ТОП-3 знаки зодіаку, чий колишній повернеться з 31 серпня по 2 вересня 2021 року

ви можете несподівано виявити, що з вами зв'яжуться старі друзі або закохані, які можуть вас більше цікавити, а можуть і не цікавити.

Деякі знаки зодіаку будуть так здивовані, коли колишній чоловік повернеться з 31 серпня на 2 вересня 2021 року, і весь цей можна пояснити з’єднанням Місяця з Північним Вузлом і Ліліт, якщо дивитися на речі через астрологію.

31 серпня Місяць буде в з’єднанні з Північним Вузлом і Чорної Місяцем Ліліт в Близнюках, що дасть вам можливість слідувати своєму серцю і слідувати своїй долі в цьому житті.

Хоча ця енергія також буде протистояти Південному Вузлу в Стрільці, що може викликати людей і ситуації з вашого минулого.

Деякі з цих людей або речей можуть трохи зачепити ваші почуття і викликати у вас приємні спогади про ваше минуле. Хоча деякі з них також можуть викликати незагойні рани та невпевненість в собі.

Венера в Терезах буде протистояти Хирону в Овні, і це може викликати рани, що оточують впевненість і почуття власної гідності, коли справа доходить до незалежності та відповідальності за своє життя.

Оскільки на Вузли впливає Місяць, це може поставити вас на перехрестя, де вам доведеться вибирати між тим, що ви завжди робили, або зовсім новим життєвим шляхом.

Тому, якщо колишній повертається, до якого ви все ще відчуваєте слабкість, ви можете відчути тягу до возз’єднання з цією людиною через комфорт і близькості, які вони приносять.

Хоча Північний Вузол закликає вас спробувати переслідувати більш високе покликання в цьому житті і дати собі шанс отримати новий досвід, який принесе вам нову мудрість про життя і про себе.

Місяць буде в Тріне з Сатурном у Водолії, Меркурієм і Венерою, тому це створить простір для створення емоційних зв’язків, а також для відпрацювання і зцілення старих зв’язків.

Зцілення будь-яких минулих зв’язків в цей час може принести вам велике кармічне звільнення і завершення, і тоді вам доведеться вирішити, возз’єднатися чи назавжди або піти різними шляхами.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Коли Місяць з’єднується з Північним Вузлом у вашому першому будинку “я”, ви можете відчути тягу до саморозвитку та самовдосконалення в цей час.

Хоча Південний Вузол в Стрільці знаходиться в вашому сьомому будинку відносин, ви можете зустріти людей зі свого минулого, а точніше, колишніх коханців.

Місяць також з’єднується з Чорної Місяцем Ліліт, так що це дасть вам додатковий імпульс особистої сили, коли справа доходить до того, щоб залишатися вірним тому, хто ви є, і втілювати енергію впевненості.

Це означає, що якщо у ваше життя повернеться хтось, кого ви просто не хочете, але у вас може бути слабке місце, у вас буде сміливість і сила, щоб відкинути їх.

Венера в Терезах протистоїть Хирону в Овні, і це може вивести на поверхню минулі рани, а це означає, що будь-який, хто повертається з вашого минулого, може послужити для вас спусковим гачком.

Найкраще тут те, що Місяць має деякі позитивні аспекти з Сатурном, Венерою і Меркурієм, так що це дає вам можливість залатати старі розбіжності з людьми, залікувати будь-які залишкові рани та продовжити своє життя.

Вибір буде за вами, розважати цих людей чи ні, але майте на увазі, що, коли залучени Вузли, кармічні цикли та можливість їх розірвати теж будуть.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолій

Коли Місяць з’єднується з Північним Вузлом у вашому п’ятому сонячному будинку творчості та радості, ви можете відчути себе покликаним досліджувати більш безтурботні заняття і, як правило, отримувати задоволення в спрощеній формі.

Хоча Південний Вузол знаходиться в вашому одинадцятому будинку нетворкінгу, ви можете несподівано виявити, що з вами зв’яжуться старі друзі або закохані, які можуть вас більше цікавити, а можуть і не цікавити.

Марс у Діві все ще перебуває в опозиції з Меркурієм, і це може привнести трохи “ледачу” енергію в вашу більш амбітну натуру, що може змусити вас відчути, що ви просто не хочете мати справу в цей час.

Оскільки Місяць також знаходиться в з’єднанні з Чорної Місяцем Ліліт, це додасть вам внутрішню силу і витривалість, коли справа доходить до зосередження уваги на будь-яких творчих проєктах, ваших дітей або сім’ї, або навіть просто на власне щастя і внутрішньому задоволенні.

Оскільки Хірон в Овні протистоїть Венері в Терезах, це може вивести на поверхню невпевненість, яка може вплинути на те, як ви ставитеся до будь-яких колишнім коханцям або друзям, які повертаються в ваше життя.

Ви можете виявити, що просто переросли цих людей і більше не поділяєте ті ж цінності або переконання.

Сонце також знаходиться в Тріне з Ураном, і це може допомогти вам з’єднатися з людьми несподіваними або різними способами, які в кінцевому підсумку зблизять вас.

Бо ця атмосфера більше сприяє легких веселощів, може бути, краще просто прийняти її та бути відкритим для будь-яких несподіваних ситуацій або людей, які зустрічаються на вашому шляху.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Коли Місяць з’єднується з Північним Вузлом у вашому одинадцятому будинку спілкування, ви можете відчути себе покликаним рости або розширювати свій поточний коло, звертаючись до нових людей, організаціям або партнерам.

У цій енергії немає меж, так що це прекрасний час для участі в громадській діяльності, яка допоможе вам розкрити свій найвищий потенціал.

Хоча, поки ви зайняті розширенням свого нового племені людей і контактів, ви можете несподівано отримати звістку від колишнього або колишнього любовного інтересу.

Це тому, що Південний Вузол, який представляє минулий та минуле життя, знаходиться в вашому п’ятому будинку задоволення і радості.

Отже, поки ви сяєте, ви можете неусвідомлено привертати до себе колишнього коханця, особливо якщо ви залучаєте багато уваги в соціальних мережах або навіть просто в вашому районі.

Майте на увазі, що Марс у Діві протистоїть Меркурію, і це створить ілюзії щодо того, що є фактом або вигадкою. Так що, якщо цей минулий коханець – той, до кого ви все ще відчуваєте симпатію, тоді вам може бути складно встояти перед спокусою.

Місяць перебуває в Тріне з Сатурном у Водолії, тому це може дати вам більш стриманий характер, коли справа доходить до вираження своїх емоцій, що може полегшити вам стримування себе, якщо насправді це той, кого ви не хочете залучати. з участю.

Вузли показують вам шлях, яким треба йти, або шлях, по якому потрібно слідувати, якщо ви хочете нового зростання і можливостей в своєму житті, все, що вам потрібно зробити, – це не засмоктати назад в минуле.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.