Щоденне читання карт Таро для всіх знаків зодіаку 24 червня 2021 року

Ви не витрачаєте час даремно і не сприймаєте речі як належне, і це одна з причин, по якій ваша удача поліпшується. Тримайте імпульс.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта Таро: Дурень

Ух ти, Овен … щось нове вже не за горами, і навіть якщо ти не можеш побачити це у всій пишноті, є ймовірність, що ти відчуваєш це до мозку кісток.

Це може бути «наступна велика річ», яку ви зробите в цьому році, і, попри те, що у вас ще немає плану на гру, це не завадить вам стрибнути обома ногами, щоб дістатися туди, куди вам потрібно.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Карта Таро: Іерофант

Дивно бачити, наскільки добре ви збираєтеся робити це, коли погоджуєте свою місію з місією чогось ще, що вже встановлено.

Це нове подорож надає новий сенс фразі “якщо ти не можеш перемогти їх, то приєднуйся до них”.

Замість того щоб винаходити колесо і починати з самого низу, ви можете витягти уроки з чиїхось проб і помилок. Це буде так добре для тебе!

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта Таро: Сонце

Завдяки поту, крові та сліз вашу важку працю допоможе вам випередити гру. Навіть якщо ви впретеся в стіну, ви побачите, що для вас все досить швидко покращиться.

Ви не витрачаєте час даремно і не сприймаєте речі як належне, і це одна з причин, по якій ваша удача поліпшується. Тримайте імпульс.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта Таро: Колісниця

Тримайся прямо зараз, Рак. Спокуса кинути палити настільки великий, що ви можете просто вирішити, що краще не робити те, що планували.

Бувають випадки, коли краще не виконувати завдання зі списку справ. Ви повинні зважити всі за і проти.

Якщо в довгостроковій перспективі це не має сенсу, ви знаєте, що проблема полягає в тому, щоб мирно розлучитися. Але якщо є вигода, яку ви дійсно хочете у своєму житті, продовжуйте.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта Таро: Верховна Жриця

Ви повинні прислухатися до своїх інстинктів і не боятися слідувати своїй інтуїції. Коли ви чуєте цей маленький голос, що дає вам мудрість і керівництво, налаштуйтеся на це.

Всесвіт буде посилати сигнали підтвердження всюди навколо вас, щоб спонукати вас звернути увагу і зробити своєчасний і розумний вибір для вашого майбутнього і вашому житті.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Карта Таро: Смерть

Кінцівки ніколи не бувають легкими, але вони дають вам можливість стерти всі до кірки та зробити те, що ви завжди хотіли спробувати.

Можливо, вам буде сумно прощатися з друзями, колегами або родиною.

Зміна роботи, відпустку коханця або навіть просто переїзд на нове місце приносить багато стресу, але це непогано. Щось нове ось-ось відкриється.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Карта Таро: Диявол

Не піддавайтеся спокусі тільки тому, що вам здається, що ви не можете встояти перед ним. Ваш розум навіть призведе логічний аргумент на користь того, чому це один раз має сенс, але чи так це насправді?

Ви відмовитеся від усього досягнутого вами прогресу, і тоді вам доведеться знову починати з квадрата.

Дійсно розгляньте свої варіанти та подивіться, чи є ви можете подолати цей момент. Сильні почуття, які у вас є, з часом пройдуть.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта Таро: Справедливість

Життя часом буває нещасною, навіть коли ти на правій стороні.

Є речі, які ніколи не будуть мати сенсу, проте, вони продовжують зберігатися, і не завжди можна щось зробити, крім як кинути виклик статус-кво і боротися за зміни.

Ви можете відчути, що вам потрібно подумати про краще підході прямо зараз, і, можливо, мовчання більше не є відповіддю.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта Таро: Колесо Фортуни

Ви чекали цього моменту. Один поворот подій, і ви раптом опинилися в потрібному місці в потрібний час.

Ви зустрічаєтеся з кимось, хто може вам допомогти або дати пораду, який, на вашу думку, вам необхідно почути. Шлях туди зайняв багато часу, але очікування того варте.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Карта Таро: Закохані

Коли ваше серце поділене, важко зрозуміти, що вибрати. Ви ненавидите вибирати щось одне, але тоді ви по-справжньому не дізнаєтеся, що ви відчуваєте, поки не зробите це.

Неможливо дізнатися, що відчує ваше серце, не пройшовши одним шляхом, закривши двері на іншому. Вам нелегко приймати такі рішення, але правда приходить незабаром після труднощів.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта Таро: Повішений

Терпіння дається нелегко, але коли ви любите когось, ви готові чекати його.

Деякий час ви трималися у своєму серці з надією, що вони прийдуть і зроблять правильний вибір.

Але, може бути, пора почати жити своїм життям, навіть якщо ви зберігаєте оптимізм. Ви можете почекати, але не залишайтеся нерухомими, як ви це робите.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта Таро: Місяць

Між світлим і темним завжди є сіра область, яка робить те, що ви відчуваєте нечітким.

Ви не можете піти на компроміс, але коли ви не впевнені, що робите саме це. Це болісно, але саме так можна пізнати Риб.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".