Гороскоп на 4 травня 2022 року для трьох знаків зодіаку, яким планети обіцяють найкращий день: хто ці щасливчики

Більшість людей хочуть знати, як їм планувати свій день, ґрунтуючись на астрології. Деякі люди хочуть зазирнути у майбутнє хоча б не один день.

Здавалося б це зробити неможливо, проте завдяки астрології можна відкрити таємницю майбутнього.

Рак (21 червня – 22 липня)

Не слід поспішати, думаючи, що у вас мало часу на поточному шляху. Наскільки вам комфортно ставити власні потреби на перше місце, а дії відповідно до своїх бажань є важливою частиною цього, у вас також є час для відпочинку.
Оскільки ви настільки поглинені думками про те, що робити далі з поточною ситуацією, ви, можливо, втратили логіку, сьогодні у вас є шанс знову з’єднатися зі своїми мріями.
Це дозволить вам представити найкращий можливий результат, а також возз’єднатися з тим, на що ви дійсно сподіваєтесь у цьому новому вашому розділі. Не примушуйте себе відчувати, що час для прийняття будь-яких рішень або вибору спливає, і натомість спостерігайте, що всі, включаючи паузи, є частиною божественного плану.

Козоріг (22 грудня – 19 січня)

Козоріг

Ви можете часто бути повністю зайняті справами та викреслювати наступне зі свого списку, але не захоплюйтесь настільки, щоб не дозволити собі відчути все, що ви маєте.
Частина того, через що ви пройшли, це дозволити собі отримати другий шанс на кохання або навіть просто по-новому поглянути на попередній. Ви можете проявити себе по-іншому і більше бути схожим на людину, якою хочете бути.
Сьогодні у вас є можливість відпочити від цих почуттів та побачити, як далеко ви просунулися. Ви можете виявити, що будь-які давні страхи розсіюються сьогодні, коли ви почуваєтеся впевненіше, підходячи до ситуацій, як це нове я.

Нічого не потрібно робити в цей момент або сьогодні, натомість вся річ у тому, щоб дати собі час, який вам потрібно, щоб побачити, наскільки все вже змінилося. Кохання ніколи не буває однією з тих речей, які ви можете викреслити зі списку, і тому до неї потрібно підходити інакше. Ніколи не недооцінюйте час, необхідний для зцілення себе та свого серця.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Для вас сталося так багато всього, що змінилося всередині вас, що було важко відчувати, що ви можете йти в ногу з цим.
Або бодай знати, що з цим робити. Знайдіть сьогодні час, щоб побути наодинці, щоб ви могли посидіти зі своїми думками та особливо зі своїми почуттями.
Багато чого з того, що раніше резонувало з вами, більше не працює, тому важливо відпочити, щоб не продовжувати шлях, який ви вже переросли. Подумайте про останні уроки, які ви засвоїли, щоб не намагатися заново вивчити те, що ви вже випробували.
Можна мовчати до тих пір, поки ви не знайдете слова, які вам потрібно сказати, а доти використовуйте це як можливість отримати більше впевненості в собі.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.