ТОП-3 знаки зодіаку, у яких виникають проблеми з довірою другої половинки, починаючи з 30 липня 2021 року

Ви можете відчувати муки сумніву у своєму особистому житті, але ви повинні пам'ятати, що досить лише невеликого сумніву, щоб викликати недовіру на все життя.

Під час полуторної Венери з Плутоном, починаючи з 30 липня, з’являться три знаки зодіаку, чиї проблеми з довірою виникнуть, і це буде важкий час.

Прямо зараз, станом на 30 липня 2021 року, ми спостерігаємо за півтори Венерою і Плутоном, яка є транзитом, здатним викликати одержимість, драму і небезпека.

В цей час виникнуть проблеми з довірою, особливо коли справа стосується любові та пристрасті.

Ви не жартуйте з Венерою та очікуєте плавного плавання, особливо коли Плутон, володар підземного світу, управляє кораблем.

Ми також дивимося на екстремальне поведінка, в сірих областях нічого не існує – це все чорне і біле, і це може викликати деякі неприємні відчуття.

Ми можемо відчувати себе снобами, ми можемо навіть відчувати себе шумно.

Якщо ми збираємося довіряти будь-кому, одному Богу відомо, що ці люди повинні будуть зробити, щоб завоювати нашу довіру.

На кого найбільше це впливає?

Знаки зодіаку, довіра до яких виникають під час полуторного руху Венери по Плутону, починаючи з 30 липня 2021 року:

Овен (21 березня – 19 квітня)

Давай просто перейдемо до кульмінації цього, Овен: ти будеш зводити свого коханого з розуму.

Ви ніколи не розуміли, що безперервне бурчання не дає вам того, чого ви хочете, насправді воно тільки відштовхує людей від вас.

Але ви просто не можете довіряти тому, що хтось слухає, якщо ви не кричіть і не плачте.

Ви галасливий, Овен, і схильні забруднювати атмосферу постійними знущаннями.

Ніхто в вашому оточенні не може зрозуміти, чому ви так і не зрозуміли нанесений вами шкоди, але навіщо робити такий тиск на вашого партнера?

Ви одержимі ідеєю змінити їх зовнішній вигляд, спосіб життя, харчові звички. Що змушує вас думати, що ви правитель іншої людини?

Це не так, і це безперервне тикання, яке ви робите, буде освітлено тільки під час полуторного польоту Венери та Плутона.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Останнє, що вам потрібно, це оновлення і все ж – бінго – ось куди ви прямуєте 30 липня 2021 року.

Послухайте, немає сумнівів, що ви пройшли через пекло, ви провели свій час у в’язниці сумнівів і недовіри, і ви пробилися назад. Ви перебуваєте в гарному місці, як розумово, так і емоційно.

А ще є полуторна Венера і Плутон, яка нагадує вам і наполягає на тому, що довіри – це те, чого вам потрібно уникати.

Може здатися, що ви відступаєте – і ви це зробите.

Ви можете відчувати муки сумніву у своєму особистому житті, якщо ви відкриєте ці двері, ви повинні пам’ятати, що досить лише невеликого сумніву, щоб викликати недовіру на все життя.

По суті, ваш партнер не робить нічого поганого, але це не завадить вам знайти щось – що-небудь.

Що ще гірше, тут вплив Плутона веде вас до одержимості – якщо ви відкриєте двері для недовіри, ви можете спуститися в кролячу нору, яка поверне вас туди, звідки ви почали.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Одержимість для вас не проблема, ви живете нею, так що ще трохи? Звичайно, ви можете посилити своє природне почуття недовіри, але це такий стрес і параноя.

Іншими словами, Скорпіон, ви процвітає під тиском. Лиха працюють на вас, не тільки це – це вас надихає.

Якби ви довіряли всім, ви були б нудними та неефективними. Недолік довіри та готовність поступитися цьому робить вас гострим і спритним.
Половина вашого спокушання відбувається через те, що ви надзвичайно талановитий маніпулятор.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.