6 знаків зодіаку, швидше за все, брешуть, згідно астрологи

У той час як жоден знак не вільний від випадкової брехні, саме ці шість, швидше за все, ніколи не скажуть правду.

Ми всі брешемо. Чи будемо ми брехати, щоб уникнути неприємностей, щоб змусити себе виглядати набагато більш дивно, ніж ми є насправді, або просто тому, що це залежність, від якої ми не можемо насититися, все збрехали в якийсь момент свого життя.

Але хоча це абсолютно вірно, незалежно від того, скільки ви зараз кричите в порожнечу, кажучи, що ніколи не брехали, ми всі можемо погодитися з тим, що деякі люди брешуть більше, ніж інші. А що стосується того, хто бреше найбільше, це багато в чому пов’язано з астрологією.

Хто з знаків зодіаку найбільше бреше?

У той час як жоден знак не вільний від випадкової брехні, саме ці шість, швидше за все, ніколи не скажуть правду.

1. Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Почекай, Скорпіон знаходиться нагорі списку зодіакальних знаків, які брешуть найбільше? Яка? Ну, якщо чесно, хтось дивується? Я впевнений, що ви, Скорпіон, навіть не здивовані.

Будучи самим маніпулятивним і брехливим ознакою, це не зовсім свіжа новина про те, що коли мова йде про брехню, Скорпіон виділяється такими способами, які жоден інший знак не може навіть змагатися.

Але справа в Скорпіоні в тому, що вони настільки гарні у брехні, що навіть їм важко розгледіти факти з художньої літератури через деякий час.

2. Близнюки (21 травня – 20 червня)

Хоча Близнюки ніколи не будуть такими оманливими, як Скорпіон, коли справа доходить до маніпуляцій і брехні, у них безумовно є талант до цього.

Але, також як і Скорпіон, люди знають, що Близнюки – брехун. Однак, тому що Близнюки такі веселі та креативні, це просто визнана частина їх особистості.

На жаль, Близнюки не виходять так легко, коли справа стосується їх схильності до брехні.

3. Риби (19 лютого – 20 березня)

Хоча може бути легко відмахнутися від Риб як від просто вигадливою, чутливої душі, реальність така, що під ним трохи диявола, який буде брехати, щоб отримати те, що вони хочуть.

Маючи здатність бути набагато більш інтуїтивним, ніж більшість знаків, Риби точно знають, що можна сказати і як сказати їм, щоб отримати те, що вони хочуть, практично в будь-якій ситуації.

4. Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Поєднання Терезів і чарівності, і маніпуляцій робить їх великими брехунами.

Вони брешуть, щоб уникнути неприємностей, вони брешуть, щоб виглядати краще, ніж вони є, і брешуть, щоб отримати те, що вони хочуть. По суті, вони завжди брешуть.

Але хоча вони в значній мірі брешуть самі по собі, їх нерішучість заважає їм відслідковувати свою брехню і віддатися їм, не намагаючись змінити брехня, яку вони вже сказали! Перш ніж вони це дізнаються, у них є ряд різних лож, але кожна з них так само правдоподібна, як і наступна.

5. Рак (21 червня – 22 липня)

Так, Рак – абсолютний брехун, але на відміну від інших ознак в цьому списку, їх брехня не призначена для того, щоб завдавати болю або отримувати те, що вони хочуть.

Коли справа доходить до брехні Рака, мова йде скоріше про перебільшення і їх нездатності побачити справжню версію подій. Отже, хоча вони все ще є одним з найбільших брехунів в зодіаку, по крайней мере, їх брехня нешкідлива … зазвичай.

6. Водолій (20 січня – 18 лютого)

Як і Рак, брехня Водолія завдає серйозного збитку.

Здебільшого, Водолій бреше, щоб зберегти мир і не заподіяти нікому шкоди. Незважаючи на те, що це дійсно так, брехня часто може мати неприємні наслідки, коли з’ясовується правда ситуації.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.