєш. Той, у кого є все ті круті ідеї, про які ви поклялися, що зробите одну в день.

Ще не пізно запалити ці мрії та зробити що-небудь до літа, щоб внести трохи краси у свій будинок, свій гардероб і, в кінцевому підсумку, своє життя.

Скорпіон

Читання карт Таро для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
У картах Таро: Десятка Кубків

Скорпіон, ти народився інтуїтивним. Коли ви відчуваєте пристрасть до чогось до самих кінчиків пальців ніг, значить, ви знаєте, що це для вас.
У вас є сильне бажання щось зробити, тоді вам слід спланувати свій проєкт і просуватися вперед. Навіть якщо ви пізніше вирішите не доводити справу до кінця, ви не дізнаєтеся, поки не зробите перший крок і не почнете.

Стрілець

Читання карт Таро для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Карта Таро: Паж кубків, перевернутий

Стрілець, коли у вас мурашки по шкірі та волосся на потилиці стає дибки, коли ви знаходитесь поруч з людиною, прислухайтеся до своїх почуттів.

Вам не потрібен гігантський червоний прапор, щоб махати перед вами. Неважливо, чи подобається цей хлопець вашим батькам або друзям. Якщо ти не відчуваєш в цьому нічого хорошого. Слухай своє серце. Ваше тіло знає, що відчуває.

Козоріг

Козеріг
Козоріг

Читання карт Таро для Козорога (22 грудня – 19 січня)
У картах Таро: Двійка жезлів

Козоріг, ця ситуація може піти двома шляхами, і якщо ви просто будете стояти та чекати, поки хтось вирішить, вона нікуди не дінеться.

Ви повинні зробити перший крок. Ніхто інший. Можливо, ви не захочете брати на себе провину, якщо щось піде не так, але що, якщо це станеться?

Водолій

Читання карт Таро для Водолія (20 січня – 18 лютого)
У картах Таро: Туз Мечів, перевернутий

Водолій, не всі повинно бути. Іноді щось просто не виходить, і як би ви не старалися, ви не можете змусити відносини працювати.

Ви можете відправити купу текстів. Ви могли б бути самим людиною, яка розуміє, але якщо почуття взаємні, а дії не відбувається, це не ваша вина. Іноді так буває.

Риби

Читання карт Таро для Риб (19 лютого – 20 березня)
Карта Таро: П’ятірка Мечів, перевернута

Риби, пора вирватися зі своєї раковини і йти вперед. Ви пройшли через багато в цьому році, і торік теж.

І, хоча ви зараз трохи сором’язливі, пора надіти хоробре обличчя і знову випробувати світ.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.