Знаки зодіака: від довірливих до підозрілих. Подивіться – хто ви

Яких більше людей - довірливих або підозрілих Дізнайтеся про це.

Подивіться список знаків Зодіака: від самих довірливих до самих підозрілих:

1. Риби

Ти всього лише ніжний маленький горобець, що бачить доброту в людині, навіть коли нічого доброго не видно. Ти як Бог в тому, що ти прощаєш всіх, хто просить, незалежно від того, наскільки вони недостойні вибачення. Ви шукаєте гарне в інших, навіть коли його майже неможливо знайти. Деякі побачать тебе як довірливого. Ти просто бачиш себе хорошим.

2. Ваги

З огляду на вашого доброго і довірливого характеру люди з меншою ймовірністю будуть зраджувати вас. Вони можуть розкрити вам свої найглибші, найтемніші секрети, тому що, грунтуючись на одних інстинктах, вони можуть сказати, що ви нічого не будете шепотіти душі. Ти розумієш, що розносити ненависть в своєму серці – все одно що пити отруту і чекати, що ваш ворог помре.

3. Близнюки

Ти бачиш хороше в людях, тому що довіряєш ім. Ти приймаєте людей на слово. Ти довіряєш їм до тих пір, поки вони не дадуть тобі привід не довіряти їм. І якщо хтось вчинить з тобою неправильно, ти не побачиш в цьому підстав для недовіри до всіх – тільки до людини, який збрехав вам.

4. Рак

Так як ти, як правило, чесний і заслуговуєш довіри, ти очікуєш того ж від інших. Є тільки один виняток: якщо мова йде про гроші, ти не схильний довіряти людині. Ви той тип, який змусить касира банку рахувати гроші три рази, перш ніж їх прийняти.

5. Діва

Ви берете це на індивідуальній основі. У вас є хороші інстинкти щодо того, хто заслуговує на довіру, а хто ні. Ви схильні довіряти авторитетним людям – лікарям, юристам і політикам – в той час як ви дуже підозріло ставитеся до будь-яких самопроголошеним «експертам», які не мають офіційної назви.

6. Водолій

Ви вірите людям на слово, бо очікуєте, що все будуть такими ж чесними, як і ви. І ви завжди дивуєтеся, коли вони виявляються подвійними, марними брехунами. Загалом, ви схильні довіряти жінкам більше, ніж чоловікам, і хто може вас звинувачувати?

7. Телець

Твої батьки? Ви довіряєте їм. Твої друзі? Ви теж їм довіряєте. Ви навіть довіряєте політикам і журналістам. Але ти не можеш змусити себе довіряти коханцям з тих пір, як любов всього твого життя розбила твоє серце обманом. Ви поклялися собі, що ніколи більше не переживете такий біль. Таким чином, ви довіряєте всьому, крім питань серця, де вашу довіру було підірвано.

8. Скорпіон

Якщо хтось бреше вам – навіть один раз – ви ніколи не будете довіряти їм знову. І вони не стільки брехали, скільки виявлялися ненадійними. Іншими словами, ви довіряєте до тих пір, поки хтось не розірве цю невисловлену зв’язок. І кожен раз, коли хтось вам бреше, ви довіряєте всьому світу трохи менше.

9. Стрілець

Ви нікому не довіряєте, щоб зберігати секрети – з тих пір, як ваш кращий друг в школі відкрив всім ваш найглибший секрет. В іншому випадку ви довіряєте службовцеві готелю, щоб він не взяв ключі від вашої машини і не поїхав на машині. Ви довіряєте банківського клерка, щоб правильно вважати ваші гроші. Ви довіряєте офіціантові, щоб він не плював в вашу їжу після того, як ви скаржитеся, що локшина була недоварена.

10. Козеріг

Ви були обпалені занадто багато разів, щоб просто сліпо і наївно довіряти людям. Ви не сприймаєте їх алібі, що вони «не мали на увазі це». Звичайно, вони мали на увазі це. Вони просто шкодують, що їх спіймали. Ви не вірите людям на слово і завжди шукаєте прихований контекст. Це, звичайно, обмежує ваші соціальні та романтичні можливості, але ви швидше будете самотні, ніж віддані.

11. Лев

Через вашу підозрілої натури люди завжди відчувають, що ходять навшпиньки навколо вас. Ви не розумієте, що, коли ви ведете себе підозріло, люди будуть вести себе більш стримано у відповідь – так, як вони це бачать, якщо ви не збираєтеся їм довіряти, в будь-якому випадку, навіщо бути вартим довіри? Якщо ви збираєтеся звинуватити їх у тому, що вони злодії, чому б не вкрасти? Якщо ви збираєтеся звинуватити їх в невірності, чому б не обдурити? Так що це порочне коло – чим менше ви їм довіряєте, тим більша ймовірність того, що вони будуть крастися за вашою спиною.

12. Овен

Немає нічого, що ти ненавидиш більше, ніж брехуна – і для тебе майже кожен – брехун. Для вас в світі є два типи людей – брехуни і дійсно погані брехуни. Ви бачите, як легко люди будуть брехати, щоб бути прийнятими, а не не подобатися. Ви бачите довірливих людей як наївних або навіть дитячих. Люди повинні заслужити вашу довіру, і це може зайняти все життя. Інші назвали б тебе параноїком; Ви просто бачите себе реалістичним.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.