Мінливі знаки зодіаку в астрології і 4 речі, які відрізняють їх від інших

Якщо зміна вигідно для вас, ви адаптуєте до нього.

Зміни і співчуття є їх сильними рисами.

Ви коли-небудь помічали, наскільки ви відрізняєтеся від інших знаків зодіаку? Може бути, ви добре ладите з людьми, можете без проблем влитися в будь-яке середовище або по-різному впоратися з кризою.

Якщо це описує вас, ви можете бути одним з мінливих ознак.

Що означає мінливий знак?

Для початку нам необхідно визначити 4 мінливих знака зодіаку в астрології: Близнюки, Діва, Риби і Стрілець.

Що саме робить ці знаки зодіаку здатними адаптуватися до змін так добре?

Якщо ви один з цих знаків зодіаку, ви – система емоційної підтримки, люди, від яких залежать інші, щоб плисти за течією.

Замість того, щоб створювати зміни як кардинальний знак або чинити опір змінам як фіксований знак, ваш знак приймає зміни без бою. Якщо зміна вигідно для вас, ви адаптуєте до нього.

Замість того, щоб відчувати стрес, щось у вашому мозку говорить: «Це буде цікаво», і ви дієте мінливе. Насправді, адаптація є одним з ваших найбільших навичок.

Як мінливий знак, ви можете мутувати (розумієте?), Щоб пристосуватися до навколишнього оточення. Подібно до того, як хамелеон змінює свій колір, щоб гармоніювати з навколишнім середовищем, він робить це, тому що злиття допоможе йому вижити.

 ""

Ось 4 причини, за якими мінливі знаки відрізняються від інших знаків зодіаку.

  1. Як мінливий ознака, ви пристосовуєтеся до виживання.

Чи означає це, що ви ухиляєтеся від конфлікту? Інколи так.

Ви б хотіли, щоб була гармонія і мир, ніж розбрат. З точки зору его, ви досить самовіддані, щоб пристосуватися до ситуації, щоб всі відчували себе комфортно.

Як і будь-який, ви будете вставати і битися, якщо це суперечить вашим переконанням. Але ви не будете перебувати на передовій лінії битви, як кардинальні знаки, і не будете координувати атаки, як фіксовані знаки.

Однак ви будете підкріпленням, яке повинно було усвідомити, що молитва за мир ні до чого вас не приведе.

2. Стрес легко скочується з вашої спини.

Ви знаєте, як позбавитися від зайвої ваги, відполірувати готові вироби, і ви можете побачити різницю між ними.

Фіксовані знаки і кардинальні знаки потребують вас.

Якби все 3 знаки були піратським кораблем, головними знаками був би капітан, що говорить вам, куди йти.

Нерухомі знаки були б першим помічником, що говорять всім, чому це кращий варіант для корабля йти цим шляхом.

Ви, мінливий знак, були б навігатором, що говорять їм, як вони збираються туди дістатися. Без вас результати були б неакуратними і частково закінченими.

3. Мінливі знаки – це точні настройки зодіаку.

Творці маршрутів, захисники бронювання і редактори вашої газети – якщо комусь потрібно переконатися, що щось ідеально, ви – людина, до якого вони звертаються.

Звичайно, прийняття рішень – не найкраща якість, тому що ви зосереджені на досконало. Ви не будете основним, хто робить твори з глини, але ви можете розкрити потенціал, який у них є.

4. Ви вносите гармонію в ситуацію.

Як мінливий ознака, ви сильні емоційно. Завдяки вашій здатності адаптуватися і відповідати вашому середовищі, ви можете нести велике навантаження, ніж ваші колеги.

Ви можете терпіти, як ніхто інший. Ви не будете нити, коли не можете добитися свого, і не будете викликати конфлікт, тому що щось у вашому житті змінилося. Це можна розглядати як силу або слабкість, але ви знаєте, що це ні те, ні інше, це благословення і прокляття.

Відмінності мінливого знака допомагають зробити цей світ кращим.

Гармонія – ваша мета, і інші можуть сприймати це як слабкість. Ви знаєте, наскільки ви сильні, тому не дозволяйте іншим недооцінювати вас. Тримай своє серце відкритим.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.