ТОП-3 знаки зодіаку, у яких почнеться самотність в романтичних стосунках з 19 серпня 2021 року

Ви коли-небудь опинялися в ситуації, коли всі говорять про свою велику любов, а ви перебуваєте в партнерстві та відчуваєте себе самотнім.

Фактично, три знаки зодіаку будуть відчувати себе самотніми в любові, коли 19 серпня 2021 року розпочнеться Місяць у квадраті з Марсом.

Наче ми піддаємося всім нашим очікуванням, в такому випадку це “мій шлях або шосе”, але що тут відбувається, так це те, що всі наші великі очікування не можуть бути виправдані; ми відчуваємо себе втраченими та збитими з пантелику, не мати сили зрозуміти, чому нічого не вийшло відповідно до наших первісними планами.

Один з найбільш суворих уроків, породжених таким очікуванням, – це той, де ми думали, що у нас буде все – в любові та романтики.

Всі входять в любов, думаючи, що це буде тривати вічно. Ніхто не входить і не говорить: “Так, це триватиме ніч, а потім я AUDI”. Жоден. Ніхто.

І якщо ми говоримо це, це тому, що ми переконали себе, що нам ніхто не потрібен, хоча насправді ми потребуємо. Ми дійсно, правда.

Отже, 18 серпня 2021 роки ми зможемо втілити в життя це старе кліше – “одні в переповненій кімнаті”.

Ви коли-небудь опинялися в ситуації, коли всі говорять про свою велику любов, а ви перебуваєте в партнерстві і відчуваєте себе настільки самотнім, наскільки це можливо. Чи не турбуйтеся – в цьому випадку ви не самотні.

Знаки зодіаку, які відчувають себе самотніми в любові під час Місяця у квадраті з Марсом, починаючи з 18 серпня 2021 року:

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Найбільше на світі ви хочете злитися зі світом.

Вам потрібен один день, коли ви не помічаєте, наскільки ви виділяєтеся, і навіть якщо ви дорожите своєю різницею і своєю унікальною позицією практично у всьому, бувають моменти, коли ви хочете, щоб ви могли просто бути нормальним, що б це не було означає. У всіх ваших приятелів є товариші.

Здається, що все навколо вас йдуть по життю, роблячи те, чого від них чекають. Звичайно, у вас ніколи не було бажання жити як вони, але ви починаєте підозрювати, що, можливо, вам потрібно піти на компроміс, якщо ви хочете краще злитися з ними.

Ви намагаєтеся переконати себе, що це те, чого ви хочете, це усамітнення, цей відокремлений спосіб життя, але з 19 серпня у Місячного Квадрата Марса для вас інший порядок денний.

Ви відчуєте це, Близнюки. Так, ти оригінальний, але тобі все одно самотньо, і тобі важко зрушити з місця.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіон

Ваш сольний номер відмінно виглядає на папері; якби ви написали історію свого життя, це виглядало б як шпигунський роман, до країв наповнений любов’ю, зрадою … вбивством!

Що ж, може бути, не вбивство, але ви прожили життя супершпигуна, якби тільки у вас не було серця.

Ось що дійсно погубить тебе в цю середу, Скорпіон – це твоє серце.

Він як і раніше б’є, і якщо ви уважно його слухаєте, він говорить більше, ніж «бух, бум» – він каже: “Мені потрібна любов. Мені потрібно дарувати любов. Мені потрібно отримувати любов “.

Отже, коли ви входите в будь-яку кімнату, повертаєте голови та змушуєте їх непритомніти, знайте, що все це поверхневе схвалення.

Єдиний вихід із самотності – це заново винайти себе вразливою людиною. Хоча це може здатися нездійсненним проханням, це те, що дасть вашому серцю шанс стати справжнім. Реальність – це просто – спробуй іноді, Скорпіон.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Ви і ваша свідома незалежність. Що ви не зробили, щоб відсторонитися від будь-якої соціальної ситуації? Неначе відокремитися від натовпу – це робота всього вашого життя.

Проблема в тому, що ви так добре віддаляєтеся, що стаєте невидимим, і, перш ніж ви це усвідомлюєте, ніхто навіть не дізнається, що ви там.

Потім, в такі дати – 19 серпня, коли в місто приїжджає Місячний Трін і Марс, ви раптово відчуваєте себе дуже прозорим. “Чому мене ніхто не помічає? Де моє кохання?”

Зазвичай ви вітаєте почуття самотності, але на цей раз ви будете роздратовані. Це просто нечесно.

Ви відчуєте себе дуже виділеним через це переходу, як ніби ви єдина людина у світі, який не зрозумів любові.

Стрілець, ви можете правильно зрозуміти любов – вам просто потрібно зробити перший крок. Ви можете не любити людей, але дайте їм шанс, вони точно вас люблять.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.