Гороскоп на 23 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку: Близнюкам – сплеск енергії, а Дівам – прибуток

П'ятниця – завжди щасливий день, який віщує довгоочікуваний відпочинок. Для когось цей день стане не лише приємним, а й надзвичайно вдалим. Читайте, кому астрологи обіцяють везіння

Овен

Світ швидкоплинний і ніколи не гарантує вам позитивного результату якоїсь події. Проте, радимо дотримуватись одного правила. Робіть з іншими так, як би ви хотіли, щоб вони чинили з вами.

Телець

Несподівано перед вами можуть з’явитися невідкладні справи і люди, які кров із носа вимагають дорогоцінної уваги. Не сприймайте їх як проблеми – все у вашій голові. Вважайте це приємним випробуванням.

Близнюки

Ваш знак зараз входить у планету Марс. Це, крім кількох негативних моментів, означає, що ви дуже довго переповнені енергією. Використовуйте це для благих цілей.

Рак

У кожного з батьків різні методи навчити дитину плавати. Вам час відмовитися від рятувального кола і піти в самостійне плавання – результат вас приємно здивує.

Лев

Вас люблять за те, що вважають промінцем світла в незвичайній буденній темряві. Ваше вміння розсмішити та порадувати в будь-якій ситуації неодмінно цінують – настав час і вам навчитися цінувати в собі цю якість.

Діва

Є три основні принципи успіху: праця, творчий підхід до ситуації та беззаперечна віра у себе. Зробіть мікс із цих речей та отримайте смачний коктейль із присмаком перемоги.

Терези

Варто вам підштовхнути одну кістячку в доміно, як інші відразу підуть за першою. Випаде шанс запустити успішний процес, який принесе вам небувалий успіх.

Скорпіон

Ви могли побачити, як останнім часом вам допомагав постійний оптимізм. Якщо у вашу голову намагаються пролізти безпідставні сумніви, проганяйте їх геть і не дозволяйте зруйнувати свій ідеальний світ.

Стрілець

Незважаючи на те, що ваш план може здаватися вам буквально наполеонівським, варто прислухатися до колег, друзів чи рідних. Не дозволяйте власної самовпевненості зруйнувати те, чого ви так довго прагнули.

Козеріг

Останнім часом ви досягли надзвичайних висот. Не варто дивуватися – ви цього заслужили. Приготуйтеся, тому що Доля принесла вам ще кілька сюрпризів.

Водолій

Вийдіть за кордон свого мислення та подивіться на світ глобально та масштабно. Не дозволяйте комусь замкнути вас у золоту клітку – все у ваших руках.

Риби

Ви, швидше за все, усвідомлюєте, що даремно витрачаєте свій час і сили на щось, що раніше здавалося дуже важливим. Ура! Тепер ви зможете займатися чимось справді потрібним.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.