Чого чоловіки хочуть від жінки, грунтуючись на його місячному знаку

У той час як наші знаки зодіаку допомагають нам встановити наші індивідуальні риси, місячний знак фактично пояснює, що ми робимо і чому ми це робимо.

Що таке місячний знак?

Для невеликого фону, місячні знаки досягають глибше, ніж наші знаки зодіаку. Вони входять в нашу несвідому особу або, іншими словами, в наш емоційний розвиток.

У той час як наші знаки зодіаку допомагають нам встановити наші індивідуальні риси, місячний знак фактично пояснює, що ми робимо і чому ми це робимо.

Оскільки місячні знаки дають нам більш широку інформацію, ніж зодіакальні знаки, вони насправді можуть бути більш точними, ніж зодіакальний знак. Також важливо відзначити, що ваш сонячний знак не завжди збігається з вашим місячним знаком.

Наприклад, якщо ви Телець, це не означає, що вашим місячним знаком також буде Телець. Але якщо ви не впевнені, яким може бути ваш місячний знак, ви можете використовувати калькулятор карт народження, щоб дізнатися, який у вас знак.

Подібно нашим знакам зодіаку, наші місячні знаки не просто гарні для того, щоб дізнатися більше про себе. Вони також можуть допомогти нам в нашому особистому житті, зокрема, що чоловіки хочуть від жінки.

Оскільки місячні знаки заглиблюються в те, ким ми є, вони можуть бути ще кращим індикатором нашої сумісності з зодіаком, ніж сонячні знаки. Вони можуть допомогти нам зрозуміти, до какие люди нас приваблюють.

Як тільки ви дізнаєтеся, яким є ваш місячний знак, ви захочете дізнатися, хто буде сумісний з ним, і вам також буде цікаво дізнатися, що місячний знак вашого партнера або закоханого хоче від відносин.

Ось що чоловіки хочуть від жінки, згідно з його місячним знаку.

 ""

Овен

Знак Місяця Овна відомий як дуже впевнений в собі, амбітний і рішучий. Вони неймовірно пристрасні і жадають хвилювання.

Чоловік з цим місячним знаком миттєво приверне незалежних, сильних жінок. Він хоче (і навіть вітає) того, хто кидає йому виклик.

Незважаючи на те, що він відомий своєю вольовий хвилею, його знак місяця Овна показує, що йому дійсно подобається жінка, що бере на себе відповідальність і безумовно не проти того, щоб його дівчина взяла верх у відносинах, коли захоче.

Телець

Телець Місяць відчуває себе краще, коли вони в безпеці і в постійній рутині. Їх приваблюють люди, які можуть змусити їх відчувати себе таким чином, і які також прагнуть до стабільності і безпеки в стосунках.

Хоча людина з цим знаком може бути впертим і орієнтованим на рутину, не беріть ці характеристики за емоції. Цей знак насправді любить романтику і дуже ласкавий. Вони завжди будуть безнадійно закохані в безнадійного романтика, який розділяє таке ж прагнення до довгострокового співробітництва.

Їх приваблюють жінки, які хочуть прихильності, як вони. І як тільки ця ознака відданий відносинам, ви можете очікувати, що це буде радісно і вічно тип ситуації.

Близнюки

Якщо він базіка, то він, ймовірно, знак місяця Близнюків!

Цей знак – присоска для тих, хто може їх інтелектуально стимулювати. Знак Місяця Близнюків природно товариська і весела, але вони також дуже глибокі мислителі.

Хлопців, які потрапляють під цей знак, привертає жінка з великим уявою і творчим розумом. Вони тягнуться до співрозмовників і люблять жінку, яка готова висловити свою думку і підтримувати розмову іноді годинами.

Рак

Рак Місяця чутливий і дуже обізнаний про свої почуття. Вони доглядачі із захисним характером. Вони, як правило, залучають жінок, які мають помітну невинну сторону.

Людина з цим місячним знаком любить грати роль «захисника» у відносинах. Ось чому його зазвичай привертає невинність з широко розкритими очима. Йому подобається, коли його дівчина завжди відчуває себе в безпеці і коханої.

 ""

Лев

Цей місячний знак, безумовно, гідна, впевнена в собі жінка.

Знак Місяця Лео завжди буде залучати блиск і гламур прожектора. Вони впадуть на харизматичну жінку, яка одягається і поводиться так, ніби вона зірка шоу.

Він вважає свою любов своєю королевою і світлом свого життя. Він буде по вуха за жінку, яка завжди в курсі, будь то її почуття моди, її здатність командувати кімнатою з її потужною присутністю або її неперевершений гумор.

Діва

Цей місячний знак має тенденцію бути сором’язливим і часто заляканим новими відносинами.

Він не буде занурюватися, як деякі інші ознаки. Спочатку він захоче перевірити воду і переконатися, що може довіряти комусь своїм серцем.

Він не любить надмірно ласкавих людей. Замість цього він звертається до жінки, чий пацієнт і любить приймати речі повільно. Як тільки чоловік під цим знаком відкриється і дізнається свою дівчину ближче, він буде готовий до відносин.

Ваги

Чоловіки, які потрапляють під цей місячний знак, – це люди, що складаються в загальних відносинах.

Вони абсолютно ненавидять самотність. Вони закохані в романси старшокласників.

Йому подобається бути в хороших відносинах в молодому віці, тому, природно, його тягне до жінок, які не хочуть мати нічого спільного з випадковими зв’язками і вважають за краще стабільне партнерство, де вони можуть заспокоїтися.

Як природні заклинателі, чоловік зі знаком місяця Терезів, в свою чергу, буде негайно притягнутий до розумній жінці з чарівною посмішкою.

Скорпіон

Це найінтенсивніший знак, і люди з цим місячним знаком будуть жадати такої ж інтенсивності у всіх частинах свого життя, включаючи відносини.

Ці чоловіки не витрачають час даремно, і вони безумовно не хочуть витрачати час жінки теж. Як тільки вони знайдуть розумну, витончену жінку, яка розділяє їх пристрасть до життя, вони зметуть їх з ніг.

У знака Місяця-Скорпіона немає часу для випадкових зустрічей – вони в ньому для цієї незмінною, непохитною відданості.

Хоча чоловіки в цьому знаку можуть здаватися домінуючими в стосунках, більш глибокий погляд на їх місячний знак показує, що це зовсім навпаки. Це не займе багато часу, щоб цей знак обернувся навколо пальця їхнього кохання.

Стрілець

Та жінка, на яку зазвичай лягає знак Стрільця Місяця, вільна і заповзятлива. Він не заперечує проти невеликого здорового змагання і притягнутий жінкам з сильною безпосередньою стороною.

Ці хлопці також зачаровані жінками, які поділяють їх пристрасть до пристрасного бажання. Їм подобається жінка, яка тримає їх на ногах.

Козеріг

Місяць Козерога відома тим, що вона прохолодна і складена зовні, а повна протилежність – всередині.

Вони схильні засвоювати свої емоції, і їм може знадобитися дуже багато часу, щоб відкритися любові. Цей знак заснований на їх реалізмі, і він часто може привести до того, що вони будуть трохи жорсткими у всіх сферах свого життя, навіть у відносинах.

Ось чому Козеріг Місяць зазвичай зхож на жінку з безтурботною, веселою смугою. Це знак “залучення протилежностей “.

 ""

Водолій

Цей знак прокладає свій власний шлях.

Як дуже незалежні люди, Водолій Місяць цінує їх свободу бути тим, ким вони є, і робити те, що вони хочуть робити більше всього на світі. Він сильно впаде на жінку, яка розділяє його ту ж саму незалежну рису.

Йому подобається мати партнера, який розуміє важливість того, щоб проводити час окремо і мати своє власне життя і мрії. Це тільки робить ваш час разом набагато більш особливим.

Він убитий жінкою, яка любить природу так само сильно, як і він. Жінка, яка любить довгі походи і походи, – це змагання на небесах для хлопця з Місяця Водолія.

Риби

Немає місячного знака більш романтичного, ніж Риби. У чоловіків під цим знаком зовсім не багато часу, щоб закохатися в жінку, яка розділяє той же мрійливий погляд на життя і любов.

Вони жалісливі, серцеві люди, яким небайдужі всі форми життя, тому цих хлопців, як правило, дуже приваблюють жінки, які люблять тварин. Вони цінують жінку, яка захоплена правами людини і тварин.

Вона також поділяє всі його романтичні фантазії, не має значення, великі вони або маленькі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.