ТОП-3 знаки зодіаку, які не будуть приховувати свої стосунки починаючи з 21 серпня 2021 року

Брешемо ми самі собі про кохання, яка, як ми сподівалися, триватиме вічно? Ми весь цей час обманюємо себе?

Як люди, ми дійсно надаємо на себе тиск, щоб виправдати всілякі божевільні очікування.
Очікування номер один, звичайно, пов’язано з любов’ю і партнерством.

Ми думаємо, що це наша доля – знайти цю ідеальну людину, називати його своїми та жити довго і щасливо.
Нептун в секстилі з Плутоном 21 серпня 2021 року принесе зміну в любові до знаків зодіаку Телець, Діва і Стрілець.

Нептун в секстилі Плутон не має нічого з цієї фантазії, і хоча він може стимулювати безліч грубих пробуджень, єдине, чого не витримає цей транзит, – це фальшива любов.

Отже, ви один з тих людей, які прикидаються, що шалено закохані у свого партнера, при цьому потай знаючи, що ви так НЕ закохані в нього, що вас ось-ось розкриють, друг.

По правді кажучи, у планет немає почуттів – вони просто впливові; саме ми несемо відповідальність за свої почуття, і саме ми помітимо зміна в наших власних романтичних почуттях.

Брешемо ми самі собі про кохання, яка, як ми сподівалися, триватиме вічно? Ми весь цей час обманюємо себе? Якщо так, то усвідомлення цього настане приблизно 21 серпня.
Хто перестане прикидатися закоханими під час секстіля Нептуна з Плутоном?

Знаки зодіаку, які перестають прикидатися закоханими під час секстіля Нептуна з Плутоном, починаючи з 21 серпня 2021 року:

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Гей, ви можете бути тим, хто кидає все своє істота в любов, але ви також не збираєтеся брехати самому собі, і коли це починає проявлятися, любов, в якій ви перебуваєте, не працює – ви щосили намагаєтеся з’ясувати, що буде далі. рухатися.

Ви співчутливі та зовсім не хочете нікого образити, але ви зрозумієте, що, якщо ви нещасливі, ніщо не може працювати, у відносинах чи ні.
Цей транзит Нептуна до Плутона відкриє вам очі, і в вашому випадку ви раптово дізнаєтеся, що людина, в якого ви думали, що любите, насправді не такий фантастичний, як ви колись думали.

І як тільки ця рукавичка кинута, шлюзи відкриваються, і все, що ви можете бачити, – це страждання, які вони вам заподіюють, і то, наскільки ви були неробою, приймаючи це.
Це може бути травмуючим для вас, Телець, оскільки ви збираєтеся піти від думок про любов до бажання бігти, щоб врятувати своє життя.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Можливо, ви більше не любите людину, з яким були партнером, але ви, звичайно, нікому в цьому не визнаєте.
Вам подобається, коли люди думають, що ви задоволені, і що життя для вас легка-свіжа-прекрасна. По правді кажучи, ви перестали любити багато років тому, і це в основному тому, що ви не вірите в супервлюбленность на все життя.

Звичайно, ви любите свого супутника життя, і під час транзиту Нептуна в секстилі з Плутоном ви можете навіть подумати, що ваше любовне життя могла б бути більш захопливе, якби вона залишалася платонічної, але друзі не можуть бути партнерами на все життя, вони можуть ?

Що подумають сусіди? Змогли б вони насміхатися і жаліти вас за такі хороші відносини з вашим другом, який також є вашим супутником життя? По правді кажучи, ви не дбаєте про любов, і удавання в цьому для вас нічого не варто.

Ви щасливі бути партнером свого друга, але ви розповісте світу, що у вас дивовижна сексуальне життя – просто, щоб задовольнити їхню цікавість.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Вдавання не у твоїй природі, коли справа стосується любові та реальності. Ви говорите правду; брехня діє як отруйні насіння – якщо ви тримаєтеся за брехню, вона виростає на отруйну дерево, яке приносить отруйні плоди, і після того, як всі ці метафори вичерпаються, у вас залишається погане передчуття.

Ви не можете брехати, Стрілець, і 21 серпня ви можете просто випалити кілька сумнівних правд, які, своєю чергою, зашкодять вашому любовному інтересу.
Коли тобі щось набридає, ти не повернешся. Якщо ви розлюбили, для цього зазвичай є дуже вагома причина, але найцікавіше в тому, що, як тільки ви закохаєтесь, ви більше не хочете мати з цим нічого спільного.

В цьому відношенні ви жорстокі, Стрілець, але ви знаєте, як дістатися до суті. Ви закінчуєте все раптово і в односторонньому порядку, тому що, коли ви розумієте, що більше не любите, ви не бачите сенсу продовжувати.
Тут два насіння: насіння отрути та насіння свободи – і всі ми.
Тепер яке насіння ви будете садити?

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.