Які знаки зодіаку тримають образу, від найбільш до найменш образливих

Якщо ви тримаєтеся за образи, з віком ви їх отримаєте ще більше.

Позбавтеся від цієї гіркоти!

Утримувати образу не завжди легко. Ви повинні мати хорошу пам’ять і пам’ятати всі справжні деталі.

Якщо ви тримаєтеся за образи, з віком ви їх отримаєте ще більше. Тобто до тих пір, поки ви не знайдете, що витрачаєте занадто багато часу на вирощування і задоволення своїх образ, як на город.

Але замість того, щоб робити щось корисне для себе, ви витратили неймовірне час, завдаючи собі шкоди. Злість нікому не годиться, але це можливо.

Ви можете зробити свідомі кроки, щоб відпустити ситуацію. Тому що прощати і забувати – краще, що ви можете зробити для інших людей і для себе.

Ось ранжирування знаки зодіаку, які тримаються за образу.

1. Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Ви не хочете коли-небудь ображати Скорпіона, вони зроблять місією свого життя змусити вас заплатити.

Скорпіони – хранителі зла, тому що вони ніколи не забувають і ніколи не перестають думати про способи помститися. Подумайте про всю силу і пристрасті Скорпіона, а потім уявіть це як негативну енергію, спрямовану на вас.

Дуже важко змусити Скорпіона пробачити або, принаймні, знизити інтенсивність. Робити вигляд, ніби ви не зробили те, що, на думку Скорпіона, ви зробили, вам не допоможе, тому що вони найбільше ненавидять брехунів.

2. Телець (20 квітня – 20 травня)

Якщо ви заподіяли біль Тельцю, у нього є час і терпіння, щоб неодноразово повторювати це в своїй голові.

Вони можуть не хотіти розплати, як Скорпіон, але знають, що всякий раз, коли ви взаємодієте з ними (і навіть коли ви цього не робите), вони яскраво запам’ятовують кожну зроблену вами помилка, проступок або помилку.

Якщо ви заважали їх самооцінці або щастя, ви назавжди зайняли місце в їх «списку».

 ""

3. Козеріг (22 грудня – 19 січня)

У Козерога завжди є уявне табло, тому, коли їм потрібно крикнути когось за те, що вони зробили щось неправильно, це прямо тут.

Вони можуть прощати, якщо це не має нічого спільного з їх кар’єрою, і у них набагато більше шансів пробачити і забути, коли це не щось, що дійсно впливає на їхнє життя.

Але якщо ви лаєте їх начальнику або змушуєте їх виглядати нерозумно перед кимось, на кого вони хотіли справити враження, вони не дозволять цього піти. Коли-небудь вони тебе покарають.

4. Лев (23 липня – 22 серпня)

У житті Льва багато людей, тому, якщо ви зробите щось погане по відношенню до них, вони просто відріжуть вас, як ніби ви виросли на їх нозі.

Їм не потрібно шукати золоту середину, якщо ви виявили не лояльність або намагалися вкрасти їх славу; ти пішов і, ймовірно, повністю забутий. Якщо ви вдарите їх его, буде складно, але можливо повернутися до їх прихильності.

Але не робіть звички обманювати їх і чекати вибачення. Ви знаєте, що вони тримаються за образу, коли викреслюють вас прямо зі свого життя.

5. Овен (21 березня – 19 квітня)

У тому, щоб щось зробити з Овном, добре те, що він відразу ж дасть вам зрозуміти, що ви його розсердили.

Якщо ви нічого не зробите, щоб виправити свою помилку, вони ніколи цього не забудуть. Ви можете подумати, що вони перестали це робити своїми посмішками і дружелюбністю, але ваші провини, неповагу або зрада все ще боляче.

Вони дуже гарні в довгій грі, і коли ви найменше цього очікуєте, вони вас покарають. Тепер, коли ви отримали відплату і Овен відчує себе краще, вони можуть дозволити вам повернутися в своє життя, але вони, ймовірно, ніколи більше вам не повірять.

6. Ваги (23 вересня – 22 жовтня)

Ви могли подумати, що такий врівноважений і гармонійний символ не стримає образ, але Терези вміють.

Можливо, ви ніколи не дізнаєтеся, що Терези зляться на вас, тому що вони так ненавидять конфронтацію. Вони вважали за краще б повторити те, що ви зробили, що розлютило їх в голові, але при цьому будуть чарівні для вашого обличчя.

Вони не захочуть заподіяти вам фізичний біль, але можуть зробити що-небудь дурне, наприклад, зламати свій улюблений чайник або видалити всі ваші фотографії. Якщо вони якимось чином не виражають свою образу, вони можуть утримувати їх надовго.

7. Близнюки (21 травня – 20 червня)

Триматися за образи – не дуже приваблива риса, тому Близнюкам подобається робити вигляд, що це не так.

Вони будуть на словах говорити про те, як вони вас прощають і що все, що ви зробили, не має великого значення. Але вони не забувають.

Через деякий час вони піднімуть це питання або це може вплинути на прийняте ними рішення, яке може вплинути на вас. А якщо серйозно, ніяких образ … крім тих, коли вони є.

8. Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва може затаїти злобу, але вони не будуть намагатися знищити вас (вони занадто Сердечна).

Вони захочуть передати вам урок про те, як вам потрібно стежити за тим, що ви робите і говорите, коли справа стосується інших людей. Якщо ви зможете перечекати їх, Діва відпустить їх образу і не відчує необхідність вчити вас вашим провиною.

Це не мстивий знак, тому вам не потрібно турбуватися про те, що вони вас зіпсують.

 ""

9. Рак (21 червня – 22 липня)

Рак може не чіплятися за образу як таку, але він чіпляється за реальні і уявні рани.

Вони можуть бути злісними, якщо ви заподієте їм біль, але зазвичай вони хочуть пробачити вас заради них самих. Вони дуже емоційні, і іноді їх серце бере верх, примушуючи їх вести себе нелогічно.

Чим довше вони розмірковують про минуле невдале кохання або проступок, тим гірше стає. Вони не хочуть завдавати кому-то біль, але іноді це єдиний спосіб рухатися далі.

10. Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Якщо ви перетнете знак Стрільця, вони проклянуть вас і змусять відчувати себе жахливо. Однак, як тільки ви піддастеся вибуху, вони почнуть відчувати себе краще.

Вони не люблять гноїтися в негативних почуттях. Якщо вони розуміють, що ви зробили щось, що може перешкодити їхньому щастю, вони зляться, але не придумують способи змусити вас заплатити.

У них трапляється нервовий розлад, вони говорять речі, які можуть вдарити вас по м’якому низу живота, але після цього вони скоро поділяться з вами жартом.

11. Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолій не схильний триматися за образи – у них занадто багато інших речей, про які треба думати, створювати і планувати.

Вони не обов’язково пробачать вас, якщо ви кинете їх під автобус, але ваш вчинок не буде повторюватися в їх голові. Їм не подобається зосереджуватися на негативі ситуації, але вони намагаються бачити позитив.

Якщо ви їм погрожуєте, кращий захист Водолія – просто прибрати вас з їх периферії і продовжити свій новий проект.

12. Риби (19 лютого – 20 березня)

Риби дають людям другий шанс, прощають їх і відкривають їх серця.

Вони можуть постраждати, але замість того, щоб зосередитися на людину, яка їх образив, вони засвоюють свій біль. Вони схильні звинувачувати себе більше, ніж інших людей.

Коли вони кого-то люблять, вони завжди дадуть їм перевагу в сумнівах. Їм важко повірити в те, що хтось навмисно захоче заподіяти їм біль або зробити що-небудь, щоб все зіпсувати.

Не те щоб Риби наївні, вони просто дуже поблажливі і сподіваються на краще в людях.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.