Астролог Влад Росс розсекретив точну дату закінчення війни: Україна скоро переможе

За його словами, у серпні-вересні ситуація почне змінюватись на користь України. Саме тоді ми почнемо відчувати, що Україна справді перемагає у війні. Довгу підготовку до головних подій майже завершено.

Український астролог Влад Росс назвав дату, коли Україна переможе у війні. За його словами, це станеться незабаром.
У свіжому прогнозі астролог розповів, коли станеться переломний момент у війні проти російських окупантів. За словами Влада, після повернення в лоно України Херсона та Херсонської області росіяни зрозуміють, що їм більше нічого не світить і почнуть масово тікати з України. З цієї причини не встигнуть провести референдум. Астролог упевнений, що ця подія відбудеться у серпні-вересні. Крім того, ЗСУ завдадуть удару по Кримському мосту. Ці події стануть значною битвою, схожою з битвою за Сталінград, після якої ситуація на військово-політичному фронті кардинально зміниться. Ще однією важливою подією Влад Росс називає перехід театру війни на територію росії — у Курську та Бєлгородську області. Тільки коли військові дії прийдуть до росіян, вони зрозуміють, що треба швидше закінчити це. У вересні вони попросять, щоб Україна пішла на мирну угоду та запропонують повернутися на кордони до 24 лютого 2022 року. Але українці не погодяться, а до кінця року не лише повернуть нещодавно захоплені території, а й звільнять південь та Донбас від російських окупантів.

Астролог Влад Росс розповів, коли Україна переможе у війні
Астролог Влад Росс розповів, коли Україна переможе у війні

Астролог дав однозначний коментар:

Я ще 25 лютого казав, що Україна переможе у війні. А все тому, що путін напав на нас у руйнівний градус Риб – 24 лютого. Ніколи не можна розпочинати війни на руйнівній стадії.

За його словами, літо буде насичене подіями, але вже у другій половині серпня стане зрозумілим, хто переможе у цій війні. Астролог каже, що війна все одно не завершиться раніше ніж до ретроградності Марса.

Але я думаю, що війна раніше за ретроградність Марса, це листопад, не завершиться. Тож чекатимемо на осінь.

Схожі статті

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.