Найбільш нарцисстичні знаки Зодіаку, ранжируванні від великих до менших

Нарциси можуть здатися чарівними і теплими, насправді вони холодні, відсторонені, їм не вистачає співчуття і співчуття.

Нарциси більш токсичні, ніж ви думаєте

Якщо ви коли-небудь були в стосунках з нарцисом, ви намагаєтеся ніколи не опинитися в такій ситуації знову.

Нарциси роблять все, що їм потрібно, щоб отримати те, що вони хочуть, навіть якщо це призводить до насильства. Хоча вони можуть здатися чарівними і теплими, насправді вони холодні, відсторонені, їм не вистачає співчуття.

Деякі нарціссісти повністю усвідомлюють свій нарцисизм і нічого не роблять з ним, тому що не вважають свої якості поганими. Вони не користувачі, вони просто зосереджені і сповнені рішучості отримати те, що вони хочуть від життя. Нарціссісти вважають, що вони перевершують усіх.

Але є одна річ, яку нарциси не хочуть, і це недолік уваги. Якщо все очі не дивляться на них, вони знову сфокусуються на них.

Ніколи не приймайте нарцисів за чисту монету і не вірте тому, що вони говорять, особливо якщо це стосується їх самих. І найкращий спосіб виявити нарціссіста – це остаточний рейтинг самих нарциссических знаків зодіаку в астрології, ранжируваних від більшості до найменшого.

1. Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець схильний вірити, що вони краще і заслуговують більшого, ніж більшість людей. Здається, вони думають, що то, що вони роблять заради власної вигоди, того варто, тому що вони того варті.

Їм не вистачає здатності співпереживати – якщо з ними цього не станеться, вони навіть не спробують зрозуміти це.

Тельці – нарциси, як правило, теж хулігани, які завжди хочуть свого шляху і відчувають сильні проблеми з гнівом. Вони майстри маніпуляторів і можуть бути поверхневими і матеріалістичними.

Проте, сама нарцисична річ у Тельці – це їх здатність умовляти людей робити те, що вони зазвичай ніколи не роблять. Ви повинні бути напоготові, коли маєте справу з Тельцем.

2. Лев (23 липня – 22 серпня)

Леви настільки сповнені самих себе, що неважко вважати їх нарцисами. Вони щиро вірять, що світ обертається навколо них, і що вони виправдані, роблячи все, що хочуть, щоб це тривало.

Вони здаються дуже впевненими, але в таємниці невпевненими, як нарциси. Лев практично винайшов любовну бомбардування, тактику дарувати комусь увагу, подарунки, тексти і квіти.

Лев зробить майже все, щоб задовольнити їх бажання, і їм все одно, хто постраждає в цьому процесі. Якщо вам потрібно відірватися від самозакоханого Льва, вони зможуть розкрутити його, щоб стати жертвою.

3. Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Якщо Скорпіон знаходиться в хорошому місці, вони не настільки самовпевнені, але будьте обережні, якщо вони недавно були поранені або віддані, вони стають надзвичайно зосередженими на помсти. Коли Скорпіон знаходиться на стежці війни, їм все одно, хто буде поранений.

Окупність Скорпіона холодна, розважлива і жорстока. Здається, вони не бачать, як неправильно використовувати інших, щоб отримати те, що вони хочуть. У них є талант повністю блокувати людей і прати їх з життя.

4. Водолій (20 січня – 18 лютого)

Якби ви звинуватили Водолія в тому, що він самозакоханий, вони б сказали, що ви не праві – вони просто незалежні. Ну, вони можуть бути незалежними настільки, що вони не думають ні про що, крім своїх власних бажань.

Вони можуть хотіти допомогти людям і землі, але не, якщо занадто багато залучених почуттів. Водолій володіє холодними і відчуженими якостями, якими володіють нарциси.

Вони також будуть використовувати людей для досягнення своїх власних цілей, і іноді їх благодійна діяльність – це просто спосіб привернути увагу і послідовників. Вони хочуть надихати, тому що їм подобається така увага.

Водолії думають, що знають краще вас, і якщо вони використовують вас у своїх цілях, ви повинні відчувати себе задоволений.

5. Діва (23 серпня – 22 вересня)

У Діви є принаймні одна самозакохана риса: вони переконані, що вони завжди найбільший геній в кімнаті.

Діви повні самих себе і мають дані, що підтверджують це, оскільки вони не люблять нічого кращого, ніж дослідження. Можливо, тому що Діви такі розумні, вони дуже хороші брехуни і будуть брехати, щоб отримати те, що хочуть.

Нарциси прагнуть до досконалості – їм потрібен ідеальний партнер, ідеальний будинок, ідеальна робота. І Діви теж. Нарциси і Діви можуть поводитися зарозуміло або гонорово.

6. Овен (21 березня – 19 квітня)

Овен паче не уважний, ніж самозакоханий. Вони не завжди думають про інших і не приймають їх до уваги, навіть коли це кохана людина.

Цей знак зодіаку робить те, що вони хочуть, і якщо це працює для інших, це круто, якщо це не так, це не турбота Овна. Не намагайтеся оскаржити їх високий статус, тому що у вас буде війна.

7. Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Якщо ви заважаєте Стрільця отримати те, що вони хочуть, вони змусять вас шкодувати про це. Коли мова заходить про те, що у них на думці, Стрільці можуть бути тупими і, здається, не дбають про те, наскільки це боляче. Для них неможливо побачити речі з точки зору іншої людини.

Коли вони використовують тактику маніпуляції, вони не бачать, як це неправильно. Стрілець не такий злий, яким можуть бути нарциси, просто незрілий і егоїстичний.

8. Рак (21 червня – 22 липня)

Рак може бути нужденним, мов троянда, і буде використовувати будь-які хитрощі, щоб утримати когось на собі. Але Раки дуже співчутливі, щоб бути справжніми нарціссістамі.

Вони можуть бути взаємозалежні, песимістичні і вкрай підозрілі, але вони не зарозумілі, що не емоційні і не інтриги. Коли Рак отримує емоційну травму, він може стати дуже егоїстичним і поглинутим почуттями жалості до себе.

9. Близнюки (21 травня – 20 червня)

Близнюки, як правило, занадто розкидані і дезорганізовані, щоб бути хорошими нарціссістамі. Вони розумні і, звичайно, можуть розкрутити казку, щоб виглядати як герой, але вони не дуже гарні в використанні людей для своїх потреб.

Вони можуть бути самозакоханими, коли справа доходить до розмов про себе, але навіть тоді вони не хочуть нікого образити. Близнюки розумні і дуже товариські, що корисно, якщо ви нарцис, але Близнюки, по своїй суті, дуже добрі і вдумливі, щоб бути хорошими нарціссістамі.

10. Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Ваги можуть бути дуже оманливими і поверхневими. Їм подобаються красиві речі і красиві люди, і вони використовують свою чарівність, щоб дістати їх. Все Терези люблять отримувати увагу і природно очікують особливого диференційованого звернення.

Але вони не холодні й не зарозумілі. Ваги намагаються уникнути конфлікту. Вони люблять говорити про себе і перебільшують ці речі, якщо відчувають, що слухач недостатньо вражений.

Не має значення, чи грали ви ту ж роль в шкільній п’єсі – Ваги скажуть вам, що вони зробили це краще.

11. Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Козероги дуже надійні і сумлінні, щоб бути вкрай самозакоханими. Але це не означає, що у них немає нарциссических рис.

Цей знак зодіаку може бути кілька розважливим і холоднокровним, коли справа доходить до отримання того, що вони хочуть. Якби Козеріг збирався бути самозакоханим, це, ймовірно, мало б якесь відношення до їхньої роботи або кар’єрі; маніпулювання коханою людиною не сидітиме поруч з ними.

12. Риби (19 лютого – 20 березня)

Оскільки Риби зазвичай настільки самовіддані, вони, як правило, не є нарцисами. Їм було б занадто важко бути розважливими, холодними і нечутливими, оскільки ці якості суперечать всьому, за що вони виступають.

Рибам зручніше бути послідовниками, ніж лідерами, і, ймовірно, вони не володіють енергією, необхідною для того, щоб бути нарцисом.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.