Повний Місяць у жовтні 2022: дата і що потрібно зробити, щоб захистити себе від бід та залучити удачу

Астрологи зробили прогноз на повний Місяць у жовтні 2022 року і розповіли, що потрібно зробити, щоб захиститися від негативного впливу цього небесного явища.

Піку своєї активності у жовтні місяці Місяць досягне 9.10 о 23:55 за Києвом. Повня настане в сузір’ї Овна, це означає, що на людство чекає дуже непростий період, оскільки вогняна стихія буде взаємодіяти з водною енергією. У такий час буде багато несподіваних змін, скасування планів, виникнуть різноманітні труднощі.

Що не можна робити на повний Місяць 9 жовтня 2022

У період повні утримайтеся від сумнівних пригод, контролюйте свої емоції, будьте спостерігачем, оскільки підвищується ймовірність спалахів конфліктів та непорозумінь. Навіть дрібна суперечка може обернутися серйозним скандалом, після якого нелегко буде відновити стосунки.

У цей день не стрижіть волосся і нігті, щоб не злякати успіх і здоров’я, не займайтеся роботами на городі, утримайтеся від будь-яких фінансових операцій, особливо не давайте і не беріть гроші в борг.

Дата повного місяця в жовтні 2022
Дата повного Місяця в жовтні 2022

Як залучити удачу на повний Місяць у жовтні 2022 року

Щоб змінити своє життя на краще, проявляйте самостійність, відстоюйте індивідуальність та власні інтереси, але спочатку добре подумайте і точно визначтеся з пріоритетами та бажаннями. Слухайте свій внутрішній голос, довіртеся інтуїції.

Якщо вам вдасться залишити зону комфорту, ви досягнете серйозних висот. Саме жовтнева повня стане стусаном для того, щоб з цього моменту почати жити на максимум, удача посміхнеться всім, хто буде рішучим.

Ні місячних, ні сонячних затемнень у жовтні 2022 року не буде, що добре, враховуючи негативний вплив подібних явищ на людину.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!