Саме такий маніпулятивний, що робить кожен знак зодіаку

Одні люди легко маніпулюють, в той час як інші більше пручаються.

Ви можете навіть не знати про це.

У кожного є можливість маніпулювати іншими, щоб отримати те, що вони хочуть. Ви можете не знати, що ви маніпулюєте кимось, або ви точно знаєте, що робите.

Одні люди легко маніпулюють, в той час як інші більше пручаються. Нарциси є головними маніпуляторами і мають в душі тільки свої власні інтереси, хоча вони безумовно будуть прикидатися, що вони безкорисливі.

Астрологія може ускладнити завдання, так як самими маніпулятивними знаками зодіаку може бути будь-яка людина.

І в залежності від конкретних рис особистості, маніпулятивні речі, які робить кожен знак, сильно варіюються від однієї людини до іншої.

Якщо ваш партнер схильний до ліні і єдиний спосіб активувати його – маніпулювати ним, це неправильно? Зрештою, це в їхніх інтересах.

Проблема в тому, що якщо ви їх примусили, а вони не проявили жодної ініціативи, вони можуть повернутися до попереднього поведінки. Найкраще, якщо ви зможете кого-то підбадьорити або підтримати, щоб його хорошу поведінку було природним.

 ""

Овен (21 березня – 19 квітня)

Сама маніпулятивна річ, яку робить Овен, це утримують біля себе тебе, якщо вони хочуть, щоб ти щось зробив.

Вони безжальні і не здаються. Вони вперті і конфронтаційний, тому їх не хвилює, що їх вважають напористими.

Їм все одно, поки вони отримують те, що хочуть. Вони можуть приховувати свою наполегливість за посмішками і веселими часом, але не обманюйте себе – вони не зупиняться, поки ви не зробите те, що вони хочуть.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець викликає провину. Вони можуть зіграти жертву, розповісти вам ридання або навіть нічого не сказати, але виглядають так, як ніби їх побив світ.

Вони одні з найсильніших людей навколо і знають, як приземлитися на ноги. Якщо вони розігрують карту жертви, це, ймовірно, для ефекту, який це робить на інших.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Сама маніпулятивна річ, яку робить Близнюки, – це розтягнути правду; іншими словами, вони брешуть.

Вони можуть раціоналізувати свою брехню, кажучи, що це для блага, і інших варіантів немає, але вони використовують брехню як спосіб маніпулювати іншими. Вони можуть сказати, що збираються щось зробити і зовсім не збираються цього робити, або вони можуть сказати, що ситуація жахлива, коли насправді це не так.

Рак (21 червня – 22 липня)

Рак катастрофізірует речі. Він не бреше і не грає в жертву, це просто змушує речі здаватися гірше, ніж вони є.

Вони не просто сумують, коли їх партнер розлучається з ними; вони спустошені і переконані, що ніколи більше не знайдуть любов. Той, хто спостерігає за раком, зробить все, щоб він відчув себе краще.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Сама маніпулятивна річ, яку робить Лев, зводить до мінімуму їх поведінку.

Леви впевнені в собі, але іноді їх его змушує їх робити те, що може мати негативні наслідки для інших. Якщо Лео робить щось, що є перемогою для них і програшем для кого-то ще, вони розкручують це, так що це звучить вигідно для обох.

 ""

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва побічно, коли мова йде про їхні бажання.

Вони не завжди виходять і кажуть те, що вони хочуть, але вони натякають і роблять смутні пропозиції, щоб інші люди думали, що вони придумали ідею самостійно і не мали ніякого відношення до Діви. Це розумно і трохи підло.

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Сама маніпулятивна річ, яку Ваги роблять, це удаване невігластво.

Вони ведуть себе так, ніби не знають, як щось зробити, або не мають необхідних навичок, тому хтось інший зробить це за них. Іноді Ваги додають чарівність і флірт, щоб отримати ще кращі результати.

Якщо їх закликають до їх поведінки, вони будуть вести себе так, як ніби вони не розуміють, про що ви говорите.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Сама маніпулятивна річ, яку робить Скорпіон, – це зробити вигляд, що це велика помилка – йти проти них.

Ви можете втратити їх зі свого життя, якщо ви не згодні з ними. Це мало чим відрізняється від емоційного насильства і знущань.

Всі секрети, які ви довірили Скорпіону в минулому, можуть більше не рахуватися конфіденційними, і вони можуть зробити їх загальнодоступними, якщо ви виходите з гри.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Сама маніпулятивна річ Стрільця – бути занадто милою.

Ви можете задатися питанням, як бути занадто милим – це маніпулювання, але це факт, що вони дуже гарні, щоб отримати результат.

Якщо вони повинні будуть бомбардувати вас з турботою, щоб змусити вас щось зробити для них, Стрілець зробить це. Справжня доброта – це те, що робиться, не бажаючи нічого натомість, але доброзичливість може зажадати оплати.

 ""

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Козеріг використовує свої знання і вміння як спосіб змусити когось робити те, що він хоче.

Змушуючи когось відчувати себе дурним і потребуватиме керівництві, Козеріг може змусити їх слідувати їхнім планом.

Коли хтось відчуває себе здатним і сильним, він краще може протистояти Козерогу і сказати «ні», тому цей знак зодіаку послаблює їхню довіру і маніпулює ними.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолій привид людей, і це досить маніпулятивно.

Одна хвилина вони присутні, відповідаючи на ваші тексти і повідомлення своєчасно, наступне – повна тиша.

Це може тривати якийсь час, а потім, коли ви відчуваєте відчай і пропонуєте все, що можете придумати, щоб повернути їх, Водолій доставить вас туди, куди вони хочуть. Ви можете навіть не усвідомлювати, що вами маніпулюють.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Сама маніпулятивна річ, яку роблять Риби, це не брати на себе відповідальність за свої дії.

Це не їх вина, що щось трапилося або хтось засмутився. Риби просто робили свою справу і були втрачені в їх голові.

Іноді може здатися, що Риби не думають, що вони повинні нести відповідальність за що-небудь, тому що вони такі творчі і особливі.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.