ТОП-3 знаки зодіаку, які захочуть розлучитися зі своєю половинкою з 17 вересня 2021 року

Ви вирішуєте і дієте. Це може означати, що вам потрібно вийти за ці двері - або у вас може навіть не вистачити такого терпіння і розуміння.

Знаходити Сонце навпаки Нептуна може бути особливо складно, оскільки цей перехід грає з нашим настроєм і нашим почуттям самозахисту.

Оскільки цей аспект Нептуна ретроград, ми можемо покладатися тут на певну додаткову динаміку – розуміння, бунт і бажання оновити себе.

Коли Сонце знаходиться прямо навпроти ретроградного Нептуна, нас здолає потреба в зміні, новому напрямку. У декого може виникнути гостра потреба в якоїсь мети, супроводжувана нав’язливими ідеями: “Хто я і навіщо я тут?”

Ці питання, хоча вони здаються банальними та занадто широкими, щоб на них можна було відповісти, також спонукають нас переоцінити наше власне оточення. Ми будемо ставити під сумнів нашу любовне життя, наше сімейне життя, все під питанням.

А для деяких ми можемо зрозуміти, що єдиний спосіб домогтися прогресу – це буквально відірватися від тих, до кого ми були прив’язані – можливо, на занадто довгий проміжок часу.

Не дивуйтеся, якщо у вас з’явиться бажання розлучитися з коханою людиною. Вам вирішувати, як з цим покінчити – одні будуть холодними та жорстокими, інші подумають і постараються зберегти пристойності. У будь-якому випадку для трьох знаків Зодіаку розставання буде здаватися нормальним.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Є велика ймовірність, що цей перехід викличе у вас почуття глибокого розчарування з точки зору вашого особистого життя і людини, з яким ви пов’язані. І, як і в випадку з вами, Овен, ви іноді менш уважними у своєму підході.

Можливо, ви захочете зробити щось стильно і витончено, але ваш темперамент і нетерпіння заважають і спонукають вас поводитися хамськи. Сонце навпаки ретроградного Нептуна не дуже добре поєднується з вашим світом і засмутить ваше мислення до такої міри, що ви, можливо, захочете розлучитися зі своїм партнером в цей час.

17 вересня може означати кінець вашого особистого життя, тому ви повинні запитати себе, чи дійсно ви цього хочете. Ви перебуваєте під впливом зірок, і, хоча ви можете відчувати себе виправданим і натхненним прямо зараз, ви можете пошкодувати про цей крок. Будь ласка, подумайте двічі, перш ніж діяти під час цього транзиту, Овен.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва

Це непростий перехід для вас, Діва, оскільки ви можете відчувати себе досить збентеженим і суперечливим з приводу ваших нинішніх відносин. Ви виявите, що ставите під сумнів їх мета у вашому житті, це те, що ти хотів? Нептун витягує ваш внутрішній конфлікт і змушує вас дивитися на речі як на негатив.

Цей негатив посилюється ретроградним, змушуючи вас бачити у своєму партнері нічого не стоїть для вас, можливо, навіть такого, що принижує гідність. Ви можете ставити собі питання, чому ви залишалися з ними так довго – чи були ви під якимось закляттям? Вся ця плутанина виникає з нізвідки.

Так, ви могли сумніватися у своєму партнері тут або там, але нічого подібного. Наче з вами грає якась більш велика сила, збиваючи вас з пантелику, змушуючи задуматися, чи варто це того.

Якщо ти зможеш поїхати на цьому транзиті, Діва, ти повернешся до свого колишнього мислення, і це те, що тобі радять. Не робіть необачних рухів під час цього переходу. Чи не розлучатися, розлучатися, розлучатися. Це ретроградна ілюзія – це пройде, не руйнуйте своє життя через одномоментного внутрішнього конфлікту.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

На відміну від Діви, ви готові, бажаєте і можете діяти відповідно до свого почуттям сумніву – ваш партнер більше не схожий на вас, і ви хочете піти. Як тільки ви закінчите з цією ідеєю – а це станеться під час Сонця навпаки ретроградного Нептуна, у вас не буде майже ніякої терпимості до людини, який зараз знаходиться у вашому житті – і виходить за двері.

От і все. Ви вирішуєте і дієте. Це може означати, що вам потрібно вийти за ці двері – або у вас може навіть не вистачити такого терпіння і розуміння.

Чи збираєтеся ви ставитися до людини, якого ви колись любили, як до мішка зі сміттям, який ви збираєтеся проводити до тротуару? Цей перехід виявляє менш жалісливу сторону Скорпіона, яка не сильно відрізняється від звичайної старої боку Скорпіона.
Ви той, хто вхопився за можливість, і це є необхідність припинити ваші відносини та перейти до чогось нового. Ви що, нервуєте?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.