ТОП-3 знаки зодіаку, які уникають зобов’язань 30 травня 2022: ви входите до їх числа?

Багатьом людям властиво сумніватися. Проте є люди, народжені під певними знаками зодіаку, які сьогодні найбільше сумніваються

Молодий місяць у Близнюках сьогодні робить на нас тільки один вплив, він дуже успішно змушує нас сумніватися майже у всьому. Це включає відносини, сімейні відносини, ділові відносини та так далі.

Ви називаєте це, і це підлягає обговоренню, сьогодні немає нічого однозначного, і якщо ми повинні помилятися в якийсь один бік, то це той бік, який містить найбільшу негативну енергію.

Сьогодні день, коли ми уникаємо зобов’язань. І хоча зобов’язання самі собою, можливо, ніколи не були нашою справою, сьогодні вони перетворюються на релігію: сьогодні ми не хочемо зв’язуватися з людиною. Молодий місяць у Близнюках бере гору і змушує замислитися.
Тут ми не тільки біжимо від зобов’язань; ми біжимо від конфронтації, що призводить до обговорення зобов’язань.

Правду кажучи, Молодий місяць у Близнюках робить нас неможливими для розмови. Ми виходимо за двері ще до того, як приходимо.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Сьогодні ви злитесь на себе, тому що вам здається, що ви надто глибоко вляпалися. Ви пообіцяли щось комусь, що ви не можете виконати, і сьогодні все про те, щоб ухилитися від попереднього зобов’язання. Можливо, ви говорили зарано, коли пропонували відданість людині, з якою у вас романтичні стосунки. Вам подобається ідея всієї казкової романтики, але коли вам насправді потрібно її прожити, то це, як кажуть, ціла історія. Ви не тримаєтеся слова, навіть якщо вам подобається бути таким благородним.

Енергія Молодика в Близнюках змушує вас відчувати, що вам потрібно знайти рятувальний люк. Отже, ви передплатили зобов’язання, а тепер шкодуєте, що відкрили рота.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев

Ви той, хто вимагає вірності та відданості. Відданість є даністю, коли ви пов’язані з вами; вам це потрібно, і якщо хтось не хоче підписуватись на повний пакет, ви просто відпустите його. Вони або хочуть тебе повністю або ніяк. Під час Молодика у Близнюках ви відчуєте смак своїх власних ліків, тому що ви побачите щось у своєму партнері, що змусить вас бігти з корабля. Всі ці розмови про вічне кохання та відданість здаються вам односторонніми.

Ви відчуваєте, що можете влаштовувати істерики, і оскільки ваша людина підписала зобов’язання на все життя, їй доводиться з цим справлятися.
Тепер у вас є шанс відчути, як це, коли хтось поводиться перед вами як неслухняна, розпещена дитина, і це вас відштовхує. Однак, очікується, що ви затримаєтеся на більше. Хм, схоже Лев збирається втекти з курника.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Загалом, зобов’язання видається вам фантастичною ідеєю. Ви любите речі, тому що вони змушують вас відчувати себе у безпеці. Так багато для цієї ідеї та ідеального світу, в якому вона була створена. Під час молодика в Близнюках ви здивуєтеся, чому ви підписалися на таку довічну угоду? Ви раптово починаєте почуватися у пастці, і це доходить до вас. Це тому, що ви фліртували з кимось іншим, і це змусило вас почуватися краще ніж те, що ви отримуєте від свого нинішнього партнера? Або ви просто шукаєте привід, щоб розірвати відносини, які в будь-якому разі ніколи не приносили вам особливу насолоду?

Вам все ще подобається ідея зобов’язань, але під час Молодика у Близнюках ви виявите, що це справді опосередковано; прихильність – це ідея. Життя – це досвід, і тепер ваш досвід каже вам, що вам потрібно звільнитися від усього, що вас пов’язує – принаймні зараз.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.