3 знаки зодіаку, невдача яких закінчується після повного місяця в Козерозі 24 червня 2021 року

Три знаки зодіаку побачать, що царювання невезіння закінчиться після повного місяця в Козорізі, яке розпочнеться 24 червня 2021 року.

Водні знаки Рак, Скорпіон і Риби можуть очікувати величезного поліпшення у своєму особистому житті, відносинах і кар’єрі, починаючи з цього тижня.

Але в четвер ми все перевіримо те, що вони називають Супер полуничний повним Місяцем, також відомим як серп в Козорізі.

Вона називається полуничним місяцем, тому що вона сходить в небі під час збору врожаю полуниці та символічно передбачає, що наші бажання і мрії подібні самим фруктам, стиглим і готовим до збирання.

Це також суперповню, що означає, що вона буде здаватися більше, ніж зазвичай, що може змусити нас відчути, що вона навіть більш потужна, ніж ми могли б собі уявити.

У той час як всі знаки зодіаку відчувають повний місяць, три знаки зодіаку побачать кардинальні поліпшення в тій області свого життя, де невдачі були проблемою протягом багатьох років.

Ця Місяць у Козорізі, яка зосередить свої сили на відповідальності, професіоналізмі та азарті старанної роботи з метою отримати саме те, що нам потрібно.

Знак Сонця. Козоріг часто прив’язаний до ідеї роботи, проте, Козероги в рівній мірі присвячують себе ідеї гри, тому насправді ми бачимо тут наполегливу роботу, щоб ми могли грати так само ретельно – якщо ми того хотіли.

Якщо ми беремо це близько до серця, ми, ймовірно, зможемо побачити, як багато мрії збудуться під час цієї місячної фази. Буде глибоке почуття завершення справи та завершення видатного. Якщо вам не пощастило, ви можете очікувати повороту на краще.

І хоча кожен знак цілком може отримати вигоду з енергії Козорога суперповню, є, зокрема, три знаки, які зазнають помітні зміни на краще.

Знаки зодіаку, чиє невезіння поліпшується після повного місяця в Козорізі, що починається 24 червня 2021 року:

Рак (21 червня – 22 липня)

Це Повний місяць у Козорізі принесе вам усвідомлення з точки зору любові та відносин. Хоча справа не стільки в закінченні невдач, скільки на початку удачі, ви будете мати справу з особистим одкровенням – на тему любові.

Це не означає, що раптово любов всього вашого життя відкриється вам; це дійсно означає, що певні аспекти любові та відносин почнуть купувати для вас сенс, розкриваючи багато з того, що ви зробили неправильно, включаючи позбавлення від минулого поведінки, коли ви брали занадто багато неправильного від людей, яких вважали правильними.

Ця Місяць відкриє вам очі та дозволить вам рухатися вперед по життю, озброївшись кращим розумінням того, як залучити та зберегти любов у своєму житті, не ставлячи під загрозу свою цілісність заради людини, який відноситься до вас як до другорядних думок.

Так Козоріг працює в вашому домі близькості; він вчить ставити себе на перше місце і приймати не що інше, як повага і належне поводження.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіон

У вас є не тільки серп в Козорізі, щоб допомогти вам отримати бажане, але і Козоріг у вашому домі спілкування, який підвищить ваші здібності до переговорів.

У вас не буде нестачі в словах, коли справа доходить до того, щоб точно сказати, що вам потрібно – в бізнесі або кар’єрі. Фактично, це Повний місяць – суто діловий характер, і ви потенційно можете потрапити в відмінну ситуацію, коли проблеми, які мучили вас тижнями або навіть місяцями, тепер добігають кінця – і цей кінець буде очевидний і конкретний.

Це Повний місяць дасть вам можливість самовиражатися, щоб ви могли орієнтуватися у своїй долі та налаштовувати себе на той робочий досвід, який вам потрібен, тобто гроші, які ви хочете, і то, як ви їх заробляєте. Якщо вам не пощастило, ви можете розраховувати на те, що після цього четверга ваша удача ось-ось зміниться на краще.

Риби (19 лютого – 10 березня)

Досить цікаво, що удача вам потрібна у вигляді відпустки або відпочинку. Ви, ймовірно, погодьтеся, що до 24 червня ви проводили абсурдну кількість часу, відчуваючи себе виснаженим, навіть втомленим до такої міри, що ви починаєте турбуватися про те, чому.

Це Повний місяць також потрапляє в ваш будинок відпочинку і розслаблення – миру і душевної тиші, тому автоматично буде здаватися, що вам судилося отримати необхідний відпочинок.

Це не означає, що ви хворі – це ні в якому разі не
частина вашого тягаря, але недолік енергії дозволив вам упустити кілька дуже хороших можливостей і це скоро зміниться.

Повний місяць дасть вам час, необхідний для перезаряджання батарей, щоб ви знову могли ясно бачити. Виснаження вашої психіки підійшло до кінця, і нова ясна енергія ось-ось почнеться з входом повного місяця в Козорізі.

Це гарний час для вас, щоб побути на самоті, щоб розібратися у всьому, і як тільки ви відчуєте цей приплив одужання – а ви це відчуєте – тоді виходьте і скоряйте світ!

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.