Читання Таро на одну карту для всіх знаків зодіаку 29 липня 2021 року

Деякі можуть відчувати вашу рішучість, і ви не тільки з честю складете іспит, але і заважаєте їм подумати про те, щоб зробити це коли-небудь знову.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта Таро: Імператриця

Ви можете бути таким милим, коли хочете, але в вас є ще і войовнича сторона, яка люто виступає, щоб захистити те, що належить вам.
Ви будете трохи коливатися між обома сторонами цієї динамічної особистості, Овна, і все залежить від того, як люди ставляться до вас.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Карта Таро: Імператор

Як свідчить стара приказка: “Ти возишся з биком, отримуєш роги”. Можливо, ти показуєш комусь, наскільки складно спробувати поборотися з тобою, коли ти сповнений рішучості та знаєш, що робиш.

Деякі можуть відчувати вашу рішучість, і ви не тільки з честю складете іспит, але і заважаєте їм подумати про те, щоб зробити це коли-небудь знову.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта Таро: Вежа

У вас погане почуття інтуїції, так що, коли виникає навіть найменший натяк на неприємності, ви вже на десять кроків попереду з різними рішеннями, запланованими для розв’язання кожної проблеми.

Проте Близнюки, на цей раз ви можете опинитися в шоку, і, попри всі ваші зусилля по усуненню пошкоджень, приготуйтеся до того, що вас поставлять в глухий кут. Можливо, вам доведеться дозволити цьому дозволити саме себе.

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта Таро: Іерофант

Правила такі, які вони є, і ви абсолютно не проти.

Ви просто хочете, щоб світ зупинився на мить, щоб все мало значення. Частина вас ставить собі питання, чому всі вже не може повернутися в норму?

Ваше розчарування досягає піку. Постарайтеся робити те, що допоможе вам знизити рівень стресу, Рак.

У вас є схильність знімати напругу з навколишнього вас світу, і дійсно пора відпустити його і повірити в те, що в один прекрасний день все буде добре.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта Таро: Смерть

Речі добігають кінця, і це гірко-солодко, але що важко, так це навчитися відпускати те, що було раніше.

Можливо, ти переживаєш процес скорботи, Лев, переграє упущені можливості та сподіваючись на другий шанс. Сумно, коли життя бере новий напрямок, і плакати – це нормально.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Карта Таро: Правосуддя

Ви повинні перестати сумніватися в собі. Останнім часом ви не відчували себе впевнено, як зазвичай.

Ви суворі до себе, тому що думаєте, що могли б домогтися більшого.

Правда в тому, що ви могли б домогтися більшого, але, принаймні, визнати, що ви дали вам все. Це все, що від вас можна очікувати.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Карта Таро: Колісниця

Досвід і подолання негараздів – це неухильне піднесення. Ви повинні протриматися там ще трохи. Ви втомилися.

Ви відчуваєте, що зараз так бути не повинно, але це так, і навіть якщо вам це не подобається, Ваги, ви нікуди не годитеся. Ситуація покращиться раніше, ніж ви усвідомлюєте, коли на іншій стороні ви переможець.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта Таро: Справедливість

Кажуть, що життя – це те, що ви з неї робите, але це лише частково правда. Реальність така, що іноді потрібно бути трохи реактивним.

Вас б’ють з усіх боків, тому ви повинні захищати свою позицію і щосили намагатися не скаржитися більше, ніж ви працюєте. Ви можете зробити це.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта Таро: Верховна Жриця

Ви чуйна та інтуїтивна душа, і іноді саме це приносить вам неприємності. Ви несете те, що вас турбує, глибоко у своєму серці. Ви уявляєте, що могли сказати або зробити, але іноді краще так не робити.

Нелегко стояти осторонь і спостерігати, як хтось робить те, що ви зробили, і знати, що вони можуть уникнути болю, яку ви відчули. Проте, це їх хрест, який вони несуть, і вони дійсно хочуть цього.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Карта Таро: Пустельник

Ви втомилися гуляти й веселитися, і тепер ви хочете перестрахуватися.

Це не тільки через пандемію, вам потрібно трохи відпочити та розслабитися, щоб зібратися з думками та подумати.

Ви щасливіше, коли подарували собі тишу в кінці дня.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта Таро: Світ

Ви рухаєтеся до вершини гори.

Вас так багато раз штовхали вниз, що вам доводилося робити у два рази більше роботи та зусиль, ніж усім іншим, щоб просто стати видимим.

Тепер ви перемогли всіх конкурентів. Ви пройшли довгий шлях, Водолій. Пора святкувати.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта Таро: Місяць

Ви знаєте, коли хтось погано ставиться до вас, навіть якщо всі інші думають, що вони самі милі люди у світі.

Прикро, що ніхто не бачить, через що ви проходите, і часом через це ви можете відчувати себе самотнім. Довіряйте своїм інстинктам, Риби. Вам не потрібен дозвіл, щоб виставити охорону. Самозахист.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.