ТОП-3 знаки зодіаку, у яких відносини переростають в дружбу, починаючи з 28 серпня 2021 року

Навчіться дистанціюватися від тих відносин, в яких ви навіть не можете згадати, чому ви більше стали друзями.

Коли ми вітаємо з’єднання Венери з Ураном 28 серпня, ми відчуємо необхідність розправити крила і бути більш щирими в наших дружніх відносинах.

Це може викликати деякі проблеми в дружніх відносинах, які або надмірно домінують, або ті, в яких ми давно забули, що у нас було спільного.

Знаки зодіаку, яких відносини переростають в дружбу під час з’єднання Венери з Ураном, починаючи з 28 серпня 2021 року.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Зараз, коли Венера рухається по вашому знаку, вся ваша увага була зосереджена на збалансованих відносинах і взаємної енергії.

Попри те, що це питання, які часто керують вашим життям, коли Венера приїжджає в гості, стає неможливим ігнорувати те, що знаходиться під поверхнею протягом деякого часу.

Подумайте на цьому тижні про тих дружніх відносинах, які здаються односторонніми, про тих, в яких ви завжди тягнетеся до одного або навіть робите щось важливе для нього.

Справа не в тому, що в дружбі ми повинні стежити за тим, хто чим займається, але нам потрібно переконатися, що ми достатньо обізнані, щоб знати, коли ми вливаємо енергію в когось, хто просто не робить те ж саме для нас.

Інша якість цього транзиту, яке може вразити, – це те, що ви починаєте розуміти, що ваша точка зору радикально відрізняється від точки зору давнього друга. Хоча нам не потрібно думати точно так же, як наші друзі, оскільки корисні різні точки зору, є деякі питання, які не підлягають обговоренню.

Замість того щоб намагатися раціоналізувати або триматися, подумайте на цьому тижні про те, хто вкладає в вас енергію, і навчитеся дистанціюватися від тих відносин, в яких ви навіть не можете згадати, чому ви більше стали друзями.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець

Оскільки Уран рухався по вашому знаку, ви були готові до численних змін у ваших стосунках.

Навіть якщо ви сподівалися, що деякі з ваших друзів вислизнуть з цього тимчасового періоду, ви отримували все більше і більше натяків, що неможливо.

Як знак землі ви серйозно ставитеся до заземлення. Ви вірите в стабільність і довгу дружбу.

Але є різниця в тому, щоб хтось залишався поруч, тому що ви знаєте його довгий час, і дружбу, яка дійсно живить і підтримує ваш життєвий шлях і те, ким ви стаєте.

У міру того як ми ростемо, то, що нам потрібно від друзів, буде змінюватися. Замість того, щоб шукати когось, з ким можна було б ходити по клубах, ми шукаємо когось, хто буде поруч з нами
en у нас важкий день. Хтось, хто підтримує нас, згодні вони з нашим вибором чи ні.

Замість того щоб дозволяти цій приземленої завзятості змін заважати, усвідомте, що все вже змінилося, хочете ви цього чи ні.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Оскільки зараз ви відзначаєте свій Сезон Зодіаку, коли Сонце тільки що увійшло в ваш знак, прийшло ваше час провести інвентаризацію свого життя. Хоча ми зазвичай пов’язуємо наш Сезон Зодіаку зі святкуванням дня народження і планами, він також є сонячним поверненням.

Це ваш шанс поміркувати про своє життя і про те, чи точно вона відображає вашу особистість. Це означає, що в рамках цього переходу ви будете більш чітко думати про те, які дружні відносини досить цінні, щоб привнести їх у свій новий рік, коли ви відзначите свій наступний день народження.

Як знак, який може здатися на стороні перфекціонізму, іноді ви йдете в протилежну сторону, щоб спробувати виправити це і дозволити людям піти від набагато більшого, ніж ви повинні. Але оскільки дні народження і сезони зодіаку пов’язані з вами, вам слід зосередитися саме на цьому.

Проведіть інвентаризацію тих дружніх відносин, які, здається, тільки виснажують вас, а також тих, кого ви ігнорували, кажучи свою правду, зі страху втратити їх, тому що справжній друг ніколи не може бути втрачений.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!