ТОР-3 знаки зодіаку, які не ризикуватимуть своїми відносинами, починаючи з 20 серпня 2021 року

Це схоже на те, що ви можете бути воїном любові тільки в тому випадку, якщо у вас є аудиторія, яка схвалює вас

Ви б зробили щось із любові? Ви б ризикнули життям і здоров’ям через любов до свого життя? Сказавши “так”, ви здастеся пристрасним воїном романтики, але чи готові ви дійсно зробити що-небудь заради любові?

Для трьох знаків зодіаку, які ризикують всім заради любові, під час секстіля Місяця з Нептуном, починаючи з 20 серпня 2021 року, тому воно і є.
Місяць в секстилі з Нептуном кидає виклик цим почуттям і змушує їх раптово здаватися більш реальними, ніж ви коли-небудь могли собі уявити.

Місячний секстіль з Нептуном, розпочалася 20 серпня 2021 року подібний прийому вітаміну, який дає вам дику пристрасть до надмірного захоплення справами.

І коли таку гігантську поведінку вразить зону любові, багато хто з нас будуть стояти на краю обриву і кричати: “Я зробив це з любові!”

Так все так драматично. У нас є можливість стати зіркою власного мелодраматичного роману.

Фактично, за певними ознаками, висока драма транзиту Сатурна та Урана, яка починається 20 серпня, буде більше схожа на те, що ви сидите в кімнаті на самоті та проклинаєте іншу людину за те, що він такий подонок.

Хто ризикне усім цим під час місячного секстіля з Нептуном 20 серпня?

Знаки зодіаку, які ризикують всім заради любові під час секстіля Місяця з Нептуном, починаючи з 20 серпня 2021 року:

Овен (21 березня – 19 квітня)

У твоїй природі йти до кінця. Зрештою, ти воїн Зодіаку, і тобі нелегко скласти меч.

Якщо любов – це поле битви, тоді ви будете боротися до переможного кінця. На жаль, здебільшого це шоу его; ви віддаєте перевагу робити все можливе тільки тоді, коли хтось є поруч, щоб помітити вашу жорстокість.

Це схоже на те, що ви можете бути воїном любові тільки в тому випадку, якщо у вас є аудиторія, яка схвалює вас – навіть поклоняється вам заради вашого самовладання. Ти ризикнеш всім заради любові?

О так, ви це зробите, але тільки якщо у вас є запасний план. Тут ми починаємо помічати, що ви насправді досить боягуз.

Ця боротьба за любов – просто шоу. Ви б не билися так сильно, якби не знали, що приземлитеся на зручну платформу, тобто інша людина зловить ваше падіння.

Ви б зробили все заради любові – поки ви можете гарантувати, що вам якимось чином за це заплатять.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Ви, з іншого боку, дійсно чиста пристрасть, і іноді ви не можете сказати, любов це чи просто ще один день.

Ви так щиро вливаєтеся в того, хто залучає вашу увагу, що не можете сказати, подобається він вам чи ні, але, боже мій, якщо вони, то немає меж.

Ви втомилися відмовлятися від любові. Звичайно, тобі було боляче, і ти не хочеш, щоб твоє серце знову розбивалося, але, але, але … хтось закоханий в тебе, а це значить, що є шанс, яким варто скористатися.

Ви ризикуєте всім заради любові, навіть якщо це не любов, безглуздий Телець. Чого варте життя, якщо не прожити його повною мірою?

Отже, дуріли ви себе чи ні, правильно це чи неправильно – повністю чи ви помиляєтеся або тільки що знайшли справжню любов всього свого життя, ви програли, Телець.

А під час місячного секстіля з Нептуном ви будете робити все заради любові – і ви зробите це.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Ви б ризикнули всім заради любові, Близнюки? У будь-який звичайний день, коли на небі немає Місяця в секстилі Нептуна, ви нічим не ризикуєте ні для кого.

Ви просто не вірите в ризик або не подобаються людини до такої міри, що вам доведеться зробити гучну заяву або навіть піти на ризик заради нього. Це під вами, а потім натисніть “клацнути”. Буває.

Проходить транзит струшує ваш світ і змушує вас переглядати свої власні інстинкти. Чи дійсно краще бути холодним і самотнім, або варто піти на невеликий компроміс, щоб випробувати комфорт і безпеку справжнього кохання?

Ви можете просто переглянути свої почуття до любові в цьому аспекті, Близнюки.

Можливо, ви ніколи не перетворитеся на людину, яка ризикне всім, але в наступні кілька днів ви братимете це до уваги, а Близнюки навіть подумають про те, щоб пожертвувати собою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.