Знаки зодіаку, з яких виходять кращі і гірші керівники

Бос створює страх, лідер - довіряє. Бос виправляє провину, лідер виправляє помилки. Бос знає все, лідер задає питання. Бос робить роботу важкої, лідер робить її цікавою.

Деякі люди природжені лідери, але деякі ні. І навіть якщо ваш гороскоп говорить вам, що ви станете хорошим лідером, це не обов’язково буде правдою.

Коли ми говоримо про те, що потрібно для того, щоб стати дивним лідером, зазвичай це якась комбінація готовності йти на компроміс, бути логічною, а не емоційної, і все ж досить піклуватися про інших людей, щоб ви не стали роботом, керованим грошима. Як каже Рассел Х. Юінг: «Бос створює страх, лідер – довіряє. Бос виправляє провину, лідер виправляє помилки. Бос знає все, лідер задає питання. Бос робить роботу важкої, лідер робить її цікавою ».

І коли справа доходить до знаків зодіаку, які роблять великих босів, може бути дивно, у яких знаків виходить стати лідером, а які зазнають невдачі.

Наприклад, коли ви працюєте на Діву, ви виявите, що вони гуманістичною і проваджені і не терплять БС. З іншого боку, ви виявите, що Скорпіон часто схильний створювати свої власні БС, намагаючись змусити вас думати, що вони важливіше, ніж вони (насправді, вони просто намагаються переконати себе).

У той час як у кожного є потенціал стати великим лідером в правильній обстановці і з правильними людьми, деякі народилися з великою кількістю якостей, які відповідають сильному керівництву, ніж інші. Ось знаки зодіаку, з яких виходять кращі керівники та гірші.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Овен народжений, щоб вести. Як найперший знак зодіаку, вони втілюють в собі всі риси, які міг би мати «первісток». Вони логічні, рішучі і процвітають, коли допомагають іншим функціонувати оптимально.

Овен – один із знаків зодіаку, який робить кращих босів, тому що вони походять з місця співпраці, а не з его, і вони здатні вивести свої емоції з рівняння і зробити усвідомлений вибір. Вони також часто творчі та новаторські генії (Овен, Леонардо да Вінчі, Томас Джефферсон і Вінсент Ван Гог).

Ця комбінація робить їх виключно потужними, тому що вони здатні відточувати неймовірні ідеї з практичним виконанням (вищезгадані імена були не тільки творчими, вони були плідними у своїй роботі), і те ж саме вірно для більшості Овнів. В цілому, вони можуть бути не найтеплішими лідерами, але вони найбільш ефективні.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діви гуманітарії. Вони ведуть з метою.

Діви роблять великих босів, тому що їх інтереси не тільки в розробці свого продукту або компанії або просто в підвищенні їх прибутку. Ні, Діви дуже вкладені в людський інтерес, щоб бути холодними і розважливими.

Це те, що робить їх дивовижними для роботи: вони майже завжди мають на увазі якусь велику мету або концепцію.

Хоча їх схильність часто замислюватися або турбуватися про можливі негативні результати може іноді змушувати їх здаватися занадто обережними і схильними до ризику, вони зазвичай здатні подолати свої коливання своєю пристрастю допомагати іншим людям будувати життя, якими вони пишаються.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрільці – великі боси, тому що вони найменш схильні до мікро управління. Вони вірять в творчість, самоисследование і ідею, що коли кожна людина реалізує свій потенціал, група функціонує оптимально.

Взяти, наприклад, знаменитого Стрільця Уолта Діснея і його поради, що не слід ставитися до дітей, яких ви ростіть, як до крихким квітам.

Вони хочуть, щоб ви вчилися для себе, думали самі і здобули незалежність. Крім того, вони найменш схильні навіть піклуватися про проблеми інших людей; вони занадто зайняті, роблячи те ж саме для себе.

В кінцевому рахунку, Стрільці роблять відмінних босів, тому що вони нечемні, хоча все ще зосереджені і проваджені. Вони – мрія, заради якої можна працювати.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Ваги, керовані вагами, роблять феноменальних босів. Вони часто розсудливі, справедливі і настільки схильні робити те, що вважають моральним, просто ви можете майже завжди довіряти їм робити те, що правильно.

Терези люблять людей, тому вони хочуть працювати з людьми, які їм подобаються. Проте, вони погано реагують на конфлікти і часто хочуть отримати ступінь поваги і переваги.

Вони погано ладнають з людьми, які войовничі або неповажні. Але, з огляду на правильну групу людей, Ваги процвітають як лідери, особливо коли вони працюють над тим, у що вони вірять, для загального блага людства.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець – найвдячніший бос, але вони також самі особливі. Ви виявите, що Тельці дуже зациклені на бажанні, щоб їх бачення було саме таким, як вони собі це уявляли, і вони схильні до упертості і потенційно мікрокерування.

Проте, коли ви робите гарну роботу, ніхто не підтвердить вас так, як Телець. Якщо ви є активом команди, Телець подбає про те, щоб ви знали це, і докладе всіх зусиль, щоб винагородити вас будь-яким зручним для них способом.

Наприклад, Марк Цукерберг, генеральний директор Facebook, є Тельцем. Бос Тельця також буде відданий вам в більшості випадків (звичайно, існують пом’якшувальні обставини). Але, взагалі кажучи, бос Тельця – це той, кому ви можете довіряти, враховуючи, що він завоював довіру до вас.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Бос Близнюки дивні в багатозадачності. Це люди, які можуть придумати дивовижну ідею і насправді докласти руку до її втілення.

На відміну від Водолія, наприклад, Близнюки дійсно хочуть брати участь в кожному аспекті свого бізнесу або компанії. Вони будуть активні і зайняті, і хочуть сказати своє слово в більшості речей.

Однак, з іншого боку, це може легко перетворитися в мікрокерування, і коли Близнюки стають перевантаженими, вони можуть бути ненадійними і надмірно драматичними.

Рак (21 червня – 22 липня)

Рак – це теплі, доброзичливі, керовані людьми боси. З ними легко спілкуватися, вони піклуються про ваше самопочуття і хочуть, щоб всі відчували себе добре на роботі. Вони розуміють і доброзичливі, і деякі з найприємніших людей для роботи.

Проте, Раки також можуть бути вражені їх емоційністю, тож чекайте примхливість і іноді відсутність чіткого напрямку. Раки краще, коли вони працюють в команді, а не безпосередньо керують іншими людьми.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

З позитивного боку, Козероги роблять великих босів, тому що вони добре дотримуються структури.

Це означає, що вони ніколи не будуть вас застати зненацька. Ви будете знати, що відбувається, ви будете знати, що очікується, і ви не будете схильні до нереалістичним стандартам, і вони кидають в вас дивовижні ідеї і очікують, що ви здійсніть їх в життя без керівництва. Козероги чудово працюють в цьому сенсі.

Однак, коли справа доходить до інновацій, зміни гри або, можливо, уявлення ідеї, про яку вони раніше не думали, вони можуть здаватися неупередженими, але вони завжди будуть віддавати перевагу те, до чого вони звикли.

Крім цього, Козероги, як правило, прагнуть схвалення інших людей, і це буде направляти їх вирішення більше, ніж їх власна інтуїція.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби надто емоційні, чутливі і креативні, щоб відчувати себе комфортно і щасливо, керуючи іншими людьми.

Багато в чому вони вважають, що нав’язування правил і очікувань інших людей душить їх, і вони скоріше витратять свій час на створення і дослідження, ніж на те, щоб грати в хорошого або поганого поліцейського.

Справа не в тому, що Риби не здатні управляти, а в тому, що вони не володіють природними якостями лідерства, які мають інші ознаки.

Щоб вони процвітали в таких умовах, їм потрібно працювати над чимось, чим вони глибоко захоплені. Якщо це так, вони можуть повести за собою.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев – домінуючі лідери, і вони не завжди раді компромісу. Вони часто інтерпретують критику або негаразди як незначні по відношенню до їх характеру, що не тільки не відповідає дійсності, але і не приносить результатів.

Це робить їх дуже страшними, щоб дати зворотний зв’язок, і ще страшнішими, щоб працювати для. Під керівництвом Льва ви будете боятися робити помилки, тоді як інші ознаки будуть заохочувати вас, по крайней мере, спробувати, і тоді ви зможете вчитися разом.

Лев також є стриманим перфекціоністом і буде нав’язувати це всім, кого вони наймають або за що відповідають. Надання комусь, хто вже так схильний до егоїстичному впливу, лідерської влади зазвичай не є гарною комбінацією.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

З Скорпіоном приємно працювати, але не завжди. Вони не є природними лідерами, і іноді їх бажання здаватися важливим змусить їх роздмухувати ваші помилки і ставати прискіпливими.

Скорпіони славляться своєю необгрунтованістю або перебільшують, наскільки вони «зайняті», і це все з цієї причини.

Крім того, Скорпіони схильні до розмноження темних емоцій, про які вони не відразу говорять. Вони будуть говорити про вас за вашою спиною, якщо вони розчаровані вами, і вони будуть очікувати, що ви зрозумієте все, коли вас показують в перший раз.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолії – гірші лідери зодіаку, і це сумно, тому що вони також мають найбільший потенціал для лідерства.

Вони здатні висувати абсолютно нові, інноваційні ідеї та концепції і, якщо їм надати правильні інструменти, ресурси та членів команди, можуть створити в світі те, чого раніше ніколи не було.

Проблема, з якою вони стикаються, полягає в тому, що вони думають так інакше, ніж інші люди, їм важко спілкуватися. Ось чому вкрай важливо, щоб вони наймали відповідних співробітників, щоб подбати про більш людської стороні бізнесу, щоб вони могли повернутися до того, що повинні були зробити.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.