Гороскоп близьких відносин для всіх знаків зодіаку, 27 серпня 2021 року

Те, що сказано і як ви це сказали, може змінити думку іншої людини або зміцнити його переконання. Краще бути чесним і жити відповідно до своїх цінностями.

Практичність управляє романтикою, коли Місяць і Сонце знаходяться у двох земних знаках зодіаку.

Але з Місяцем в Тельці все знаки зодіаку жадають легкодоступних зручностей і задоволень – їжі, приємних речей в будинку і, якщо можливо, обіймів.

Місяць почне день збудженої в імпульсивному Овні, але як тільки в четвер вона пройде фазу Місяця Порожнечі Курсу, наші любовні гороскопи стануть менш хаотичними та одноманітними.

До кінця тижня буде менше хаосу і більше структури.

Овен

Гороскоп для Овна (21 березня – 19 квітня)
Місяць у Тельці в Тріне з Плутоном у вашому секторі друзів. Те, як ви ставитеся до друзів, може створити або зруйнувати відносини.

Важливо, щоб ви були прозорі з людьми, особливо з тими, хто зазнає змін у своєму житті, і це може вплинути на їх взаємодію з вами. Постарайтеся бути максимально добрими з любов’ю.

Телець

Телець

Гороскоп на завтра для Тельця (20 квітня – 20 травня)
Місяць у Тельці в Тріне з Плутоном у вашому секторі репутації. Люди публікують гидоти в Інтернеті та ховаються за своїми комп’ютерами, і це може завдати великої шкоди вашому житті, якщо не вжити заходів.

Це хороший день для швидкої перевірки в Google, щоб побачити, що підходить до вашого імені, і виправити все, що ви бачите, що завдає шкоди вашій репутації.

Близнюки

Гороскоп для Близнюків (21 травня – 20 червня)
Місяць у Тельці в Тріне з Плутоном у вашому секторі переконань. Ви можете змінити те, як ви відчуваєте або вірите в певні речі, через те, з ким ви спілкуєтеся.

Постарайтеся дотримуватися своїх особистих переконань. Але також будьте відкриті для того, щоб вислухати, що інші говорять про вас і про себе.

Рак

Гороскоп для Рака (21 червня – 22 липня)
Місяць у Тельці в Тріне з Плутоном у вашому секторі секретів. Хтось може кинути свої карти та відчути себе досить комфортно, щоб відкритися вам.

Може бути виявлена велика проблема, яку ви не повинні вирішувати, але вона створює усередині вас криза, який ви захочете вирішити.

Лев

Гороскоп для Лева (23 липня – 22 серпня)
Місяць у Тельці в Тріне з Плутоном у вашому секторі зобов’язань.

Іноді люди кажуть, що вони в справі, але насправді вони мають на увазі, що ще не вирішили.

Ваш партнер по відносинах може зазнавати деякі зміни, і це впливає на те, як ви взаємодієте один з одним. Потерпи.

Діва

Діва

Гороскоп для Діви (23 серпня – 22 вересня)
Місяць у Тельці в Тріне з Плутоном у вашому секторі роботи. Коли потрібно зробити так багато роботи, найкраще розділяти та перемагати.

Запитайте свою другу половинку, чи готові вони підтримати ваші справи та допомогти їм у досягненні будь-яких їхніх цілей. Ви обоє можете проявляти любов і підтримку в дрібницях життя, але при цьому веселити їх, перебуваючи разом.

Ваги

Гороскоп для Терезів (23 вересня – 22 жовтня)
Місяць у Тельці в Тріне з Плутоном у вашому секторі гри. Ви можете почати трохи нетерпляче ставитися до Всесвіту.

Це не ваша вина, що інша людина вирішила піти без попередження. Іноді люди таким чином уникають того, кого вони люблять, і це не має ніякого відношення до того, ким ви є як особистість.

Скорпіон

Гороскоп для Скорпіона (23 жовтня – 21 листопада)
Люди, яких ви любите, означають для вас все.

Місяць у Тельці в Тріне з Плутоном у вашому секторі сім’ї. Ви глибоко піклуєтеся про людей у своєму житті. І ви можете виявити, що дбаєте набагато більше, ніж ви думали.

Стрілець

Гороскоп для Стрільця (22 листопада – 21 грудня)
Місяць у Тельці в Тріне з Плутоном у вашому секторі спілкування. Важливі розмови вимагають часу, щоб вислухати та відповісти.

Те, що сказано і як ви це сказали, може змінити думку іншої людини або зміцнити його переконання.
Краще бути чесним і жити відповідно до своїх цінностями.

Козоріг

Козоріг

Гороскоп для Козорога (22 грудня – 19 січня)
Місяць у Тельці в Тріне з Плутоном у вашому грошовому секторі.

Іноді важко поділитися своїм фінансовим становищем з партнером, тому що ви відчуваєте, що повинні бути в змозі надати, і не хочете, щоб він знав ваше фінансове становище.

Однак у ваших стосунках ви можете займатися іншими речами, які не мають ніякого відношення до того, скільки ви заробляєте.

Водолій

Гороскоп для Водолія (20 січня – 18 лютого)
Місяць у Тельці в Тріне з Плутоном у вашому секторі ідентичності. Будьте вперті, коли це доречно.

Коли ви твердо зрозумієте, хто ви, вам може бути важко стати жертвою тиску однолітків. Рішуче виступайте проти людей, яких ви любите, які можуть не усвідомлювати, що просять вас йти проти вашої совісті. Це хороша річ, і ви гідні адаптації до неї.

Риби

Гороскоп для Риб (19 лютого – 20 березня)
Місяць у Тельці в Тріне з Плутоном у вашому секторі минулого.

Минуле може проявлятися багато разів, але ви не повинні дозволяти йому підривати ваше майбутнє.

Те, що ви зробили помилку, не знаючи, не означає, що ви повинні продовжувати розплачуватися за ту ж помилку все своє життя.
Прощення – це те, що ви повинні зберегти, як тільки воно буде дано. Так що вибачте себе першим.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.