ТОП-3 знаки зодіаку, відносини яких зміниться після 23 липня 2021 року

Любовні стосунки можуть страждати від надмірного аналізу, але саме в наших дружніх відносинах ми дізнаємося, що потрібно змінити, а що залишиться як є.

Знаки Зодіаку, відносини яких зміняться після 23 липня 2021 року виявлять, що серп у Водолії створило диво в їх житті.

У кожного повного місяця є щось особливе, але це – Повний місяць у Водолії, розбудить нас по-іншому.

Водолій – незвичайний знак, і його часто асоціюють з незалежністю, оригінальністю, ексцентричністю і всім іншим, що йде не второваним шляхом.

З цією фазою Місяця та енергією повного місяця ми можемо побачити кілька змін, особливо коли мова йде про дружбу і про те, як ми їх сприймаємо.

У той час як Місяць зміцнює наше почуття аналітичного мислення, ми можемо помічати в друзях певні риси, які можуть не бути нашій особливою чашкою чаю.

Ми можемо виявити, що говоримо щось на кшталт: “Знаєш, я завжди думав, що такий-то і такий-то дивний …”

Це Повний місяць може зробити нас осудними та навіть грубими.

Не дивуйтеся, якщо в самий невідповідний момент ви виявите, що ляпаєте або говорите недоречно. Любовні стосунки можуть страждати від надмірного аналізу, але саме в наших дружніх відносинах ми дізнаємося, що потрібно змінити, а що залишиться як є.

Знаки зодіаку, дружба яких змінюється під час повного місяця у Водолії, починаючи з 23 липня 2021 року:

Рак (21 червня – 22 липня)

рак

Те, що ви є, невблаганно. Вам подобається думати про це як про самозахист, спосіб відфільтрувати людей у своєму житті, яких ви вважаєте негідними вашої любові та дружби.

Ви припиняєте дружбу, не даючи іншій людині шансу – як тільки ви прийняли рішення, це одностороннє рішення: “Прощай, старий друг, я більше не хочу тебе”. Це Повний місяць у Водолії збирається пролити світло на одного з друзів у вашому житті, якого ви не знаєте, чи можете ви довіряти.

Ви можете подумати про те, щоб тримати їх під рукою, але так не піде; у вас немає другого шансу. Ви прекрасний друг, поки не станете жорстоким і непримиренним ворогом – проміжного немає.

Під час повного місяця ви знову приймете рішення: позбудьтеся від цього одного, змусьте його зникнути, відправте його на кукурудзяні поля. Тебе не любитимуть або схвалювати за те, що ти такий холодний, але ти знаєш, чого хочеш і чого не хочеш в цьому житті.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Енергія повного місяця завжди прискорює ваш мотор, і сьогоднішній місяць змусить вас по-новому поглянути на свої стосунки.

Був у вашому житті хтось, до кого ви відчуваєте романтичний інтерес, зараз вони просто друзі. Але ви хочете більшого.

Ви не впевнені, що хочете набагато більшого, як в повномасштабних відносинах, але ви дійсно хочете побачити, чи витримає дружба випробування на сексуальність.

Чи можете ви усиновити одного з позитивною ситуацією? Ви, безумовно, можете і хочете. Ви не шукаєте супутника життя, але цей один вам дуже подобається, і ви цікавитеся ним.

Під час цього повного місяця ви приймете рішення, яке змінить долю цієї конкретної дружби. Тепер все, що їм потрібно зробити, це сказати – так. Чи буде повний місяць викликати у них такі ж почуття? Цілком можливо!

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Якщо коли-небудь ви відчували свою повну ексцентричність, то це сьогодні ввечері, під час повного місяця у вашому знаку, Водолії. Ось що може статися … ви з другом натрапите на щось … потішне. Однак цей вид веселощів дуже специфічний.

Хоч би що там було, це кілька підривну дію, і воно дійсно пов’язує вас двох разом. Що ще цікавіше в цьому, так це те, що ви двоє не знали, що інший був захоплений цією дуже специфічної речі, і це усвідомлення – ось що вдарить під час місяця.

Це як знайти споріднену душу в одному. Одного разу ви думали, що вони круті, а на наступний день розумієте, що вони набагато більше, ніж просто круті. Це початок історії кохання між друзями. Не сумнівайтеся – це реально.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.