Хто такі кардинальні знаки зодіаку в астрології і 5 речей, які відрізняють їх від інших

Більш ніж самостійні, вони мають унікальні рисами лідерства.

Вам потрібна мотивація? Найміть кардинальний знак в якості тренера по життю.

В астрології в зодіаку є чотири основних знака. Кожен з них представляє окремий елемент, але кожен з цих знаків зодіаку має одну спільну рису особистості: це люди, які ініціюють великі зміни.

Хто такі кардинальні знаки?

Чотири основних знака зодіаку:

Овен (21 березня – 19 квітня)

Рак (21 червня – 22 липня)

Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

На перший погляд, кардинальні знаки здаються дуже відмінними один від одного на поверхневому рівні. Овен – це вогненний знак, Рак – це водний знак, Ваги – це повітряний знак, а Козеріг – це земний знак.

Незважаючи на їх елементарні відмінності, кожен кардинальний знак є ініціатором змін.

Що значить бути кардинальним знаком зодіаку?

Більш ніж самостійні, вони мають унікальні рисами лідерства.

Кардинальні знаки люблять мати бачення і створювати плани з встановленими цілями, які досягають цих мрій.

Вони мають тенденцію впливати на інші знаки зодіаку, навіть якщо їх сила більш занижена, ніж у більш агресивного знака. Це особливо вірно в емоційному сенсі.

У них є свої лідерські якості, такі як пристрасний запал і конкурентна перевага. Вони цінують порядок, і він кожен раз виявляється в різних ситуаціях.

Оскільки їх часто оточують інші, вони проникливі люди з проникливим розумінням.

Наприклад, Овен може бути більш традиційно чоловічих через свого атлетизму. Рак може бути більш традиційно жіночим, тому що їх бажання обертаються навколо будинку і домашнього господарства. Отже, Овен може захотіти золоту медаль, тоді як Рак може просто прийняти у себе обіди.

Козеріг може бути більш старомодним, бо він високо цінує традиції. Ваги більше миротворця, стурбованого соціальною справедливістю. Але вони обидва цінують співтовариство.

Чи є ви одним з цих чотирьох знаків зодіаку чи ні, є кілька речей, які необхідно знати про кардинальні знаки в астрології, і що робить їх такими різними.

 ""

1. Кардинальні знаки відомі своєю ухвалою.

Всі кардинальні ознаки роблять для дуже рішучих людей. Це, врешті-решт, ініціатори знаків зодіаку, і вони починають дію або придумують плани для досягнення довгострокових цілей.

Овен: Овен використовує прямий підхід. Наприклад, Овен імпульсивний і фізично агресивний. Їх можна знайти на відкритому повітрі в дружніх змаганнях.

Рак: ознаки раку зустрічаються з важкими ситуаціями за допомогою почуття і відчуття енергії в навколишньому середовищі. Рак часто повинен буде відступити в своє внутрішнє я, щоб відчути свій шлях через ситуацію.

Ваги: Ваги – це природний емпат, що вирішує проблеми з емоційним інтелектом. У них є бачення того, яким повинен бути світ. У них більш співчутливий підхід до досягнення мети жити в справедливій і справедливої утопії.

Козеріг: Козеріг може прогресувати повільно і стійко, але вони люблять свої рутини і дратуються, якщо їх не дотримуватися. У них є стратегічне мислення, яке змушує їх вірити, що все повинно відповідати їх стандартам.

2. Вони, як правило, більш емоційно розумні.

Вони все дивно емоційні, а деякі навіть скажуть примхливі. Просто вони все схильні до прояву різних емоцій, таких як гнів і смуток.

Овен: Овен, знову ж таки, агресивний і схильний до прояву гніву. Овен ненавидить шахрайство на змаганнях і злиться на людей, які це роблять.

Рак: Рак м’який, і це проявляється в тому, що він піклується про свій будинок, мистецтві і матері. Зайдіть в їх будинку, і ви побачите, наскільки вони декоративні, як люди.

Ваги: Щоб досягти своєї мети справедливого світу, вони також повинні володіти високим інтелектом. Ваги використовують це, щоб почути всі сторони історії.

Козеріг: Козерогу потрібні рутини і традиції в їх житті. Це робить їх дуже дратівливими, коли ці традиції порушуються.

3. Вони дивно орієнтовані на людей.

Після знайомства з людьми з цими знаками зодіаку стає очевидно, що вони орієнтовані на людей. Тобто для виконання своїх завдань вони повинні бути поруч з людьми.

Овен: через любов Овна до викликів і спорту, їм подобається бути поруч з людьми, які можуть змагатися. Люди розглядаються як спосіб самовдосконалення.

Рак: Рак – домогосподарка зодіаку, тому їм подобається ідея мати відносини, мати дітей і заводити друзів на обіди. Вони друзі, які піклуються про інших весь час.

Ваги: Ваги завжди виявляються в соціальних ситуаціях, коли вони можуть поділитися своїм радою або дати уявлення про справедливість. Це частина їх сутності – служити людям.

Козеріг: Козеріг любить свою сім’ю, і це одна з причин, чому вони люблять традиції. Вони повинні заручитися підтримкою сім’ї в передачі своїх улюблених традицій.

 ""

4. Але кардинальні знаки зодіаку також мають тенденцію бути більш песимістичними, ніж інші знаки.

На жаль, через те, що ці знаки завжди знаходяться навколо людей, вони можуть стати емоційними губками – одні ознаки більше інших. Таким чином, вони починають формувати свої погляди негативно.

Вони пам’ятають минулі образи і тримають образи. Таким чином, люди під цими знаками повинні навчитися відпускати це.

Кардинальні ознаки не означають, щоб тримати злість, вони – просто емоційні люди в гармонії з іншими і не можуть думати, що вони принесуть вам шкоди.

Кардинальні знаки є саме ініціаторами астрології.

Це ознаки, які ініціюють найчастіше, в порівнянні з іншими знаками зодіаку. Вони або стрибають прямо в нову дію, як Овен. Або вони придумують довгострокові плани, такі як Рак і Козеріг, яких вони неухильно дотримуються.

Вони візьмуть ці плани і проаналізують їх з усіх боків, як у випадку з Терезами. Це все, щоб мати можливість реалізувати свої амбіції. Зазвичай це залучення їх близьких в їх план для більш повноцінного життя, як вони вважають за потрібне.

Кардинальні ознаки роблять деяких людей рішучими, дбайливими лідерами з великими навиками. Їм просто не потрібно перевантажувати себе життєвими проблемами.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.